De cati forumisti e nevoie pentru a inlocui un bec

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stati asa, de cat era becul ala?? Ca trebuie vazut... este incaperea suficienta pentru un ASA bec?? Daca nu, spargem niste ziduri... vedem noi... Facem TOTUL pentru BEC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
Conspiratia fabricantilor de becuri.

Inghitita de forumisti care nici in ruptul capului nu mai folosesc becuri si care vor incerca sa-si atraga prozelitii folosind ca argument suprem articole dubioase in care se demonstreaza ca fabricantii de becuri obtin profituri imense, folosesc mercur si fac experimente pe noi.

Douazeci de postari mai incolo, dupa cateva trimiteri la psiholog, vor intra in categoria celor 12, cerand inchiderea contului.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

asta daca apare un secretar de stat "inteligent" care obliga o tara intreaga sa le inghita...

clau, super subiect!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Aaa, si dupa ce subiectul cade in "moarte clinica"ceva timp,vine vreun forumist care isi reediteaza mesajele(vezi ce s eintimpla in ultimul timp la generale)si revine subiectul in actualitate...asa ca o luam de la capat cu temele deja discutate!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

- un capcaun pentru a atrage atentia ca exista si becuri cu mercur (mintea zboara la vaccinuri), care culmea culmilor, are lumina (ultra)violeta (mintea zboara de tot!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Eu as vrea sa stiu de unde atarna becul? De unde se alimenteaza si pe cine lumineaza? Cine plateste si cine beneficiaza si pana la urma de ce ne intereseaza asta daca totul e ... virtual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

becul este virtual?

"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Intre timp becul a cazut, s-a spart si acum e navala pe forum; care mai de care da sfaturi ce fel de bec, de unde poate fi cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Becul si pariul:

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

E vorba de bec? sigur nu e beck's? pt ca in cazul ala ar trebui sa-i pomenim si pe-ailaltii, ca altfel se considera reclama!
Kiar, sper sa n-am probleme, nu?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Super tare subiectul si descrie cum sunt postarile pe DC la orice subiect.Tare de tot

alexia_07

Mergi la inceput