Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 7
luminita42 spune:
Mayanul, ce mizerie, fata mea. ei asta da surprizaaa urata, cu contactatul femeilor :-((((.
Cred ca-i bine sa te gandesti mai mult la tine decat la el de-acum. Un barbat este si el om si e plin de defecte, ca deh nici noi femeile nu suntem perfecte, dar daca nu te face fericita nu merita efortul. Mai uita-te si in jur, se vor mai gasi baietii buni pe lumea asta.
ada29 spune:
Bebita,30 de ani,nu te cred mai,nu te cred![]()
Imi place Morena,am vazut-o la Maruta pe Antonia,cica-i graviduta si ea si Raluca Sandu(prietena tatalui prietenului ei
uite Nico in loc de Cargo pun Morena si pt.tine
http://www.trilulilu.ro/andra_andra/6906e5884bf733
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue da, sunt cam multe coincidente la noi pe forum: cainii n-au coite. fetele se plimba cam toate prin olanda si istanbul. cred ca vom culmina cu a ramane gravide toate, in acelasi timp, in olanda, in timp ce ne vom plimba cu cainii fara coite....huh? aberez? _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Nici vorba sa aberezi! ca si io tot asa visez!

babyblue spune:
| citat din mesajul lui MayanMistica Baby blue problema e ca el nu doar se uita , le si contacteaza .Si nu pot sti cat de departe a ajuns cu vreuna dintre ele. O sa zici ca " hai mai ca nu ajunge atat de departe".Am sa te contrazic ca da poate , eu sunt exemplul viu in ceea ce poate face si pana unde poate merge. Deci daca dintr-o casnicie ruinata n-a inteles nimic , dintr-un job pierdut din cauza asta , l-a fel tot idiot a ramas ...atunci poate nici pe relatia cu mine nu da doi bani , ca de netu-i mare si are de unde alege. |
mayanule, nu mai fi asa fatalista.
eu cred ca una dintre cele mai mari greseli ale unei femei, este sa se concentreze prea mult pe un barbat, pe ce simte/face/crede el.
sa-ti pierzi increderea in tine si in propriile simturi si repere, doar pt ca dai prea multi bani pe reactiile unui barbat.
fie el si sotul tau!
eu cred ca tu esti tu, nu exa lui, nu o femeie de pe net, ci tu, mayan.
increderea in tine sa ti fie nezdruncinata de nimic si sa stii in permanenta ca nimic nu conteaza cu adevarat, decat tu.
oricum nu te poti lupta cu ce isi doreste un om si dc el isi doreste sa experimenteze, nu vei putea face nimic, decat niste crize de nervi, care te vor consuma, te vor face sa fii si sa pari si mai nesigura pe tine, sa ti consumi energia inutil.
te rog, trateaza-l pe sotul tau cu incredere! incredere in tine!
oamenii sunt fascinati si vor mereu, ceea ce NU au, NU pot poseda, ceva puternic si inaccesibil.
oamenii fug de persoanele slabe si nesigure pe ele, cu reactii isterice care pot fi anticipate.
lasa-l in pace. sunt alegerile lui si tu nu te-ai nascut ca sa l schimbi pe el, ci ca sa evoluezi tu spiritual si emotional.:)
nu e decat un barbat.
imi pare rau ca acum suferi. dar vor veni si zile mai bune. eu simt asta pt tine.:)
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
| citat din mesajul lui ada29 Bebita,30 de ani,nu te cred mai,nu te cred Imi place Morena,am vazut-o la Maruta pe Antonia,cica-i graviduta si ea si Raluca Sandu(prietena tatalui prietenului ei ![]() uite Nico in loc de Cargo pun Morena si pt.tine ![]() http://www.trilulilu.ro/andra_andra/6906e5884bf733 Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
dap, e gravidutza, ca vorba aia, am radar pt gravidutze, la ce obsesie am sa fiu si eu.:)))
_
babyblue spune:
fetelor eu va las, ma duc la medlife sa-mi ridic analizele de sange: ca 125, neste hormoni si inca ceva pe acolo.
ne auzim diseara.
pupi la toate!
_
ada29 spune:
Ok Bebita te asteptam cu rezultatele bune.
Galli n-a aparut azi pe aici????
Bafta la examene Soricica!
Va las si eu frumoaselor
guzelnico spune:
Cand m-am eliberat si io, ati plecat voi. Pai, e frumos asa?!![]()
Bebita, da, da, n-am gresit cand ti-am spus Bebita!
Daca te operai marti si daca eu veneam in Ro si te vizitam la spital, cu siguranta intrebam inca o data daca n-am nimerit cumva la Sectia Pediatrie.
Mai, doamnelor, am remarcat ceva. Astea mici si active, Lumy, Elly, Bebita, Sorinuka, Floricica si-au dorit surori mai mari si iata-le cum au intrat ele asa, pe shest (adica fara sa-si decline varsta
) ... in sufletul nostru.
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui babyblue voua va place fata/melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=o8gv4AmjFvE _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... Mai fete Ada si bayblue, pai eu nici nu stiam de Morena asta, sunt out of order |
Mai fete, Ada si Babyblue, pai eu nici nu stiam de Morena asta ca exista, sunt out of order, ca sa nu zic pe dinafara :-)
Dar mi-a placut si mie melodia. De voce nu prea imi dau seama, dar orchestratia de fond siguuur!
MayanMistica spune:
Adevarul e ca ne-am bagat una cate una in sufletul la toate..ca si muschetarii : toti pentru unul si unul ptr toti .Ole!!