Targoviste (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Au zis za mai au interviuri si ca ma anunta...si daca da si daca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Paste fericit, lumina in suflet si in casa!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Hristos a inviat! Sa fiti sanatoase, puii vostri la fel, si sa va bucurati de tot ce e bun pe lumea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adevarat a inviat!
Sper ca v-ati distrat bine de paste!

Cristina, nu mai zici nimic, nimic.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

aloha!

ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna!
Stiu ca m-ati dat disparuta dar sper sa ma primiti inapoi. Nu am avut timp sa citesc din urma dar o voi face in curand...
Sa va spun cu intarziere Paste fericit...sper ca iepurasul v-a adus tot ce va doreati.
Eu am vesti bune: am terminat noaptea trecuta teza. Luni inmanez. Ai mei au plecat marti acasa asa ca va dati seama ce este in sufletul meu...
Din pacate Roxy nu se acomodeaza aici la scoala. A fost bolnava, stresata deci am decis ca ma voi muta acasa... Grea decizie dar nu am incotro...
Eu sper ca voi toate sunteti bine.
Va pupic si recuperez eu.

Mergi la inceput

Offf...de asta imi e si mie frica in cazul unei emigrari de forta majora ...Io cred ca e inteleapta decizia...desi e grea!
Felicitari din suflet pentru teza

Eli

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Cristina, imi pare rau pentru Roxi, imi imaginez cat i-a fost ei de greu si tie pe langa ea; ati stat de vorba pe indelete, asta e ce, va doriti, atunci hai acasa, o sa fiti super pana la sfarsit! A, si bravo pentru teza, fa-ti un cadou, ceva...
Mihaela, cum mai e Eli? Pupaturi la copii!
Fetelor, vremea buna va goneste de langa DC, nu? abia mai intru din joi in pasti, citesc pe ici pe colo si fuga inapoi, parc, baschet, inot, treaba, etc. Va pup, copii cuminti si mamici frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Miha sa stii ca este foarte greu cand sunt si copii implicati in emigrare si mai ales daca copilul este si sensibil ca a mea. Ea este o nervoasa, o sensibila, pune totul la suflet... Si noi am fost pus-o asa de mult la munca ca si astia de la scoala nu se mai terminau cu temele...Foarte greu. Nu este ceea ce ne doream dar nu am incotro daca vreau binele copilului meu. Poate ca se va obisnui intr-un an, asa spun multi dar intr-un an daca sare de pe fix copilul...
Eu azi dupa amiaza am fost un pic la shopping ca proful meu nu a zis printeaza asa ca stau pe bara.
Va pupic si sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput