cand ati renuntat la patutul de bb?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidoff spune:

Nota moderator: Cu asa mesaj va poftim in mahala, nu aveti ce cauta pe acest forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Off topic:

Wow Davidoff eu sunt una dintre mamele alea la care copilul se imbraca in functie de temperatura de afara nu de anotimp asa cum am observat in Romania copii cu caciul in cap in oct noiembrie desi afara erau 15-20 grade. Ce sa mai zic, poti arunca cu epitete multe in mine, uite iti dau motive, fie-mea nu a purtat caciula decat vreo 2 min de cand s-a nascut, nici acum cand a nins nu a vrut-o si crede-ma e inca vie. Temperatura la noi in casa noaptea e intre 17-19 grade, umbla in rochite si iarna, cu dres, ii dau inghetata si iarna, ii dau iaurt direct din congelator pe post de inghetata, nu ii incalzesc laptele sa-l bea, il bea direct din frigider, la fel si iaurtul de mancat, deci astept epitetele. Culmea e ca fie-mea e inca vie in urma abuzului meu repetat si nici n-a luat inca antibiotic in viata ei de 2 ani jumate.

On topic am raspuns deja.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

E clar, Davidoff ignora mesajul meu, te-am raportat la moderator deja.

Si deci astfel de romani ne reprezinta in strainatate. Unde-i Guestus sa inteleaga de ce se vb engleza/germana in autobuz si nu romana?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

eu pe david l-am mutat in pat pe la 2 ani, ca nu mai vroia sa doarma in patut si sarea singurel de acolo. o perioada a dormit cu noi si apoi i-am aranjat dormitorul lui sa doarma singur ca asa dorm copiii mari

ioana doarme inca in patut, are 1 an si 6 luni, o sa o las acolo atata timp cat vrea, apoi o mut cu fratelo in pat sau le iau paturi suprapuse. david deja ne-a anuntat ca el o sa doarma la etaj

-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Eu pe fetita mea am mutat-o la 4 ani jumate pentru ca mi se pusese mie pata ca ar avea nevoie de mai mult loc (ceva total neadevarat0. A dormit foarte bine in el si cand crescuse chiar ii placea sa sara peste margine (ii dadea sentimentul ca face ceva extraordinar si era mandra). Mi-a parut rau ca am mutat-o pentru acum in patul mare are loc sa se intoarca de-a curmezisul si se rostogoleste in toate directiile, dezvelindu-se. Oricum, am remediat problema micsorand spatiul pana l-am adus practic tot la dimensiunea patutului de bebelus si doarme foarte bine asa. As zice ca singurul avantaj al acestei schimbari este faptul ca uneori ma cuibaresc si eu langa ea inainte sa se culce ca sa citim si sa stam de vorba.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Craciun 2008

Evil thrives when good men do nothing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Primul copil la aproape 2 ani si totul a decurs firesc, s-a acomodat rapid. Acum, al doilea ar vrea singur in pat normal pt ca-l vede pe fratior..Si deja sunt in amenajare de dormitor..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fllupsi spune:

Baietelul meu are 1an si 5 luni si de cand s a nascut doarme in patut de voiaj cum ii ziceti voi, adik tarc la care i am adaugat noi saltea. Dupa chipul si asemanarea parintilor copilul arata de 2 ani si ceva, dar inca mai are loc suficient cat sa doarma relaxat si sa nu se loveasca de lateralele patutului. Nu stiu ce voi face cand va trebui sa l mut intr un pat mare, pentru ca si in asta se zbenguie si mai ca sare din el

Tineti ne la curent cu mutatul copiilor (pacaleli, minciunele care functioneaza ) in pat de copii mari.

Mami de Stefan (11.09.2008) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna seara..noi din pacate am renuntat la patut..cea mica la 3 luni..si cea mare la 7 luni..caci m-am dus eu la ea in camera sa dorm..caci incepusem serviciul...si m-a simtit..caci ea dormea singura in camera...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

davidoff, uite, si eu sunt o mamica din aia nebuna, cum le zici tu. Ca si Luna1, nu mi-am infofolit copiii niciodata, de caciula nici nu stiu, dorm in patuturile lor ,in camerele proprii din ziua intai, inoata cand au chef, indiferent de vreme, fac sport in pantaloni scurti, chiar daca afara sunt cateva grade ...si as putea sa iti mai spun multe din astea. Deci, copiii astia nu au facut rosu in gat nici macar o data in trei ani, respectiv 7 ani si aproape jumate, daca au racit, au facut forme extrem de usoare si antibiotic nu-mi aduc aminte sa le fi dat.
Ai grija cu vorbele pe care le folosesti.
Si da, e pacat mare ca natiunea asta romana e reprezentata si de oameni care arunca asa usor cu insulte la adresa altora, care nu i-au deranjat cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Baietii mei acum au 2 ani si 5 luni si inca dorm in patuturile lor.Bine ca la inceput am avut patuturi mini de bebei,erau micute.Apoi le-am schimbat tot cu unele mini,dar mai lungi,insa unul din ei mereu sarea din patut si ne trezeam cu el in bucatarie.In final,am cumparat alte patuturi mai mari,unde se pare ca le place acum.

Mergi la inceput