Baietelul meu de 2 luni jumatate parca spune: sa mananc sa nu mananc... si asa face. Indiferent ca ii la san sau ii dau cu biberonul trage o data isi intoarce capusorul, iar trage o data si tot asa... nu plange, gurita ii e curata si nu e vorba ca nu ii este foame. Mananca si mai putin...doar de 3-4 ori pe zi , inainte manca de 6-7 ori dar nu a scazut in greutate (nici nu a crescut). In rest ii vesel, seara ne mai supara colicile (poate si de la felul in care mananca). Daca incerc sa ii imobilizez capusorul se enerveaza. Nu este nimic care sa ii distraga atentia. Am incercat si mai multe pozitii de alaptat....degeaba... Ati patit asa ceva? Ar trebui sa imi fac griji?
inca nu am facut vaccinul de doua luni. (hepavaxul care trebuia facut in maternitate nu i l-au facut...nu era pe stoc) si am facut rost de el doar la o luna, asa ca cel de 2 luni la noi va fi la trei.
cum adica de 3-4 ori pe zi, mai? nu suna bine deloc la 2 luni.
si eu am avut probleme cu fata intre 6 saptamani si 2 luni cu mancarea si luatul in greutate. am trezit-o peste zi la 3-4 ore de la debutul mesei anterioare. pediatra a zis sa nu o trezesc noaptea daca doarme, insa peste zi m-a sfatuit sa o fac. sau poate incerci sa il alaptezi in somn, eu pe la 4-5 luni i-am dat fetei o masa la biberon pe la 11 in timp ce dormea si manca excelent.