Targoviste (10)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
eLaura spune:
Otilia, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Ai grija si o sa fie bine. Si eu am alaptat 13 luni... dar acum sunt batraioara . Hihi, si hai sa zicem, m-as incumeta iar, daca-mi dai tu o reteta pentru fetite, alt baiat nu mai vreau, am "Ubirita" mea (asa-si spunea pruncul mai mic, deh).
Flori, iarta-ma, am fost doar cascata, si pitica ta e tot flacau, , nu te supara! Voi iesiti in parc? Unde? Eu ies zilnic in Parcul Mitropoliei, e la doi pasi, si mi-ar placea sa va cunosc pe voi si pruncii.
Week-end frumos la toate, va pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
eLaura ce tari suntem: eu "pitica", tu "pitica" Si eu tot la 2 pasi de parcul Mitropoliei stau.
Pe langa Muntenia. Eu sunt zilnic cu piciul in parc. Acum ca vine primavara cred ca ne mutam cu totul afara.
abia astept. Asa ca baga ici un program sa vedem cum ne putem intalni.
Cristina gata si ultimul capitol? Parca abia astept eu sa scapi de nebunul ala!
Week-end placut fetelor!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
LAURA, felicitari pentru analize! Uaf, cred ca a fost crunt sa stii ca ai avut bunicile cu probleme grave. Bine ca tu esti sanatoasa! Cu reteta de facut fetite si eu am incetat sa caut, barbate-miu si acum imi reproseaza ca n=am stat deasupra si de-aia al doilea a iesit tot baiat!
Citise el pe net ca sunt mai multe sanse sa iasa fata.
Acum ce sa zic, sa ne faca nurorile nepoate!
CRISTINA, mare grija cu sanatatea, te rog eu! OK ca nu vrei sa vb despre asta dar sa faci controale dese, esti tanara si Roxi are nevoie de mamica ei sa o ajute sa ii creasca copilasii.
FLORI, si eu am nopti albe, iti spun asta asa in semn de solidaritate.
OTILIA, cum te mai simti?
MIHA, vrem poze cu noua ta tunsoare!
EU sunt tare trista: Mihai a fost plecat cu sv-ul in Mexic si trebuia sa se intoarca azi-noapte, dar deh, ceasul rau, m-a sunat ca e in Germania si nu are cu ce se intoarce din cauza grevei pilotilor (saracii, au salarii tare "mici"!
)de la Lufthansa...i-au trimis cu Air France...dar si astia sunt acum in greva...mai nene dar se poate asa ceva???
Uaf, scuze ca m=am plans, dar nu mi-e deloc usor chiar daca e mama aici.
Io-l vreau pe sotul meu, aveam de rezolvat niste treburi imp in wee acum...nici nu stiu cand vine acasa, zau, ca nici tel nu mai da.
Ma duc sa pun masa ca m=am plans destul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna dimineata!
Mama dar ce ati scris! Ce imi place ca asa ma relaxeaza!
Eu azi m-am trezit de la 6 sa vorbesc cu Roxy si cu soata mea si dupa ce au plecat ei m-am pus repede din noul la pat. Nu stiu de ce dar mi se inchideau ochii de somn. m terminat ieri de corectat capitolul 2 si jumatate din al treilea. O gatez eu pana pe 15 daca el citeste capitolul 6.
Cat despre sanatate sunt destul de sanatoasa...dar soata mea nu este...
Laura eu sunt de trei ani plecata in Irlandade Nord pe un post de cercetator si fac si un nenorocit de doctorat cu un supervisor nebun...Roxy are 5 ani si 5 luni si este super fetita. Vb cu ea ca si cum ai vb cu mine sau orcare din noi adultii. Eu dintr-o mama exagerata - ca asta eram cat am fost acasa - sotul meu spune ca am devenit un om normal. Cand m-am intalnit cu Flori de Craciun nu numai ca nu mi-am adus aminte ca vine craciunul si trebuie sa iau baietelului ceva...dar fica-mea avea si hainele pe dos.
Flori, Oana va doresc la cat mai putine nopti nedormite.
Oana tu esti acum si dupa nastere si stiu ce sentimentala eram eu deci poti sa te plangi.
Otilia imi aduc acum aminte ca ai mai zis tu ca ai mai avut probleme. Vezi de aia te admir eu pe tine ca u nu as putea sa strang asa mult din dinti.
Fug la scris ca timpul trece.
Pupici!
PS mai e o saptamana!!!!!!!!!
eLaura spune:
Flori, ssss-a facut, ne vedem cu piticele prin parc. Acum, vorba vine, eu ies pentru mine, ca fiu-meu oricum nu are treaba cu mama-sa in parc. Am doua prietenute bune, mamicile a doi colegi de clasa de-ai kupilului, cu care ma vad zilnic in parc: noi pe banca, la un ceai cald, ei prin parc, la zapada, cu rolele sau bicicletele, dupa vreme. Cred ca ne-am vazut deja dar nu ne stim inca
. Si eu imi fac veacul in preajma locului de joaca, in apropierea automatului de cafea. Azi nu iesim, am program administrativ, dar luni dupa 18 sunt pe baricade, imi astept piciul de la Palatul Copiilor in parc. Trebuie sa ne cunoastem, neaparat!! :)
Cristina, asa mama, asa fiica! Vreau si eu sa vad fetita de 5 ani jumate! Am o nepoata, 10 ani, frumoasa si naroada rau, doar ca ea a ramas acasa si noi am venit in Targoviste... mi-e dor s-o vad in fiecare zi si sa tainuim!
Oana, esti mortala! Vezi, d-aia nu vreau eu sa ma incurc in pozitii, hihihi! Sa-ti fie baietii sanatosi si sa va bucurati de ei! Cum s-a obisnuit Paul cu bebelusul in preajma?
Va pup pe toate, nu vreau sa las curatenia si rufele sa ma astepte, dragele de ele!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
LAURA, gata curatenia? La vara poate ne cunoastem, venim si noi in TGV!
SI-asa am pierdut o intalnire deja, cand s-au cunoscut Cristina cu MIhaela, de Craciun!
Paul deocamdata se comporta neasteptat de bine, se joaca cu jucariile lui linistit, mai vine pe la bebe, il pupa , il mangaie, iar pleaca, se uita la desene, isi vede linistit de activitatile obisnuite...dar deh, Daniel e inca mic, n-a infipt inca mana in masinutele fratelui!
Azi dim am fost in bila si cand m=-am intors, ma astepta pirania asta mic sa suga si urlaaa, Paul exasperat ca mamaie tot incearca sa il faca sa taca si bebe tot urla, ii spune :" LAsa-l in pace , tu nu vezi canu ai lapte in tzatze sa ii dai? Normal ca plange!"
mihaser spune:
salut!
onitza ce tare e Mihai al tau!...sunt vrajeli ce a citit el pe net...DD decide ce ai...eu m-am convins.
promit sa pun poza!
eu cu Cristina ne-am cunoscut acum 1 an...in martie...si cu ea si cu Laura mami de printesa si 2 flacai. Din pacate in iarna nu am reusit sa ne vedem! Nici pe Flori nu am vazut-o...ce fain ca o sa va intalniti la Mitropolie! Poate vin si eu la vara...depinde ce fac cu jobul.
Otilia da alaptatul ajuta...si tu o sa tot alaptezi...abia astept sa vad ce bebe o sa ai...ar fi fain si 2 fete si un baiat!
cristina pe 24 aprilie cred ca vin in London! are mihai ceva treaba pe acolo din 20 pana in 23 si apoi pana in 27 sa o vizitam
va pup!
eLaura spune:
Oana, nope! Am decis ca e sambata, ploua marunt ca toamna si nu e vreme de curatenie, am lenevit!! Te-asteptam la vara! Mai e un pic... va pup, noapte buna, fetelor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
Neatza!
Ia uitati cum ne-am distrat noi aseara:
http://community.webshots.com/album/563666485LzSWtA?start=204
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)