RUGACIUNE COLECTIVA PT A DOBANDI PRUNCI BUNI (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Ziua buna fete dragi si Cipicah,

Nike am ceva sa iti spun... poate are sa te ajute in sarcina da' vad ca nu ai activat PM. Cum sa iau legatura cu tine?

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Doamne Ajuta!
Poti trimite PM chiar daca nu il are activat.
Intri la mesaje private din contul tau, te loghezi si apoi intri la New PM, iar la adresa scrii : nike974, adresa Nicoletei.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Multam fain Alina!. Am reusit sa trimet PM. Mai ai poze noi cu burtica? Tare as vrea sa te vad asa rotunjoara si frumoasa cum esti acuma... simt ca o sa-mi poarte noroc burtica ta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Multam fain Alina!. Am reusit sa trimet PM. Mai ai poze noi cu burtica? Tare as vrea sa te vad asa rotunjoara si frumoasa cum esti acuma... simt ca o sa-mi poarte noroc burtica ta.

Am aici o poza mai recenta..trebuie sa-mi mai fac poze, ca acus' se apropie termenul si vrea bebelina sa iasa..iar pozele imi vor ramane amintire!
Iti doresc sa se implineasca visul de a ma urma si sa-ti poarte burtica mea noroc.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt atat de trista fetelor..de suparare ma doare si stomacul....sunt probl mari la mine la munca...nu stiu ce va mai fi maine dar bine nu vad ca va fi

mie frica de ziua maine si daca voi mai avea servici..se doreste a se externaliza serviciu nostru iar activitatea noastra sa o dea unei mari filiere puternice si periculoasa a MAFIEI..nu pot spune mai multe

in acesta situatie numi ramane dacat sa rog pe maicuta domnului sa ma ajute
am fugit sa citesc paraclisul maicii domnului

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

[quote]citat din mesajul lui pogonici1977

sunt atat de trista fetelor..de suparare ma doare si stomacul....sunt probl mari la mine la munca...nu stiu ce va mai fi maine dar bine nu vad ca va fi

mie frica de ziua maine si daca voi mai avea servici..se doreste a se externaliza serviciu nostru iar activitatea noastra sa o dea unei mari filiere puternice si periculoasa a MAFIEI..nu pot spune mai multe

in acesta situatie numi ramane dacat sa rog pe maicuta domnului sa ma ajute
am fugit sa citesc paraclisul maicii domnului
hai draga mea nu te mai intrista ca o sa fie bine ,o sa iesim noi din criza asta cit de curand

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara,

Ma bucur nespus sa vad ca se scrie din nou mai mult si ca optimismul nostru e din nou la cote mai bune.

Va trimit cu dragoste un link catre cateva pagini pe care le-am gasit de folos, despre Rugaciune. Nu postez aici pentru ca nu stiu daca le pot copia. Iata:

http://www.logos.ro/images/19201/mostra.pdf

Pogonici, incep cu tine pentru ca esti atat de suparata. Sa ai incredere, caci va fi bine, nu te speria si roaga-te. Stiu ca e usor sa dai sfaturi, dar chiar cred ca va fi bine

Deeva, esti atat de draguta incat imi venea sa ies prin calculator, sa te imbratisez, de bucurie, cand am citit ce ne-ai scris. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si iti doresc din inima sa fie cu succes IA. Dumnezeu sa-ti ajute!
Iata link la bazarul pentu Alina: http://forum2.desprecopii.com/topic.asp?TOPIC_ID=147496
Daca e ceva sa ma mai intrebi, ca acuma stiu cat de cat si eu sa ma descurc pe acolo...

Magdita, ce ma bucur ca ne-ai scris!!!! MULT SUCCES! si stii ca nu incetez sa ma rog pentru tine!

Mara , ma BUCUR ca esti de acord sa ne intalnim. De-abia astept!!!

Ioanact, ma bucur ca ne-ai scris!!

Cacianotni, iti multumesc mult pentru tot ce ne trimiti. Dumnezeu sa iti rasplateasca si multa sanatate sotului tau, draga noastra!

Imbratisez pe toata lumea cu mult drag.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Sandaa, tocmai tie uitasem sa iti scriu cateva cuvinte . Ma bucur ca te-am facut sa zambesti... asta era si ideea MULTUMESC din inima pentru cuvintele tale frumoase, chiar imi fac bine de fiecare data si mai ales acum! Iti doresc si tie sa fii binecuvantata si sa primesti ceva MINUNAT din partea Lui Dumnezeu!
Te rog, daca ai putin timp, uita-te pe linkul de mai sus, despre Rugaciune, cred ca il vei gasi de folos.

Te imbratisez cu mult mult drag!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Doamne ajuta!
Pogonici, am trecut prin niste probleme la serviciu de nu iti inchipui.i-am incredintat Maicii Domnului totul si am trecut peste.

Si acum mi se ia o parte din salariul meu sa se dea colegelor, cand insa mi-au murit intr-o luna socrul si cea mai buna prietena si am avut accident de circulatie cu gatul in ghips, am avut 0 lei salariu,ca am fost in concediu medical.........si seful nu s-a grabit sa ia macar 10 lei d ela fiecare,asa cum facuse in trecut pt alta colega(e drept pt ea luase 50 de lei d ela fiecare).
mie imi ia cca 15 mil pe luna si imi raman exact cat ratele la credit.

de ce? pt ca am salariul cel mai mare si pt ca sunt perceputa ca o amenintare la scaunul unuia dintre sefuleti.degeaba am spus c anu vreau.umilirile au fost de neinchipuit.lucrarile mele erau trecute ca avtivitati la alte colege, iar cand nu s-a putut asta,au fost scoase din raportul de activitate. am fost pusa sa dau de 6 ori un examen si ultima data am luat 134 de note de 10 ( ati citit bine).dupa ce am luat examenul nu am fost lasata sa tin acele cursuri.cand am fost lasata , a fost doar pt maxim o ora. au venit evaluarile. pe anul trecut am doi de noua si peste 200 de 10.
3 ani nu am avut voie sa urc la seful cel mare, pt a nu cere sa devin sefa. intai se urla la mine, sunt facuta proasta etc, apoi s econstata ca am dreptate.
cand este de muncit cu capul, nu conteaza ca fac 500 d epagini in 2-3 ore, sinteza , trimis sus de tot, primit cu toate laudele.replica a fost: daca nu tip la tine, inseamna ca a fost bine.daca tip la tine, nu am pe cine sa imi vars nervii.
ghici cine e sunata indiferent de ora pt pile la spitale sau diverse domenii? eu. de catre cine? de catre cei care ma injura.
cand am avut utlimul soc anafilactic, am fost sunata sa mi se ceara sa recuperez ziua respectiva, iar cand m-am intaors la servicu am fost pusa cate 14 ore in fiecare zi.
cele mai grele chestii mie imi sunt date,cand s eprezinta sus se duce o alta colega sau se spune ca a lucrat echipa.

altfel, alergiile au inceput sa isi arate coltii: prurit generalizat d eimi vine sa imi dau pielea jos de pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

doamne nik..dar cate ai mai suferit draga de tine..eu lucrez la stat..si e cel mai rau cu putinta..vai de noi cine nu are carnetul ala..cu cifra 666..impropriu spus
cred ca intelegeti voi ceea ce zic...nu pot detalia ca nu stiu cine mai citeste si poate isi va da seamna ca sunt eu..si apoi vai de mine

am citit asaerara paraclisul maicii domnului..mam mai linistit eu..dar asta nopate de la 3 la 5 nici ca am mai putut dormi...cosmaruri...

ma dau cu mir mereu si zis doamne ajuta sa trec prin acest cosmar simi zic mereu ca e un vis urat..nu vreau sa devina vreodata realitate..dar numai domnul stie cae va fi azi pana diseara sau maine maine..si tot asa..numai el DD stie viitorul nostru care este

intrun an atat de greu numi doresc cat liniste sufletesaca stabilitate serviciului si daca ne ajuta bunul dumnezu sa facem si noi un bb daca nu vom lua unul fara parinti..
soarta mea e in mainile domnului...

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

nike prin ce chinuri treci' la munca..cum e posibil asa ceva?
Eu iti zic sa-ti anunt seful despre sarcina si sa se poarte ca atare, mai ales fiind insarcinata..poate il "speri" putin, pt ca la un mom dat iti vei lua concediu prenatal..apoi 2 ani pt CIC, si din cate am inteles are nevoie de tine, dar cand ceva nu iese nu mai esti buna..poate faptul ca esti il va pune pe ganduri..afara nu are cum sa te dea, tb anuntat cat m repede!
si sper sa se schimbe atmosfera de la servici!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput