Targoviste (10)
Raspunsuri - Pagina 12
ginye55 spune:
Otilia de data asta treaca de la mine...iti motivez absenta...felicitari pentru SUnt curioasa ce nume veti alege. Ce zice taticul acum ca o sa aiba 4 fete cucuiete?
Cristina am facut exact ca-n filme...m-am suit pe primul dulap gasit in cale. De tipat n-am tipat...n-am mai avut grai de spaima.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
eLaura spune:
Flori, ne-am inteles, o sa ne intalnim cu siguranta!
Altfel, va spun tuturor zile frumoase si calme, cu copchii buni si draguti! Eu am o saptamana nebuna, la fel si cealalta, ajung numai in miez de noapte la calculator. Da's mereu cu ochii la voi
mihaser spune:
neata!
eu is cu baia in lucru...de luni...tot cumparam materiale si ne omoram!
otilia nu-mi vine sa cred! ...tot fetita! mama mia...ca-n povestile cu printese! Ce mila imi era de Ana cand o vedeam tot singurica prin poze, dar uite ce noroc pe ea...2 soreline!
cu soarecii...bleah...nu-mi plac...si eu am stat cu emotii cu baia...sa nu vina pe conducte...bine ca-i aproape gata!
Va pup!
Laura XXX spune:
Heeei ce de vesti prin Targoviste! Sa stiti ca nu m-a inghitit pamantul ci doar 'viatza' si n-am mai putut intra pe dc deloc!
Am alergat si eu pe la scoli, gradinitze de mi-am dat sufletul si acum ca am rezolvat pentru toamna m-am mai linistit!
M-am bucurat sa aflu ce s-a mai intamplat cu fetele, sa vad ca bebelusul Onitzei ei bine si ca Laura e in oras! Daca reusiti o intalneala venim si noi la joaca, desi printesa mea e ff ocupata cu clasa a patra.
Cristina ma bucur ca incepi sa vezi 'capatul tunelului' si sper ca vei fi mai aproape de familie dupa doctorat. Flori unde vei preda?
Va pupicim pe toate siun martisor de la noi!
ps Otilia sa stii ca si eu am avut grija de cinci, nu trei mandre inainte de a avea baietii si a fost super! Dupa cum te cunosc le vei invata sa se iubeasca MULTTTT!
tuinea spune:
'Neata!
Hai ca am citit si nu stiu de unde stiu fetele de fetita...Poate pe la alte forumuri necalcate de mine.
Anyway Otilia sa fie sanatoasa si voi sa va bucurati de ea. Noi suntem doua fete si tata mereu zice saracul ca nu ne-ar schimba nisci pe 10 baieti. Mama mai ofteaza cateodata ca nu are si ca nici una nu avem baieti.
Laura bine ai revenit. Eu am mai intrebat asa de tine. Mai mult din grija sa nu fi patit ceva. Bine ca esti bine.
Flori spre sa nu mai ai surprize.
Miha spor la terminat baia ca si eu ca si toata lumea cred urasc demolarile cu toate ca numai parte de asa ceva am avut. Noi in fiecare an faceam cate ceva prin casa in anii trecuti pentru ca nu am avut bani sa le facem pe toate.
Laura ce mesteresti tu? Te-ai apucat deja de curatenia de primavara?
Eh si eu sa ma intorc la ale mele ca sunt cu vopseaua in cap - deci miroase ca ma intalnesc cu familia nu-i asa?
Trebuie sa fac curat in casa. Oh si e ceva de facut ca le-am cam lasat in ultimile zile in deriva.
Va pupacesc de va zapacesc - cum zice la Itzy-Bitzy!
Otiliav spune:
Neata!
Cristina, fetele sunt fresh fresh. Au vazut semnatura cea noua imediat . Da, al meu sot o sa fie ca imparatul Rosu cu trei fete cucuiete. Spor la lustruiala!
LauraXXX, ma bucur ca ai aparut si ca sunteti bine.
Mihaser, deci asa, "saracuta Ana". Acum o sa fie sefa de trib .
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+
ginye55 spune:
LauraXXX bine ai revenit! Nush unde o sa predau. Tb sa dau titularizarea in vara. Tu unde ai post?
Cristina spor la curatenie! Cred ca esti super fericita ca vin ai tai.
Miha spor la curatenie si tie!
Otiliav spune:
dragelor!
Imi inchipui ce frumos este in Ro, flori peste tot, miros de frezii si zambile . Aici mi-am adus eu la birou un ghiveci cu narcise.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+
ginye55 spune:
Otilia suna frumos ce zici...dar s-a cam dus primavara si de la noi. E ger, bate vantul f tare, ninge...nici n-am scos piciul azi afara. Asa ca ne alaturam tie in asteptarea primaverii.