Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

LA MULTI ANI ! pt toti puiuti sa fiti sanatosi norocosi si iubiti .
noi ne-am revenit dupa botez ,a fost ffff frumos bebe raresi fff cuminte si o distractie pe cinste .
a fost mai greu cind a plecat cu doamna maternala si eu am ramas cu un mare gol in suflet (pina cind o sa-l luam defititiv acasa )
a fost groasnica despartirea .
a stat cu noi si duminica dupa botez ,i-am facut baita si a plecat luni
imi pare rau ca nu reusesc sa pun poze ....
pup toate fetele si le multumesc pt urari

nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

adenuti sa va traiasca puiutul si finalizare rapida a incuviintarii.insista sa iei micutul cu cerere de acomodare ,daca doamnele accepta perioada in care il obtii acasa ti se scade de la cele 90 zile pe care trebuie sa le astepti pina la depunerea cereri de incuviintare.si eu l-am luat de citeva ori si stiu ce gol iti ramine in suflet si cum numeri nerabdator zilele pina il iei iar,te gindesti ce face,a mincat,a plins,dar mult a fost putin a ramas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

S-au schimbat multe p'aci de cand n-am mai dat eu si nu stiam pe unde mai activati. Eu am terminat cu adoptia si acum astept hotararea judecatoreasca sa vina acasa.
Teo meu mic a facut ieri primii ei pasi singurica, si sigura pe ea a venit la mami in brate. Are mami fata mare mare. pe 23 facem 11 luni.
O sa va scriu cat de curand povestea ei si poate o sa va scriu si povestea mea, mai ales cea din ultimele luni. Bat toate telenovelele.
In fine.... ideea e ca mai nou sunt , fara sa incerc, fara sa-mi doresc si chiar ferindu-ma. Acum sunt un pic inspaimantata la gandul ca mai vine un bebe, ca o sa fie diferenta atat de mica si mai ales ca nu stiu daca as putea iubi alt copil cum o iubesc pe Teo. Ma uit la ea si mi se pare ca are o frumusete divina si eu n-am sa fac in veci un copil atat de reusit ca fii-mea.

am luat-o pe campii.....
Am uitat de poze dar am inlocuit acum linkul de la semnatura

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

CRISIS 81
Desi am vb personal, am sa scriu si aici

FELICITARI, ma bucur din suflet pt tine si cu tine, pt TEO si pt BB ce urmeaza sa vina, va doresc din suflet sa fi-ti fericiti, o familie implinita.
Si iti multumesc inca o data pt ajutorul acordat la momentul oportun . Daca nu erai TU, nu stiu daca as fi avut curajul sa fac ceea ce am facut si nici daca astazi RAZVANEL ar fi fost al meu. Mi-ai dat mult curaj si un sfat in momentele in care nu stiam pe ce drum s-o apuc. DD sa-ti de-a multa sanatate si putere sa-ti poti creste ingerasii, sa-i faci mari si sa te bucuri de ei.
Primeste din partea mea un buchet imens de flori (chiar daca sunt virtuale )

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
In fine.... ideea e ca mai nou sunt , fara sa incerc, fara sa-mi doresc si chiar ferindu-ma. Acum sunt un pic inspaimantata la gandul ca mai vine un bebe, ca o sa fie diferenta atat de mica si mai ales ca nu stiu daca as putea iubi alt copil cum o iubesc pe Teo. Ma uit la ea si mi se pare ca are o frumusete divina si eu n-am sa fac in veci un copil atat de reusit ca fii-mea.

crisis, sa fiti sanatosi si fericiti, o sa vezi ca o sa ai doi copii reusiti!

Inca odata se adevereste faptul ca o buna metoda de a ramane insarcinata este sa adopti un copil inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Crisis sa va dea Dumnezeu sanatate,ma bucur pentru voi,totul o sa fie bine si o sa ai doi copii frumosi,o sa fiti o familie frumoasa si pe deplin implinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Ema de Maimutzak!
Multa multa fericire si noroc va doresc.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI EMA, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai mult noroc in viata

Puiutul meu ieri a zis pt prima data MAMA si a spus asa de haios, ca am ras si am plans de-odata. E asa frumos sa-l aud cum ma striga si ridica manutele spre mine. Nu poate fi fericire mai mare.
TE IUBESTE MAMA, PUIUL MEU.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Va multumim din suflet pentru urari! Ne-am pitrecut ieri, si ne pitrecem si azi!Suntem fetita mare si nu ne tac gura, cat e ziua de mare!Va mai povestesc eu...si reveni cu ceva poze noi, acusica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Crisis81, ce veste!
Felicitari!!!!!!!!!!!

Sa fii sanatoasa, sa ai puterea necesara pentru a fi alaturi de TEO si sa aveti numai bucurii, iar in cea ce priveste minunea ce este pe drum, cu siguranta il vei iubi la fel de mult.
Ma uit la poze cu drag de fiecare data, cu placere....te admir din toata inima.

Multe

Mergi la inceput