kilogramele din timpul sarcinii!

kilogramele din timpul sarcinii! | Autor: patrisuca

Link direct la acest mesaj

cate kg ati acumulat dealungul sarcinii? in cat timp dupa nastere ati scapat de ele?
eu de la 50 de kg am ajuns la 68 deci..18..cand am iesit din spital aveam mai putin cu 12!! adik 56, am mai slabit ink 4 in 4 luni, iar ultimele 2 sunt groaznic de greu de dat jos:)). nu pot tine o dieta stricta din cauza ca alaptez, deci am o scuza, dar sunt totusi multumita pt ca mi-am revenit relativ repede. ma ingrozea gandul ca voi ramane asa balenuta cum eram!!:))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidoff spune:

Patrisuca,tu te-ai tinut bine cu kg!!!eu de la 55 cate am avut la inceput am ajus sa am 86 de kg in ultima luna de sarcinasi cand piticul meu avea 3 luni am dat jos 24 de kg in 2 luni,nu te mint!!sa nu crezi ca am facut sport sau alceva...de stress,ma daduse socrii afara din casa cu baiatul si pe sotul meu...dar au venit vremuri mai bune si am pus la locdar nu prea mult!iti recomand o bicicleta de fitness,crede-ma ca da rezultate!!dar mai asteapta parerea mea,acum trebuie bebele sa se alimenteze cu tot ce este mai bun,asteapta pana termini de alaptat,eu aveam obiceiul noaptea dupa ce-l alaptam,sa mananc si eu pe saturate!ai sa-ti revii la silueta ta!!Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

25 de kile am luat. Spre surprinderea mea, desi eram ca un hipopotam de umflata, nu am slabit cine stie ce dupa nastere si nici in primele luni, cand mi se facea asa o foame de la alaptat. Am inceput sa slabesc cam la 7-8 luni de la nastere si am ajuns destul de repede la greutatea dinainte,
Nu e bine sa slabesti mult deodata, mai ales daca alaptezi

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

La prima sarcina am luat 13 kg!! Dupa ce am nascut mai ramasesem cu 7 kg pe care le-am dat jos in primele 6 luni fara nicio cura sau exercitii fizice!! Am, ramas totusi cu un pic de burtica si, cand am zis ca ma apuc de abdomene am ramas insarcinata din nou!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 21+ cu Matei Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Si eu la fel, de la 50 la 68, 5 ...nu mai retin exact de cate am scapat la iesire din spital, dar la 10 luni dupa nastere eram la 50

continua sa alaptezi, nici nu-ti vei da seama cand scapi de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

De la 58kg am ajuns la 75kg. 17kg, cu iminenta de avort , fara sport, fara activitati casnice, cu pofta mare de ciocolata(de menta), am iesit din spital doar cu 5 kg in minus, asa ca restul de 12 plus inca 3 kg, le-am pierdut intr-un an, am inceput dieta dupa ce-am terminat cu alaptatul - aprox. 7 luni - as fi vrut mai mult(a refuzat sanul dupa ce a inceput diversificarea), deci cam intr-un an jumate eram la kg dorite, dar depinde si de organism, vointa. alaptatul e prioritate-kg pot astepta, dar lapte pt. bb nu va mai reveni,cine poate slabi in timpul alaptarii e norocoasa, eu n-am reusit.
acum am 55 kg si ma pregatesc pt. bb2, fara paine alba si prajeli, fara zahar excesiv, in rest mananc aproape orice, la orice ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

vai fetelor ce norocoase sunteti.eu sunt in ultima saptamana de sarcina si am pus pe mine 25 kg.ma simt o balena.mi-e tare frica ca nu voi putea da jos.nici inainte nu eram slaba aveam 65 kg dar eram ok pt k sunt inalta am 1.73.eu stiu k e f greu sa slabesc,de aceea sunt ingrozita ca voi ramane o balenuta :((

Mergi la inceput