noi, sagetatoarele (15)
Raspunsuri - Pagina 18
nma spune:
Nicoleta tocmai ce au plecat si ai mei la tara pana duminica. Le place tare intre animale.
Nico
nma spune:
Buna dimineata!
Eiiii, uite ca e frumos afara si toate sagetile fac miscare .
Sincer am un dor de ducaaaaa. Ma si vad undeva in varf de munte dar cica incep iar ploile.
Aseara am fost harnicuta si am reusit sa incerc ceva pozici. Le gasiti aici, continuarea aici, apoi aici
Nico
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Nico, daca vrei iti pun toata poezia....are vreo 3 pagini... Versurile sunt din "In tara lui Mura-gura" scrisa de Nina Cassian, iar de invatat a invatat-o cu mama mea... eu o invat acum de la Stefy....
Fetelor, multumim pentru aprecieri.
eladea2005 spune:
salutare tuturor...
noi am venit acasa de o ora..am fost la o petrecere de copii..un baietel de 2 anisori...va dati seama ce-a fost acolo..nebunie, toti au cazut lati la sfarsit... Eric doarme dus acum...hihihi....
la noi e vreme de rahat, scuzati expresia...acu parca parca incearca sa se lumineze putin, dar la prognoza pe care au dat-o astia...
Nico, ma uit la pozele voastre cu mare placere...imi plac smecherasii tai de numa...
cat despre Cluj, asa e...mereu in schimbare...s-a construit f mult...desi in ultima vreme au cam stagnat astia cu constructiile..
despre noi, ce sa zic...de maine intram in luna VII... trim III.. nu-mi vine sa cred...cum zboara timpul... trebuie sa ma apuc de aranjat lucrusoarele, de cumparat ce mai e de cumparat...etc.. ca acusica va dau vestea cea mare...
cam asta e...un weekend frumos tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara.
Ieri Stefy a primit cadoul promis de la mama mea.... banutii i-a dat la ziua ei in decembrie, dar am zis ca nu am ce face cu bicicleta pana vine caldura, asa ca abia ieri a primit-o. Am zis ca trebuie cumparata cu proba, sa vedem daca o poate impinge, asa ca mama a zis va dau banii si va duceti si luati voi.... La pranz cu greu am dus-o acasa.... ca ea voia sa se plimbe.... si cand s-a trezit a inghitit pe fuga, "sa aiba putere sa impinga" si apoi cu bicicleta afara.... Aseara a picat franta....
tnicoleta spune:
Buna fetele
Lacra Sa stapaneasca bucuroasa bicicleta si la multe ture de parc fara cazaturi.
Nico Dulci foc prichindeii tai. pentru fiecare.
Mi-a venit picita acasa aseara. A avut o saptamana plina la tara. S-a si bronzat pe fata si pe maini. Ca sa nu mai zic ca mi-a adus un brat mare de flori, de am ajuns sa la pun in lighean caci nu am atatea vaze.
O saptamana frumoasa
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.....
Noi ieri am facut prajituri.... adica am facut pasca dupa reteta nasei Stefaniei.... cu ciocolata si alta cu branza si budinca de cocos.... Au iesit super.... Daca o vedeati pe Stefy cu sort si cu mixerul in mana.... mama ce mandra era de ea, ca e mare si o ajuta pe mami.... eu turnam una alta si ea ma ajuta.... A fost.... super.....
tnicoleta, multumim. Aseara i-a facut inaugurarea cu o tranta... Dar usoara....
tnicoleta spune:
Buna fetele
Lacra Imi pare rau ca ati luat tranta. Are roti ajutatoare? Eu as vrea sa ii iau Biei de ziua ei o bicicleta mai mare si sa o invat sa mearga fara rotile ajutatoare. Cea pe care o are acum e prea mica pentru ea si se dezechilibreaza si sta cocosata pe ea.
micutei gospodine. Da mananca ce gateste? Ca si Bia ma ajuta sa fac prejituri si mancare, da de mancat, pauza. Gusta, si atat.
Bia are maine primul din concursurile la care am inscris-o. M-am uitat si peste ce au de facut. Educatoarea a zis ca i se par cam grele pentru varsta lor. Au de facut adunari/scaderi, sa indice multimi, sa gaseasca opusul unor cuvinte/desene, labirint.
Eu zic ca se va descurca.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)