Nu stiu sa ma joc :(

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fllupsi spune:

Foarte bun subiectul fetelor. Complicata treaba, nu? Desi copilul meu este foarte energic, eu incerc sa i fac jocuri mai statice pt ca 17+ si nu prea mai putem sa ne alergam asa mult. Dar am mai gasit solutii sa nu se plictiseasca adik am chemat o pe sora mea cea mica care are 22 ani si o energie max , mai vine un alt copil de varsta lui pe la noi si mama mea care sta 3-4 zile pe sapt si asa incercam sa nu ne lictisim. Asta pana vine odata primavara asta sa iesim in parc

Nu abandonati subiectul, e fffffff bun

Mami de Stefan (11.09.2008) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - ti-am zis ca si Silvia bucataleste plastilina, mai mult eu ii fac la cerere una-alta ... asta ii place sa faca cu ea. De desenat, deseneaza, ii place.

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Baietelul meu are aproape 5 ani si are momente in care se joaca singur cu masinute, trasee, avioane -isi face el diferite scenarii: curse, lupte...
Dar cateodata vrea si el sa se joace cu cineva asa ca eu sau sotul, sau amandoi devenim partenerii lui de joaca.
Noi nu am cumparat cort dar am folosit suportul pentru rufe si am pus peste el niste cearceafuri, mai facem cazemate din toate pernele din casa, ma mai ajuta la bucatarie (in joaca -dar i se pare ca e atat de important ce face). Lui ii mai plac si jocurile gen "sus-jos" cu zaruri, puzzle (acum face de 100 buc), lego.
Dar cel mai mult ii place sa facem "teme": jocuri logice cu diferente intre imagini, grupe, culori, scaderi si adunari (la astea folosim covrigei, portocale....).
Si cand vad ca nu mai are stare il scot pe afara chiar si la -10grade. O plimbare scurta de 15 min ii schimba starea plictisita in care se afla.
Pe copilul mic trebuie sa-l inveti sa se joace, jucandu-te cu el si mai apoi se va juca singur

Mergi la inceput