Tinere senioare cu greutate>50kg(61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

matzele...

http://picasaweb.google.com/Ramony.P/MazteSiCatei#5429137593953395730

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

SUPER TARI!!!!!!!! Eu am una singura, ca o combinatie din cele 2 ale tale: grasa, pufoasa, cu guleras si chilotei albi, cu opincute albe si o pata pe pe nasuc, cu ochii verzi, numai ca nu e roscata ci tigrata/dungata (si dungoasa, pt cine cunoaste termenul).

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

LUMINITA te felicit din toata inima, sunt convinsa ca e bebele mult dorit!

Mayan, Dumnezeu sa te ajute! Am incredere ca te vei descurca indiferent ce hotarare vei lua dupa o judecata la rece.

MULTUMESC TUTUROR celor care m-au incurajat!

ADRIA bine ai venit! Ai nimerit in cel mai placut loc de pe forum!

Mereu a voastra,
Elena

P.S. De Brunica mai stiti ceva?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Lyly, multumim de sfaturi.
Mayan, e complicata treaba...
Probabil ca trebuie sa gasesti forta sa te rupi de el si sa o iei de la inceput.
Imi dau seama care sunt implicatiile financiare si mai ales morale ale acestei actiuni. In sensul ca ...ce va zice fata....ce va zice lumea...etc.
Daca esti hotarata...trebuie sa o faci cu cap.
Sa ai grija sa-ti pui ceva bani deoparte fara sa stie el...
Sa verifici care sunt posib tale in Anglotera...
Vreo prietena la care poti sta pana gasesti ceva de munca , inclusiv formalitatile legale . Nu stiu cum e in Anglia cu legile de munca ...dar parca tu ai mai fost pe acolo.
Evident afiseaza o dragalasenie glaciara pana una alta...si mai vezi tu.
Doamne grea e uneori viata.
Suntem cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Lyly,acum am trimis PM.

Luminita,ma bucur ca ai vorbit cu dr si ca iei utrogestan.DD ajuta!

O seara placuta gagici cu lipici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

tocmai am sunat-o pe brunica, nu raspunde....

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

In seara asta am fost la echo, la Suceava. BOB e in parametrii normali, 2,4 cm, ii batea inimioara, toate la locul lor.

Dar de ce sa fie bine cand se poate si altfel: dr. asta de aici o tine pe-a ei cu fibroamele, care s-au dublat, adica BOB sta pe unul cat el de mare. Nu stiu ce sa mai cred... numai asta de la Suceava imi vede fibroamele, ba chiar mi le-a aratat si mie. A zis sa vb. mult cu copilul, sa nu ma uit la TV si sa ma rog de 7 ori pe zi!!!! Saptamana viitoare ma duc la Iasi si o iau tare pe dr. de acolo!

_

Asta ti-a zis doctorita? Sa te rogi de 7 ori pe zi? Nu a precizat si lungimea in timp a unei rugaciuni?
Nu fac misto, si eu ma rog, dar mergem la doctor nu pt a primi indemnuri religioase si sfaturi medicale!!!! Cred ca faceam un misto groaznic de ea.
Sfat necerut: schimba doctorul. Pai ...nu se poate asa ceva!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Na c-a zis-o Blue Floricica....
Mie imi statea pe limba..
Fete eu cu rugaciunile mai putin...da' asta e un alt subiect, pentru o alta data, cand o fi plictiseala pe topic
Acum avem Librute, Mayene, Nicolici, adria...
Hai pup ca ma car de la servici.
Va urez o seara placuta.
Si

Pentru cele mai fine Doamne ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

adriene..........

mona e mona!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Lyly,acum am trimis PM.

Luminita,ma bucur ca ai vorbit cu dr si ca iei utrogestan.DD ajuta!

O seara placuta gagici cu lipici,

Ada

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele.

Ada,am primit,dar nu le citisem .Iti multumesc si te imbratisez cu drag! M-ai facut sa zambesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Na c-a zis-o Blue Floricica....
Mie imi statea pe limba..
Fete eu cu rugaciunile mai putin...da' asta e un alt subiect, pentru o alta data, cand o fi plictiseala pe topic
Acum avem Librute, Mayene, Nicolici, adria...
Hai pup ca ma car de la servici.
Va urez o seara placuta.
Si

Pentru cele mai fine Doamne ..

Mona

zuza

Pai bine frate, pe mine ma revolta ingrozitor atitudini din astea de...miorita in fata sortii. Repet, si eu ma rog, si eu am momentele mele de viata religioasa, dar nu ma duc la doctor sa fac o eco si remediul sa fie 'nu te uita la tv'....hello!!!!
Libra, acum fara misto-uri, nu e de glumit cu fibromul/fibroamele, poti sa ajungi sa te vada Marinescu? Sau ai zis parca ca te duci la Iasi intai, daca si acolo iti confirma ca ai fibrom, vino la Buc.
Am o prietena care, pe sarcina naturala, fibrom. A primit sfat de operatie in sarcina, ea a refuzat si a ajuns la Dr. Puia, care lucreaza si el tot in Giulesti, e al doilea dupa Marinescu. Ei, si Dr. Puia i-a dat tratament, nu i-a facut operatie pt fibromul cu pricina.
Eu nu ma pricep la fibroame, dar e important sa ai un diagnostic corect, nu sfaturi SF!!!!

37+

Mergi la inceput