Clubul Cucelor Nauce (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Delphinas spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
pai si tu te speri de tub? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
nu mi-e frica de tub...tocmai de asta vreau sa ma asez eu intre picioarele lui
ralualexandrei spune:
Super poezie
Sa traiasca cine-o scrie,n-a ca m-am incumetat si eu la 2 versuri si atat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Super poezie Sa traiasca cine-o scrie,n-a ca m-am incumetat si eu la 2 versuri si atat. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
esti pe drumul cel bun
misha71 spune:
citat din mesajul lui ralualexandrei Aha fugi,deci stii ca-s cudupa tine Astept sa ma egalezi si dupa vorbim.Pe 14 ne petrecem impreuna ?! |
Fug ca's la cura de slabire, nu ca ai fi tu cu dupa mine
Ne chefuim, cum sa nu! Avem 3 sarbatoriti atunci: Edy, Alex si Bia printesica lui Noe
Oana ce pasta de dinti ii iei Soniei? Eu i-am luat nenedent, ca n-are fluor, care cica ar fi interzis si pentru noi, daramite pentru copii.
citat din mesajul lui kay noi invatam "ta-ta" si noi ii zicem Soniei : "TA-TA TATA" si S foarte serioasa " PA-PA PAPA" |
o face ea niste legaturi acolo macar e de bine pentru tata ca e legat de papa, ca si la mine de altfel, numai ca la noi, "mama" e echivalent cu "kk" Trebuie musai sa fac ceva sa schimb echivalenta asta
citat din mesajul lui ancadragoman Fetelor subiectul este super vizualizat si inca odata se dovedeste ca scandalul face rating |
Na, ca are dreptate Puya cu cintecul ala al lui Din nefericire, scandalul va mai face rating in tara asta
citat din mesajul lui ancadragoman Acum am vazut de unde te tragi ,stai ca vin eu sa trag apa pe nas |
adriana ceai cu vanilie??? Care aduce Martini ala ca a luat-o Anca pe aratura cu ceaiul!!!!!!!
citat din mesajul lui Delphinas Adrianka...multumesc de aprecieri. cand am timp o sa mai postez. Acum pregatesc ceva in premiera, un tort modificat |
zi-mi ca nu-l modifici genetic dupa chipul si asemanarea ta!
Na ca mi=ai luat-o inainte cu poezia
Sa stiti ca io recunosc! Io mi's Flacarica Viole(n)ta! Ce-i drept mai am fo doua culori pe par in afara de mov, dar macar sint asortate
vio ia mai zi ce prostioare mai face Mihnea ca sint convinsa ca ai un roman
citat din mesajul lui Delphinas anca...poate il scapi si pe max de teama fas-fasului |
E buna metoda Ancai Cum ziceai fata? Ii bagi capul intre picioare si fis-fis dupa aia?
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Delphinas spune:
misha, misha...de ce oare m-am gandit eu la tine cand am scris "tort modificat" as vrea eu sa arat precum acel tort, dar nu. daca imi iese cum visez il postez, de nu....il mananac singura
iar fas-fasul...ai uitat de cand erai ca mine
misha71 spune:
Bey, ia bagati acilea torturi fara numar fara numar ca ne pregatim virtos de chefuri !!!!!!!!
Ia sa fiu eu prima ca maine sigur mi-o ia careva inainte :
La multi ani Max!!!!! Vezi sa nu maninci tort mult ca n-o sa te mai poti apleca pentru fis-fis!
La multi ani Devoooooooooo!!!!!!!
devoska spune:
Multumesc, misha!
Pentru prima oara in viata mea parca incep sa ma sperii ca trec anii.
Bai, daca Vero da tortul, eu vin cu bautura.
Delphinas spune:
alo alo...ce-i aici? bar de negri sau club de nauce??? va rog frumos...ma faceti sa inund soriceii. mai aveti de rabdare sa termin bucate. pai veniti la bairam asa pe uscat?
Misha...multam...da daca o sa-i zic lu max nu o sa creada....o sa vrea sa fie sunat...alive cica el vrea
vedeti cat e de speciala dev...s-a nascut ceva ani inaite de a se naste max...varsatorii mei dragi unu mai varsator decat altu
kay spune:
opaaa, se lasa cu petreceri???
io am venit PLINA de draci, cred ca imi fac portarea de la Orange la telefonia mea proprie si mobila, ma fura astia de ma rup... de ieri pana azi 8 euro, avand in vedere ca eu am abonament cu minute nelomitate si sms nelimitate si internet nelimitat
deci acum, dupa ce mi se deschide telefonul, fac ditai plangerea la orange, poate vor si o plangere la ANPC...
ma duc sa ma cert !
misha71 spune:
Devo te inteleg perfect Acum incep si eu sa o cred pe mama cind o vedeam ca nu prea era ea in largul ei de ziua ei, iar eu nu intelegeam ce are de e asa de fitzoasa (credeam io), ca eu eram intr-un extaz toata ziua, de ziua mea.
Deci imbatrinim, insa si ce daca? Tot frumosi, destepti, modesti si devreme acasa vom fi
Delfino tu ce vrei? Barul sau negrii hai ca-ti aduc citi vrei (sa te ajute la bucatarie, tu ce credeai?