INSEMINARE 59
Raspunsuri - Pagina 17
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss dankutza- mi-a mai venit o idee.sa sun maine dimineata la Giulesti s-o rog pe Ana de la programari, sa ma indrume la cineva - dr. Codreanu, de ex.? m-a vazut o data la eco, si mi-a lasat o parere buna. tu ce zici? stii ceva de ea? sau de Laura Dracea? fetelor, care stiti ceva de cineva de la GIULESTI, care nu s-ar supara dc as apare pe nepusa masa? ma gandesc ca astia la giulesti sunt profesionisti in a sustine sarcinile cu probleme,si poate imi mai dau ceva inafara de nospa,scobutil? Cezara lipseste toata luna februarie vreau si eu peste 2 sapt.-la 6 sapt.(dc le apuc)sa vad niste activitate cardiaca, nu? |

Dr Rotaru de la Elias este un dr fff bun,de ce nu incerci?
Si dr Codreanu de la Giuli este buna,dar Laura Dracea nu cred ca mai lucreaza la Giuli de un an,o gasesti la Gynera
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
anna_ivan spune:
VISS super valori asteptam 8 luni frumoase
lumintza hai cu beta si bebelu
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
ella28 spune:
Viss felicitari, ma bucur enorm pentru tine! Sa fie bine pana la finalul sarcinii tale, sa te bucuri de samburel!
Lumi de abia astept sa ne confirmi vestea ce mare.
Ce inceput bun de an!
Doamne ajuta sa dam toate vestea cea buna cat mai curand!
Va
elenus26 spune:
Asta seara am facut injectiile la Medlife si am tras cu ochiul
, dar de maine incep sa le fac singura.
Anna mercic de incurajari
Am vorbit cu doctorul si m-a chemat vineri la prima eco. Oare o vedea ceva asa devreme? A 5-a zi de CM... si a 4 zi de tratament.
In urmatoarele zile asteptam alte vesti pozitive
Seara buna fetele!
"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui elenus26 Asta seara am facut injectiile la Medlife si am tras cu ochiul Anna mercic de incurajari ![]() Am vorbit cu doctorul si m-a chemat vineri la prima eco. Oare o vedea ceva asa devreme? A 5-a zi de CM... si a 4 zi de tratament. In urmatoarele zile asteptam alte vesti pozitive ![]() Seara buna fetele! ![]() "Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta." ![]() ![]() ![]() |
se vede in a 5 zi de CM si a patra de tratemt.
de fapt cand te duci la eco inseman ca ai facut doar 3 injectii si foliculii at trebui sa se arate. vor avea in jur de 10-11 sau un pic mai mari. in functie de asta iti va spune cate zile de tratament vei mai face si daca vei mai face si altceva pe langa.
mie dupa menopur si puregon mi-a dat din ziua 6 centrotide.
daca esti la albu presimt ca o sa iti dea si tie
SUCCES
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
raallu spune:
Viss, Lumi- felicitari fetelor

Pana la urma minunea s-a produs...ma bucur nespus pentru voi

sabrinela spune:
mary80,cand mai intetionezi sa faci un test,data trecuta ai avut simptomele astea de care zici acum,pe mine de astazi au inceput sani sa ma doara mult mai bine,de burta ce sa zic foarte putin ,ce am mai sesizat eu ca am mai tot timpul saliva gen apa in gura
bine ca la mine astea pot fi si simptome de venire a cm.
si sa fie 
dankutza spune:
| citat din mesajul lui viss dankutza- mi-a mai venit o idee.sa sun maine dimineata la Giulesti s-o rog pe Ana de la programari, sa ma indrume la cineva - dr. Codreanu, de ex.? m-a vazut o data la eco, si mi-a lasat o parere buna. tu ce zici? stii ceva de ea? sau de Laura Dracea? fetelor, care stiti ceva de cineva de la GIULESTI, care nu s-ar supara dc as apare pe nepusa masa? ma gandesc ca astia la giulesti sunt profesionisti in a sustine sarcinile cu probleme,si poate imi mai dau ceva inafara de nospa,scobutil? Cezara lipseste toata luna februarie vreau si eu peste 2 sapt.-la 6 sapt.(dc le apuc)sa vad niste activitate cardiaca, nu? |
Pe Bechir o mai poti gasi la CMU Enescu
Clinica CMU din zona Piata Romana
Situata in zona pietei Romane, in spatele fostului magazin Eva (acum Diverta)
Str. George Enescu, nr.12, sector 1, Bucuresti
Tel.: 021 9CMU(021 9268)
Suna si fa o programare acolo.
O gasesti marti si joi (14-19) si miercuri (9-14)
Nu cunosc pe dr Codreanu. De Dracea, am auzit de bine. Dar mai inceraca la Bechir.

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
alla76 spune:
| citat din mesajul lui viss fetelor - vin si eu cu rezultatele:Z 14 de la IA : beta la ~48-50 ore = 214,69, in conditiile in care primul= 83,61.trebuia musai sa se dubleze, sau ,cel putin sa fie dublat? are ceva ca e mai mare? oare sa mai repet si la 72 h? voi ce ziceti? durerile m-au lasat mult ca frecventa si intensitate.sper sa fie bine.deja obosesc mai ales dc vorbesc mult fara pauza.mi-a zis un pacient dupa 5 minute de explicat, cand a vazut ca respir greu:"multumesc dna. dr. scuze ca v-am obosit". a, si progesteronul=71,7 ,val.normale ptr trim 1 de sarcina:2,8 -147,3.deci sunt ok, cu 2 utrogestan seara si 2 dim.? n-am sunat dr.dar as repeta si la 72h.beta... |
Viss, e minunat! sarcina e in evolutie, poti sa te linisteti putin. Progesteronul e ok. te felicit din nou, pt ca meriti

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
elenus26 spune:
Multumesc Anna! Tu cand ne dai vestea cea mare? cate zile mai ai pana la beta? Tin pumnii!!
Dimineata am avut niste intepaturi la OD. M-au mai lasat acum, dar nu de tot. Eu zic ca-i de bine...incepe sa produca ![]()
Viss cum te mai simti?
Luminita ai reusit sa ajungi la un medic?
Am auzit un zvon cum ca Puregonul e compensat 50% si am dat telefon la Farmacia Tei, de unde l-am si cumparat. Surpriza! Chiar e compensat 50%!!! Dar e o intreaga birocratie: adica medicul curant iti da scrisoare medicala, cu care se merge la CASMB(in cazul celor din Bucuresti) sau fiecare de unde apartine(casa judeteana) si acolo i se intocmeste un dosar, care se aproba...nu se stie cand...si apoi poti beneficea de reducere. Pai daca stam dupa ei... nu mai facem noi inseminari si copii!
Va pup pe toate!
O zi frumoasa!
"Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta."

vreau si eu peste 2 sapt.-la 6 sapt.(dc le apuc)sa vad niste activitate cardiaca, nu?