Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
cate un martisor pentru fiecare dintre voi sa aveti o primavara insorita si sa se lase cu bb la puratator
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Ninia81 spune:
Cu ocazia zilei de 1 Martie, sa aveti o primavara plina de flori care sa va inunde sufletele de bucurie si fericire. Sanatate si La multi ani!
Visul nostru
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Michelle81 Mamamgiuliei,Blueeyes-multumesc ca v.ati gandit la mine.pentru mine a fost tare grea perioada pana pe 22,mi.era atat de frica,ma gandeam la atatea...ma tot dadeau lacrimile de frica...de frica sa nu aiba baietelul meu scump ceva...II multumesc lui Dumnezeu ca este totul in ordine ca forma caputului este doar de la pozitia de somn.Daca ati stii cu ce frica am stat pana mi s.a spus asta... Ingeras26-cat de trist...trei sarcini...of Doamne...Cum te simti?Sper sa nu te deranjez cu aceasta intrebare...pentru ca stiu ca este greu de raspuns Minunea noastra mult asteptata |
Michelle, cum sa ma simt? nasol, dar inca sunt cu picioarele pe pamant. Ii multumesc lui Dumnezeu ca o am pe Maya si ca este o minune de copil, ca este sanatoasa si Il rog sa-mi mai trimita 1-2 bebi aici, cu noi, nu ingerasi pe care sa-i ia la El.
Incerc sa ma tin tare. Mai am zile, nopti cand simt ca pic, dupa care imi revin miraculos doar luand-o pe Maya in brate si ascultand-o cum imi spune cat de mult ma iubeste...Datorita ei sunt ok, Dumnezeu te intareste ca sa poti trece prin momentele grele.
Acum iau AC, pt ca in aprilie plecam in concediu si mi-ar fi venit exact atunci, alta ironie, vreau copil, dar iau AC. Asta-i viata. O sa reusesc, traiesc cu convingerea aceasta.
O sa mai fac stimulari, o sa mai fac si FIV daca va fi nevoie, nu ma las. Inca sper ca data viitoare va fi bine, ca prima data.
Pupa bb mic. Sunt fericita cu adevarat pt tine!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui simonia Ingeras, imi pare rau ca ai venit la noi, dar asta este, nu putem schimba nimic, doar sa gasim o cale sa traim asa . Am facut analize si se pare ca este vorba de o cauza mecanica infertilitatea mea . cel putin asa cred eu, probabil voi ramane pentru totdeauna o aspiranta cu sufletul plin de lacrimi dupa bb-ul pierdut. am vazut ca eu nu sunt pe lista, poate ma treceti acum. data mea de nastere; 21.02.1968 sarcina pierduta la 11 saptamani in 23.10.2008. cred ca era o fetita |
De ce crezi asta? si de ce nu-ti acorzi mai multe sanse? este cumplit de greu sa pierzi o sarcina, este cumplit de greu sa pierzi 2, este infiorator sa o pierzi si pe a treia...dar mie doctorii mi-au spus ca mai pot sa pierd inca 10 si a 11-a sa fie ok, sau poate fi chiar urmatoarea ok...si atunci sper, sper mult si ma rog la Dumnezeu ca urmatoarea va fi in regula.
Multa bafta si incearca sa supravietuiesti cu pierderea ta, asa cum o facem toate. Pana la urma vei reusi!
Pup mult!
Ingeras, mami de Maya
Michelle81 spune:
In primul rand va doresc o primavara minunata cu muulte bucurii in suflet si multe martisoare de la persoanele dragi.
Eu va citesc printre treburi insa e greu sa scriu pentru ca nu am mai deloc timp liber,de dimineata pana seara sunt in fuga,sunt ff obosita insa cea mai "frumoasa oboseala"pe care am simtit-o in viata mea.
Ninia81-imi cer scuze ca nu am putut sa intru de ziua ta.cu marre intraziere iti doresc un calduros la multi ani si la anul de ziua ta sa fii cu bebe cel mult asteptat.am citit ca analizele ti-au iesit bune deci mult nu mai este pana ne vei da vestea cea mare.Doamne ajuta!
Simonia-off imi pare atat de rau...stii si eu eram sigura ca voi ramane doar o aspiranta cu sufletul plin de lacrimi dupa cei trei ingerasi ai mei...nu credeam ca am sa traiesc tot ceea ce traiesc acum.Viata mea era atat de plina de lacrimi,atat de trista pana sa il am pe Lukas.Minunea mea scumpa a aparut cand nu mai speram deci totul este posibil.Te rog nu iti pierde increderea ca va fii bine.Stiu ca doare ...dar trebuie sa fii tare!
Ingeras26a-imi place atat de mult sa citesc ca esti dispusa sa lupti in continuare,esti foarte puternica.si asa este copilasii nostrii ne dau o putere de necrezut.Sper din suflet sa ii faci un Mayei un fratior in curand!
Danangie-imi pare rau sa aud ca Alessio este bolnavior.Dar cum se ia acest virus gastroenterocolite?off saracul Alessio era el atat de slab,acum cu virusul acesta iar nu va putea manca...insanatosire grabnica ii doresc puiutului tau!Mattia cum este?Dar tu cum faci fata oboselii?in noul aparatament te-.ai obisnuit?
Mcrissa-am vazut pozele,ai un baiatel scump foc!!tu cum mai esti?cum este Vladut cu ,colicii?
Mamagiuliei-ca de obicei atenta cu toate fetele.am citit ca iti mai doresti un copilas?Cu divortul nu pot sa spun decat ca fiecare merita sa fie fericit si atunci cand nu se mai poate intr-un cuplu atunci asta este,nu ai de ce pt asta sa iti refuzi dreptul de a fii fericita cu un barbat.
Lukas minunea mea scumpa implineste joi 7 lunite.nu nu am cuvinte indeajuns sa va descriu ce simt in fiecare zi de cand l-am nascut pe Lukas.Este o viata de vis!!!As vrea sa stau cu el in fiecare secunda insa cateaodata trebuie sa il mai las si cu sotul cand fac si eu baita seara(si chiar si atunci mi se face un dor nebun de el).il iubesc atat de mult!Da,ma doare spatele caci ii place in brate si plimbat,da sunt obosita caci se trezeste noaptea si cateodata sta si cate o ora sau doau treaz,da sunt foarte foare obosita pentru ca ziua sunt singura cu Lukas pana seara insa sunt FERICITA si si daca as simti inzecit oboseala aceasta nu mi.ar pasa deloc.este cum am spus mai sus pentru mine o oboseala frumoasa pana si asta o savurez pentru ca este parte din viata cu Lukas.ve-ti spune poate ca nu sunt normala dar eu va scriu ce simt.
Minunea noastra mult asteptata
Ninia81 spune:
Michelle,imi dau lacrimile de fiecare data cand descrii bucuria de a fi mamica!
Nu stiu sincer daca faptul ca mi-au iesit analizele astea bune, inseamna si faptul ca ma apropii de visul de a avea un copilas...medicul a zis ca nu crede ca prolactina este reala problema, deoarece analizele celelalte indica faptul ca am ovulatie.Nu stiu ce sa mai zic. Incep sa o cred pe sora mea, care imi spune ca s-ar putea sa mi se fi intamplat ceva dupa chiuretaj...Nu stiu ce sa zic...
Visul nostru
slimatei spune:
va urez sa aveti o Primavara frumoasa fetelor!
sa aveti zile senine si in suflet multa,multa caldura!
Martisor
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
alinushca spune:
Buna tuturor!
Ninia nu poti sa o crezi pe sora ta si mi se pare urat din partea ei sa iti zica asa ceva (ce-i drept eu nu am o sora deci nu stiu cum e). Poate prolactina a fost intr-adevar problema. Pentru ca si un dezechilibru mic influentzeaza posibilitatea conceptiei. Eu sper ca acum vei reusi ca tot vine primavara si o sa fie vreme numa buna de . Doamne ajuta!
Irina sper sa auzim numai de bine cat mai curand despre voi!
As vrea sa va cer si eu un sfat mai ales poate lui Pepsi (mamica veterana) daca e prin zona, mai ales celor care au copiii pana la varste mai mari. Baietul meu este de cand s-a nascut total indragostit de tzatzica lui. A fost genul de copil caruia ii trecea absolut orice nemultumire sau durere la san. Facil pentru mine, care am profitat din plin de asta. Acum are o perioada cu muci + colti de masele (are un an si 4 luni) si vrea f f des la san. Si noaptea suge de 2-3 ori. Nu prea accepta de cele mai multe ori nici sa fie distras cu altceva cand vrea san. Problema ar fi ca nici eu nu mai am rabdare sa ii dau asa cand vrea el (si caraie si o ora daca nu primeste) si nici nu mananca atat de bine pe cat ar trebui pentru ca suge mult. Cum poate fi intarcat bland, un copil care nu vrea deloc sa renunte la tzatzica?
Mami de (28.10.2008)
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui Michelle81 Ingeras26a-imi place atat de mult sa citesc ca esti dispusa sa lupti in continuare,esti foarte puternica.si asa este copilasii nostrii ne dau o putere de necrezut.Sper din suflet sa ii faci un Mayei un fratior in curand! Minunea noastra mult asteptata |
sau o surioara, sau doua...! Doamne ajuta!
Ingeras, mami de Maya
irlandeza spune:
Alinushca, eu am alaptat f. putin, deci nu prea sunt in masura sa dau sfaturi, dar eu zic ca orice invat are si dezvat.Noi am patit-o cu suzeta, si am reusit.
Trebuie sa fi mai ferma, sa-l lasi sa planga daca e nevoie, chiar o ora, chiar daca ti se rupe sufletul, da-i lapte din sticla, formula sau din magazin, si ar fi bine ca altcineva sa-l duca la culcare, o perioada, pana nu mai ai lapte, pt. ca bebeii simt mirosul laptelui de la tzitzi. Eventual scade treptat laptele de la tzitzi si inlocuieste-l cu formula/magazin, pana il scoti de tot.
Copiii sunt f. destepti si speculeaza orice moment, ne simt cand sovaim, cand nu suntem hotarati.
Eu iti doresc succes.
Si acum veteranele in ale alaptatului, va asteptam cu sfaturi.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008