Dr Petca Aida-Sp Elias
Buna mamici/burtici,
Sant noua pe forum si m'ar interesa ceva detalii despre dna dr Petca Aida, de la Sp Elias. Am fost la dansa la o singura consultatie la medic-line si urmeaza sa merg la spital pt prima ecografie.Fiind sarcina micuta(aprox 7 sapt) urmeaza sa ma hotarasc asupra doctoritei care ma va urmari pe parcursul ac minunate experiente:)
Eventualele detalii/sfaturi sant mai mult decat binevenite!
Multam anticipat pt raspunsuri,
Raspunsuri
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anita_ioana Buna mamici/burtici, Sant noua pe forum si m'ar interesa ceva detalii despre dna dr Petca Aida, de la Sp Elias. Am fost la dansa la o singura consultatie la medic-line si urmeaza sa merg la spital pt prima ecografie.Fiind sarcina micuta(aprox 7 sapt) urmeaza sa ma hotarasc asupra doctoritei care ma va urmari pe parcursul ac minunate experiente:) Eventualele detalii/sfaturi sant mai mult decat binevenite! Multam anticipat pt raspunsuri, eu |
Eu iti recomand sa eviti sp elias. E jale mare. Eu am nascut acolo in octombrie iar asistentele sunt penale rau. Le bagi in buzunar si ele tot cu posteriorul te trateaza. De dr nu stiu nimic. Sarcina usoara iti doresc.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei
cristina_ph spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anita_ioana Buna mamici/burtici, Sant noua pe forum si m'ar interesa ceva detalii despre dna dr Petca Aida, de la Sp Elias. Am fost la dansa la o singura consultatie la medic-line si urmeaza sa merg la spital pt prima ecografie.Fiind sarcina micuta(aprox 7 sapt) urmeaza sa ma hotarasc asupra doctoritei care ma va urmari pe parcursul ac minunate experiente:) Eventualele detalii/sfaturi sant mai mult decat binevenite! Multam anticipat pt raspunsuri, buna anita_ioana eu o cunosc pe dr.Aida Petca a fost mana a doua cand am nascut eu prin cezariana este o super draguta,s-a purtat foarte frumos cu mine si dupa operatie,(eu fiind pacienta unui medic foarte ocupat).Nu as putea sa-ti spun cum este ca medic pe parcursul unei sarcini pentru ca eu am cunoscut-o doar in momentul nasterii,pot sa spun insa ca mi-a lasat o impresie foarte buna. |
37+Andrei Alexandru
cristina_ph spune:
scuzati,nu am mai scris demulta vreme si nu mai stiu cum se procedeaza....
eu o cunosc pe dr.Aida Petca
a fost mana a doua cand am nascut eu prin cezariana
este o super draguta,s-a purtat foarte frumos cu mine si dupa operatie,(eu fiind pacienta unui medic foarte ocupat).Nu as putea sa-ti spun cum este ca medic pe parcursul unei sarcini pentru ca eu am cunoscut-o doar in momentul nasterii,pot sa spun insa ca mi-a lasat o impresie foarte buna.