contabil sau inca nu?

contabil sau inca nu? | Autor: swea

Link direct la acest mesaj

mamicilor nu am stiut unde sa postez aceasta intrebare asa ca poate ma ajutati.Am absolvit liceul economic ,atestat contabil-statistician si un curs de Contabilitate asistata pe calculator,intrebare:pot lucra ca si contabila cu drept de semnatura ? si daca nu ce trebuie sa fac? As lucra acasa ca sa fiu alaturi de puiutul meu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poti lucra dar pe baza de contract de munca. Daca doresti sa lucrezi acasa va trebui sa devii membru CECCAR conform procedurilor legale.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Poti lucra dar pe baza de contract de munca. Daca doresti sa lucrezi acasa va trebui sa devii membru CECCAR conform procedurilor legale.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swea spune:

CECCAR e ceva legat de contabil autorizat sau expert nu?ce ar trebui sa fac ca sa devin membru?

Mergi la inceput

Trebuie sa dai examene. Adreseaza-te filialei CECCAR din orasul in care domiciliezi pt informatii.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swea spune:

multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Poti lucra ca contabil, dar nu poti semna un bilant daca nu ai si studii economice superioare!

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Poti lucra ca contabil, dar nu poti semna un bilant daca nu ai si studii economice superioare!

23+

Aproape corect. Ca sa poti sa semnezi un bilant trebuie sa:
1. fi economist si sa fi angajat pe baza de contract de munca in functia corespunzatoare

sau

2. sa ai statutul de expert contabil.

Pagina legislativa

Mergi la inceput