mamicilor nu am stiut unde sa postez aceasta intrebare asa ca poate ma ajutati.Am absolvit liceul economic ,atestat contabil-statistician si un curs de Contabilitate asistata pe calculator,intrebare:pot lucra ca si contabila cu drept de semnatura ? si daca nu ce trebuie sa fac? As lucra acasa ca sa fiu alaturi de puiutul meu
Poti lucra dar pe baza de contract de munca. Daca doresti sa lucrezi acasa va trebui sa devii membru CECCAR conform procedurilor legale.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Poti lucra dar pe baza de contract de munca. Daca doresti sa lucrezi acasa va trebui sa devii membru CECCAR conform procedurilor legale.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
CECCAR e ceva legat de contabil autorizat sau expert nu?ce ar trebui sa fac ca sa devin membru?
Trebuie sa dai examene. Adreseaza-te filialei CECCAR din orasul in care domiciliezi pt informatii.
Pagina legislativa
Poti lucra ca contabil, dar nu poti semna un bilant daca nu ai si studii economice superioare!
23+
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Poti lucra ca contabil, dar nu poti semna un bilant daca nu ai si studii economice superioare! 23+ |