Clubul Cucelor Nauce (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Vreau sa va spun doar ca userul flory99 nu scrie pe de IP comun cu nici un alt user. Deci nu e 'dublura' altui user. Nu stiu cine e si ce intentii a avut cand a 'dat buzna' asa aici, dar sper sa ia in calcul activarea pe la alte subiecte.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Neata
Laura multumim pentru lamurire si pentru avertisment![]()
Adriana bine ai venit la cucuiala si da Martini ala incoa
Oana ma bucur ca ati mai scapat de muci nici Maria nu maia re dar am eu o tona
Fetelor subiectul este super vizualizat si inca odata se dovedeste ca scandalul face rating ![]()
O zi buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ADRIANKA spune:
Buna 'neata si din Cipru, unde-i cald si bine
..
Sunt la munci servesc un ceai de vanilie...Care vrea, care pofteste...
Misha, Andra, saru'mana pentru aprecierile la adresa lu' putzulica. E frumos, ce sa mai...ca doar e facut de ma-sa
.
Foarte tare jurnalul lui Boc, dar de ibricul in care face baita nu a spus nimic..Oops, ca mie chiar imi place de el...
Violeta, bine...recunosc...esti cea mai faina dintre faine.
Kay, hai ca nu ne-am salutat aseara, dar va stiu povestea si te admir in mod special, iar Sosonica ta este o frumusete si cred ca-i tare chic cu pijamalutele ce i-au ramas mici
. Si al meu dimineata cere si el periuta, suge putin apa din ea si zice "gata. dintii!", i-am si zis ca daca ii e sete, ii dau apa din pahar, nu e nevoie sa bea cu periuta...
Dev, frig tare la rusi, asa-i?
Delphinas, spor la treburi si sa stii ca o sa ma inspir si eu din mancarurile alea, ca tare bune trebuie sa fie. Acum o am pe mama la mine si nu-mi vine sa cred ca dupa ce vin de la serviciu, seara, pe la 19.30, nu trebuie sa dau fuga sa fac papa,.. acum e boierie, gasesc totul facut. Dar pleaca saptamana viitoare si intru iar in priza...
Zi senina, oriunde v-ati afla!
kay spune:
neatza Laura. multumim !
am strumfii gemeni !
Anca, lasa ca a mea tuseste de rupe in momentul asta
... si i-am zis lu taica-su aseara sa ia inhalatorul de la mama si daaa, este... si acum cand il caut oha inhalator... ma duc sa o imbrac sa descindem in forta la mama ca nu se mai poate asa
...
ADRIANKA spune:
| Citat: |
| Citat din mesajul lui ancadragoman Adriana bine ai venit la cucuiala si da Martini ala incoa |
Shhh, nu o luam si noi asa de dimineata..acum incepem frumusel cu un ceai si mai la ceas de seara o dam cu intaritoare...
kay spune:
Adriana, e superb mogaldeata al tau
. io am vzut poza de dimineata, printre gene, asa la trezire si m-am luat cu muci si alte curgatoare si am uitat sa iti spun ca l-am admirat.
multumim si noi
. ah, da si s facea asa, sugea apa din periuta
... dar acu s-a invatat si face dintii de cal si da din cap stanga dreapta sa ii curete. deci nu misca periuta, ci capul
. am sa o filmez diseara sau maine dimineata.
ma duc sa o imbrac, gata !
ancadragoman spune:
Adriano daca Martini ala inmoaie mucii da-l inco ca vad ca ceaiul nu face fata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui kay Adriana, e superb mogaldeata al tau . io am vzut poza de dimineata, printre gene, asa la trezire si m-am luat cu muci si alte curgatoare si am uitat sa iti spun ca l-am admirat.multumim si noi . ah, da si s facea asa, sugea apa din periuta ma duc sa o imbrac, gata ! ![]() |

ADRIANKA spune:
Anca, Martini inmoaie picioarele, nu mucii
, "fas-fas" d-ala, cum ii zice fiu-miu nu merge? Iti trimit niste apa de mare din Mediterana? Sanatate si inmu.ias-ar mucisorii, ce altceva sa-ti urez?
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui kay deci ieri erau cam 770 vizualizari, aseara. iar acum 1400. hai ca ne intoarcem la vremurile de glorie !!!*********************************************************************************** |
ce bine!!! ma simt atat de bine

!!!