timp pretios pt copii!

timp pretios pt copii! | Autor: patrisuca

Link direct la acest mesaj

cat de important este timpul pe care il acordam copiilor nostri!!!?
eu cred ca este foarte important, indiferent de ocupatia pe care o avem,indiferent de putinul timp liber sau de circumstante, sa le oferim copiilor atentia necesara.
particia mea e micuta acum, dar fiecare perioada are farmecul ei. abia astept sa mai creasca putin , sa putem comunica sa ne jucam impreuna..
desi nici acum nu e prea devreme!! de cand am vazut-o prima data am inceput sa vb cu ea..acum ea stie ca mami ii ofera atentie ca vb cu ea ca o alinta si ne jucam cu zanganitoarele deocamdata!
dimineata cand se trezeste, ii spun "buna dimineata" si o masez usor pe spate, sa ne relaxam, iar ea asteapta asta mereu, e un tabiet de-al nostru. nu exista dimineata fara zambete!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

E o eterna discutie...Banuiesc ca acum fetita ta fiind mica stai acasa, nu? Ei, va veni vremea sa te intorci la serviciu, vei petrece inevitabil mai putin timp cu ea si atunci acel timp mai putin devine si mai pretios si te va preocupa felul in care sa-l "exploatezi" la maximum. Va fi ceea ce se numeste "timp de calitate".
Mai depinde si de copil, sunt unii care au nevoie absolut permanent de prezenta mamei sau a altcuiva in preajma, altii care stiu si agreeaza sa se joace si singurei. In sensul asta trebuie sprijinit un echilibru...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Timpul petrecut alaturi de copii este unic,nu se compara cu nimic si nu poate fi inlocuit de bani ,hainute sau jucarii.Oricat de mult isi doreste copilul o jucarioara,daca nu e mami langa el,ea isi pierde din farmec.Cand era fiica-mea micuta,o ontrebam ce alege:sa se uite la desene,sa deseneze singura sau sa ne jucam impreuna.Cred ca va dati seama ca alegea ultima varianta.Si acum ne jucam amandoua,mai rar ,din pacate,ca trebuie sa facem si lectii,dar daca imi cere sa fac ceva cu ea ma gandesc de doua ori pana refuz.Stiu ca unii parinti lucreaza mai multe ore si efectiv nu au cum sa petreaca mult cantitativ cu copilasii,dar ramane macar posibilitatea orei de dinainte de culcare sau a finalului de saptamana,care pot fi fructificate foarte bine in acest sens.Cea mai buna investitie e in copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

da acum stau acasa cu ea...mai am de stat pana face 2 ani deci ma simt o norocoasa deocamdata. mai tarziu cred ca va fi ceva mai greu..dar mai e pana atunci.

Mergi la inceput