Pestisori... pestisori... (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Charlie, ma bucur ca am putut sa te ajut .Si tu esti o dulce !Nu trebuie sa imi trimiti nik ! Sanatate si iubire!

Dar d c te -ai apucat de spaniola ?

Salutari de la teiul lui Eminescu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si eu pe aici pupici trupei din balta

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutari si de la noi!Gata,am pacalit si antepenultimul examen
Dany sigur nu avem acel magazin,dar stai intai sa ma uit bre duamna,poate gasesc si pe aici.Sincer,nici nu m-am uitat.Dar te tin minte si daca nu gasesc,striiig.
Charlie felicitari,admir vointa ta.Sa ai spor si pe mai departe si rezultate maxime.Noi mancam dulceata de trandafiri cu gogosi.
Dana trimitem si si la Timisoara.
Fug sa hranesc poporul,s-a incalzit mancarea si revin,

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Charlie

Am duceata de trandafiri, am dulceata de trandafiri ha, ha... Dany esti o dulceata, nu de trandafiri dar tot dulceata. Trimit la schimb ceva. Un conozac ( cozonac) ? Ca ce.. daca dulceata se plimba de la buc la sm, nu s-o plimba si cozonacu invers.. mama lui. IS asa de fericita.

Multumesc de primire fete. Sunteti niste dragute.
Baby eu invat spaniola de una singura am o mie de materiale, o gramda de tutoriale audio ( michel thomas, pimsleur) foarte bune plus muzica. Eu zic ca-mi iese pana la urma... Si se pare ca imi iese.
Ies acum sa lucru ceva.

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Uite aici inca un site
http://www.marplo.net/spaniola/

Mergi la inceput

am vazut si eu dulceata de trandafiri. Am vazut si de nuci la Billa

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cafelutza ....poftiti ... si luati si biscuiti de la Baby ...

Charlie , gata pachetul, trimis ,cica ajunge in 2 zile ...sa o pape sanatos si sa fie o surpriza plakuta!

Va pup! si la buna revedere!

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Pploua! Cine vrea ploaie poftiti la Bucuresti de luati. Este pentru toata lumea.
Se livreaza cu cafea , ceai si biscuiti. Si pupici din belsug pentru toti pestisorii.

Mergi la inceput

neata
la noi nu ninge, nu ploua .... deocamdata cerul e alb.... pe net arata ninsoare poate am noroc sa ma plimb in zapada si in we asta

pusi la pestisori

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

La masa , meniul contine : supa de pui cu galusti , piept de pui la gratar cu orez cu legume si ardei rosu , proaspat .Desert : mere , banane .....de baut apa plata sau ceai .Deh , mancare cam de regim asa dar asta e situatie ......

Dana la Bucuresti e jale , te uzi pana la piele ... nasol tare , cizmele de cauciuc te mai salveaza doar .
Sper sa ai wk-end cu zapada .

Pupiceala la toata baltuta . adika la balta nostra cu pesti nu la aia de afara .

Mergi la inceput

offfff ca sa ma laud si eu cu ce am mancat ... paine de casa cu castraveti murati ... mancarea am aruncat-o pentru ca s-a acrit in borcan , nu stiu ce s-a intamplat cu ea .... nu am mai patit asa ceva inca .... cert este ca fasolea mea cu sunca in ea nu a mai ajuns la mine in burtic

in rest ... o durere de cap crancena, zici ca acuma imi plesneste , nu mai pot

dany cred ca nici baltile de la tine nu mi-ar fi pe plac

va pup pe toate cate un pusi la fiecare

ANDANII

Mergi la inceput