trompe infundate

trompe infundate | Autor: nicolass

Link direct la acest mesaj

buna fetelor!as vrea sa stiu ce alte tratamente naturiste mai stiti pt a desfunda trompele?sunt in portugalia si aici nimeni nu stie nimikva multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Si eu am trecut prin faza in care credeam ca trompele se pot desfunda cu naturiste ...dar nu e asa! Rezolvarea e prin laparoscopie sau sa faci FIV direct.
NU stiu cati ani ai dar nu pierde timpul cu naturiste ca nu rezolvi problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Nicolass, si eu m-am confruntat cu aceasta problema! dupa ce am pierdut vreun an cu naturiste si homeopate, am ajuns la concluzia ca, in cazul trompelor infundate, astea sunt mituri! Solutia, asa cum spune si Dana, e laparoscopia. Eu nu am reusit sa-mi desfund prin laparoscopie decat o singura trompa, cealalta fiind infundata exact la intrarea in uter, unde am inteles ca nu se poate desfunda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Pentru FIV este necesar sa fac HSG? Am facut-o acum 7 ani si nu stiu daca sa o mai repet .Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Iazminn, nu, la FIV nu ai nevoie de HSG pentru ca permeabilitatea trompelor nu conteaza in aceasta procedura.

Multa bafta!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput