Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 4
guzelnico spune:
Ada29- Z20 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z30 CM, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z37 CM
Babyblue- Z6 CM, HSG pe 12.11.09
Bebenov- Z8 CM
BlueFlower-
+37
; DPN- 02.02.2010 
Brunadria- Z17 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z24 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z27 CM, instilatii pe 01.09.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z21 CM
Guzelnico- Z8 CM, laparoscopie pe 7.11.09, incepe FIV3-cel norocos
Libra-
+9
Lumy_Clt-
+17

Luminita42- Z27 CM;
Lyly_mar- Z28 CM
Mami_vreau- Z6 CM
MayanMistica- Z3 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z16 CM
Mona40- Z5 CM, incepe FIV2- norocos
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z14 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in ian.
Soricica- Z6; incepe stimularea pt. IA3-norocoasa 
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona
)
IVF Herbal Support (postat de Mona
)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL (postat de Mona
)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi si minunate!
Amy, Ada, multumesc, m-am linistit: sotul a ajuns cu bine la ora 1.30 (urcat in avion de la 18.30 ieri
). Cam la fel facea si cu masina, daca era timp frumos.![]()
Ada, nu greseai cu Cargo. 
Mayan, ce povestesti tu despre M este boala curata. Daca nu accepta sa se trateze, fuuuuugi cat mai departe. Altfel, zau daca vad o viata fericita si linistita cu el. De ce am io impresia ca el isi doreste doar o "constelatie" calduta cand vrea "semiluna" lui. Sper sa ma insel. Cred ca fetita ta are mai multa nevoie de tine. 
mami_vreau spune:
hai salut gagici! am venit si eu o fuga pe-aici la o cafeluta!!! si ca sa va pupacesc dulce si sa spun stimulatelor noastre ca le tin pumnii! 

sorinake daca cei 5 foliculi sunt mumoshi e de bine!!! stai linistita! 
nico eu sunt azi in ziua 6...
te-ai pregatit de plimbareala pentru azi??? 
eu am fost ieri ca sa continui sirul analizelor... am facut profilele de trombofilie si de sindrom antifosfolipidic si AMH-ul... nu mi-au luat decat 13 eprubete de sange
... si 1300 RON 

... numa' de 13 am parte!!! rezultatele le primesc la inceputul lunii februarie...
saptamana viitoare mai fac analize de sange, pap si chlamidii, secretii, etc... si ecografie la sani...
mi-au venit si rezultatele la hormonale si bineinteles ca nu sunt stralucite, asa cum ma asteptam dealtfel... TSH=1.29(INTERVAL REF 0.27-4.2), E2=51.12(INTERVAL REF 12.53-165.5), PRL=375.8(INTERVAL REF 102-496), LH=5.78(INTERVAL REF 7.7-58.5), FSH=10.94(INTERVAL REF 3.5-12.5)... FSH-ul e cam mare si nici cu estradiolul nu stau prea bine...
galli si vazut ca am fost cuminte si am venit la raport cand m-ai strigat?

Laura
mami_vreau spune:
nico si galli si eu vreau sa va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi! stiu ca nu-i usor si ca alocati din timpul vostru liber pentru a intretine listute la zi! va
si va trimit cate o
...
Laura
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Libruta , fata minunata, esti culmea! Cred ca pana o sa simti asa , tot o sa te gandesti aiurea-n tramvai. Ia vorbeste-i tu frumos in fiecare zi, pune-l pe tati sa te unga cu crema speciala si sa pupe burtica sa se faca bb mare. Ce ganduri o sa-ti mai croseteze creierasu' cand va incepe bb sa dantuiasca acolo in burtica?! ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Tati e foarte normal la cap, il pupaceste tot timpul, il mangaie si ii vorbeste, compenseaza nebunia mamei.
Incerc sa ajung azi la echo, m-am tot abtinut pana acum dar nu se mai poate.
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
soricica spune:
neata fete frumoase,
offf mayan, ce sa zic.....putere multa si numai ganduri bune.sunt convinsa ca ai sa iei decizia corecta.
eu de cateva zile sunt asa si asa...am o stare tare proasta,dimineata imi e cel mai rau, au inceput si niste usoare dureri de cap, iar noaptea am niste vise groaznice, visez numai caini, cand sunt buni, cand agresivi.
in rest, tratamentul merge, maine merg din nou la eco , sa vad daca au crescut babanii.
amy, nici o licitatie deocamdata.trebuie sa merg sa ne inregistram la ORDA, dar nu am nici un chef la cat imi e de rau si la ce vreme e afara.
nico,tu cum te simti?excluzand dorul de domnul t
.
monicuta, tu ce vesti ne mai aduci?esti bine?
aduta 

pentru tine.
galli, a gasit domnul V ceva de lucru?
libra, mii de pupici pentru ajutor 

.
lummy, felicitati pt printesa
si ...somnorici
.
fetele, uratica am inteles ca munceste pe meleaguri straine, dar de menics ce mai stiti?
va pup pe toate mult de tot 

babyblue spune:
fetelor, va trimit poze pe Pm cu cainosul meu.:)
pupi la toate!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Mona40 spune:
Neata gagici.
Noi suntem bine. Eu ca o nebuna am fost ieri la sala. Am tras chiulul doar la abdomene. Deja ma umflu dar nu vreau sa renunt la sport, ca iar ma "balsoiesc"
Cu semiluna...ne-am promis si turul doi "tonight"![]()
Ca de obice, eu sunt gica contra deci:
Mayanule, ia o gura de apa fetita....
Eu cred ca toti domnii servesc ceva pe tema asta din cand in cand, si nu cred ca e ceva anorma.
Mai mult, eu l-am invitat amabil sa caute ceva pentru "tura doi " .
Ceva noutati, ca saracuta data trecuta pe la 5 dimineata trebuia sa aiba vise erotice, si e cam naspa...ca nu prea era pe felie. Iar eu ca si decor, eram orice, inafara de sexi sau cu chef de asa ceva.
Eram si la prima incercare si ream stresata si panicata.
Deci l-am rugat frumos sa se descurce singur....cu accesorii de pe net.A zis ca trebuie ceva filme mai de calitate, ca daca sunt slabe, te apuca plansul si nu "orgazma".....
Serios vorbind, cred ca ar trebui sa-l pui la respect, in sensul ca ....nu raspunzi invitatiilor lui in dormitor, sa zicem 2 saptamani...pana nu-si revizuie comportamentul "virtual".
Daca insa consideri ca a depasit de mult limitele bunului simt, atunci e alta socoteala.
Oricum, fara sa jignesc pe nimeni, am impresia ca oocidentalii au o alta educatie si sunt asigurati de mici ca "facatura de mana" nu e rusinoasa, si nici interzisa si nici periculoasa.Deci, cum am zis, bea un paharel de apa si vezi ce e de facut...
De fugit e cel mai simplu...
Luminito, nu obosi draga "olandeju" cu gonoaiele....
Lasa-l sa se concentreze pe munculita....
Asa mai iesi si tu din casa.![]()
Pup burtici de bebici...
ada29 spune:
Pup trupa,
Bebita am vazut cainosu,super tare dar am vazut acolo o pustoaica simpatica foc
,esti su-per-ba si tanaraaaaa,exact cum mi te-am imaginat.Sa fii sanatoasa tu scumpa

, tot o sa te gandesti aiurea-n tramvai. Ia vorbeste-i tu frumos in fiecare zi, pune-l pe tati sa te unga cu crema speciala si sa pupe burtica sa se faca bb mare.