Clubul "hand-made"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

salutare
am gasit linkul promis, este http://paff.com.ro/produse.php?id=67, aici cautati ce dimensiune de cutie aveti nevoie. din ce am cautat eu atunci cand vroiam sa iau astia erau cei mai buni.acum nu stiu cum e, poate sunt si altii mai ieftini...

asta seara am muncit cu patricica mea, ea lucreaza la un tablou cu flori care este absolut superb, cred ca maine il termina si il pun pe blog. chiar ii spuneam ca tre sa ii fac un blog al ei, ca deja face prea multe minunatii... eu am decorat doua rame foto, sunt f mandra ce a iesit, dar nu mai am baterii la aparat, din pacate...

pupici si spor la creat!
diana

Mergi la inceput

ionitza, asteptam sa ne spui cum a fost la targ!

am postat pe blog minunatie de tablou facut de pati si cateva rame foto decorate de mine.

pupici
diana

www.diastudiocreativ.blogspot.com

Mergi la inceput

ionitza, asteptam sa ne spui cum a fost la targ!

am postat pe blog minunatie de tablou facut de pati si cateva rame foto decorate de mine.

pupici
diana

www.diastudiocreativ.blogspot.com

Mergi la inceput

scuze pentru mesajul dublat, mie imi tot aparea eroare!
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Fetele harnicutele
Imi place ca va pregatiti pentru targuri. Sper sa fie experiente placute pentru voi si sa va rasplateasca munca din plin.
Alessia va roaga sa cititi pe blogul ei ca a scris un mesaj pentru voi.
Eu am inceput sa tricotez o husa pentru scaun ca asta pe care o am se tot trage in jos si ma enerveaza.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Buna seara!
Imi pare rau sa spun, dar nu a fost grozav pentru mine la targ...mult mai prost a mers decit cel din decembrie. Am vandut oglinda cu vitraliu (cea cu maci)- sper ca noii stapani sa le placa cel putin la fel de mult cit mi-a placut mie (si sa o fac, si sa o tin ceva timp, pina si-a gasit o casa)
in rest...nu stiu ce sa spun...ori nu-mi aveam locul acolo, am avut impresia ca a fost ceva mai mult vintage...erau multe haine (gen)...
...ori eu le fac (tabloutele) si tot eu le plac....is oarecum dezamagita...si obosita nu mai zic...
dar, a fost o experienta si o iau ca atare, invat din ea.
Andreea a fost super-incantata, ca de obicei, era prietena tuturor, a si facut cu cineva de pe-acolo coliere, brataruci...
trebuie sa inchei acum.
Diana, multumesc tare tare mult si pentru aprecierea de pe blog, si pentru linkul cu cutii! pupi!
si spor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ionita, imi pare rau ca nu ti-a mers bine la targ. Dar cu ce ocazie a fost organizat ? Eu zic ca e normal ca nu a fost asa multa vanzare. Una e luna decembrie... si alta e ianuarie. Chiar ma mir ca a fost targ in luna aceasta.

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

luna, organizatorii ziceau ca vor sa promoveze lumea hand-made in iasi...adevarul este ca e ianuarie...luna de criza prin definitie
Am primit invitatie la Targ cu Talc. stiti ceva despre?
Altceva: am vazut nush pe unde o gentuta tricotata, cu 8-uri de alea din impletitura (nu stiu cum se numesc) superbaaaaaa si vreau si eu sa-mi fac. sunt greu de facut? eu impletesc numai fata/dos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ionita imi pare rau ca nu a fost un targ tocmai bun....sa speram ca altele vor fi. Cat despte 8 de care intrebi se numesc torsade si nu sunt greu de facut. Uite aici un filmulet care iti arata cum se fac:
http://www.youtube.com/watch?v=DVon2I5zTFw
Daca dai o cautare pe google sunt sigura ca o sa gasesti si alte instructiuni.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Chiar vroiam sa va zic ca este Targ cu Talc si la Iasi si la Oradea. Eu am participat la un targ cu talc in Bucuresti, si pot sa zic ca din punct de vedere organizatoric ... merita toate laudele. Am primit si eu invitatie ... dar... pana la Iasi e cale luuuuuunga :) Daca ar fi fost in alta perioada, as fi mers si eu la Iasi...dar .. de martisor .. poate se iveste vre-o ocazie loco. Mie imi e drag tare de organizatoarea targului (una dintre ele, Ioana). Este o fata de nota 10. Cand am fost eu la targ ... am avut ghinionul de a ploua torential ... cu galeata efectiv...va dati seama ca nu era nimeni pe strada ... si tot nu am plecat cu mana goala acasa :)

made in Brasov

Mergi la inceput