Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*
Raspunsuri - Pagina 13
asi spune:
Multumim mult pentru urari dragele mele.
Adenuti super ca ati scapat de stres , distractie placuta la botez.
Danaionela te asteptam cu vesti bune.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
danaionela spune:
Buna. Am ajuns si noi aseara inainte de viscol..
Razvanel LA MULTI ANI si sa o faci pa mami in continuare cea mai fericita mamica.
Adenuti felicitari, sa meaga in continuare procedura tot la fel de bine si in final sa deveniti si in acte o familie.
Noi suntem bine. Ieri am avut putine emotii, dar totul s-a terminat. Luni mergem sa le luam acasa. Asa ca de ieri nu numaram si noi printre mamici si tatici. Chiar ele ne-au spus " Cind eu o sa fiu mamica lor, Vali o sa fie taticul lor". A fost asa emotionant. A fost prima data cind cineva ne-a spus mama si tata. Imi venea sa pling.
Va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de mine. Cred ca judecatorul a simtit si el ... .
Rog moderatorii sa ne treaca si pe noi pe prima pagina
Dana (04.01.1977) mamica de Ana si Andreea (27.12.2005)
SoriLea spune:
SLAVA DOMNULUI ca s-a terminat cu bn (adenutii) si petrecere frumoasa la botez , iar pt DANAIONELA ma bucur ca-ti vei aduce in sfarsit acasa fetitele si veti fi cu adevarat o familie.
Sa fie intr-un ceas bun la amandoua.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
dpluhovici spune:
Felicitari! fetelor, vad ca "primavara" aduce multe bucurii multora dintre noi.
Danaionela drum bun luni. Abia asteptam sa ne povestesti primele impresii si perlutele gemenelor.(am o singura intrebare de ce nu le-ai luat deja?, nu ati cerut certificat de grefa ?, noi pe Antonia am luat-o imediat dupa sentinta, este adevarat ca joi a avut loc sedinta, iar de plecat spre casa am plecat sambata)
Adenuti petrecere frumoasa, iar ursitoarele sa-i prezica viata lunga si sanatate, dragoste si fericire, familie mare si noroc in tot si-n toate.
va pupam
danaionela spune:
Nu putem sa le luam acasa decat dupa ce avem certificatul de grefa. Am cerut certificat de grefa si tocmai luni se elibereaza. Judecatorul a spus ca pronunta sentita vineri, si banuiesc ca din cauza asta nu a putut sa-mi dea certificatul mai repede. Sa fiu sincera nici nu prea am insistat, mai ales ca mai avem o groaza de pregatiri.
sunnyday07 spune:
Adenuti, danaionela, felicitari!
danaionela, mi-am amintit cu drag si emotie cele 3 zile de dupa proces cand am pregatit pe ultima suta de metri venirea fetitei mele acasa ...
simi75 spune:
Primavara vad ca ne aduce soare in suflete.Ma bucur ca aveti atatea vesti bune.
La multi ani Razvan! Asi scuze de intarziere dar am avut niste zile ff aglomerate si nu am intrat pe forum , sper sa primesti urarile mele de sanatate si un pic mai tarziu decat ziua puiutului tau
Adenuti felicitari si distractie placuta la botez.
Danaionela , va fi o zi memorabila venirea printeselor acasa, sa aveti noroc de ele.
simona14 spune:
Adenuti,Danaionela,felicitari!Primavara se lasa asteptata dar in suflete a intrat deja soarele.Numai vesti bune,mai asteptam si alte fete.
Mariaa spune:
Felicitari mamicilooorrr!
Sa aveti parte de tot ce-i mai frumos de la copilasii vostri!
Danaionela, drum bun si plin de lumina spre casa! Si spre noua viata ce va asteapta
Cu fiecare dintre voi, retraim si noi primele zile impreuna, emotiile dinaintea venirii acasa...ce momente unice si speciale Noi astazi facem 5 luni de cand suntem impreuna, de cand am venit acasa in 3. Am senzatia ca a fost acum 'un secol' si ca suntem de cand lumea asa, ca acum.
adenuti, felicitari si petrecere de neuitat! Sa va traiasca micutul
Simo, cred ca tu urmezi pe lista, am asa un feeling...
mishule, voi cum sunteti?
Asi, mii de
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor