Clubul "hand-made"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Multumesc, dupa ce am citit atatea laudele m-am dus sa ma mai uit o data la oglinda , poate n-am vazut-o bine ieri.
Am incercat sa fac legatura intre sus-jos cu fluturasul acela, pictat in culorile preluate din parte de jos, dar n-am indraznit sa fac mai mult de frica sa nu incarc prea mult. Asta e, daca imi vine vreo idee pot sa mai completez. Oricum oginda e inalta si fiind intr-un hol nu prea poate fi cuprinsa cu privirea integral (si asa nu e foarte evident defectul).

Nu stiu ce-i cu mine in ultima vreme, am un chef nebun de lucru. Am deja o icoana pe sticla facuta in tus (cu Rastignirea)care asteapta sa fie pictata si niste modele de felicitari quilling si/sau cusute in cap (pentru Paste). Si pana la Paste voiam sa acopar cu vitraliu cele doua usite de sticla ale bibliotecii, sa nu se mai vada in spatele lor.

Deci,va multumesc doamnelor ca prin ceea ce faceti si aratati si altora ca mine, mi-ati dat curaj sa ma apuc si eu de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ohooo .. Vali, tine-o tot asa !!! Sporul la lucru e cel mai bun LUCRU

Eu azi am de facut o tunica pictata ... si ... un acvariu ... si ... de prelucrat foto ... Eu nu stiu cum sa fac sa mai lungesc ziua !!!!!

made in Brasov

Mergi la inceput

Am confectionat si pictat ieri frumusete de tunica. Viitoarea stapana picteaza icoane pe sticla, si va avea maine vernisajul unei expozitii. Si-a dorit o tunica pictata cu un motiv inspirat din ceramica populara din Oltenia, ceva central ... sa distraga atentia de la marimea XXL a tunicii . A iesit o capodopera hipnotizatoare... de ma vor acuza de practica "vapailor violet". Aceasta este o invatarura din seria "ai grija ce iti doresti, ca ti se va putea indeplinii". O sa ramana ochii privitorulor pe pieptul stapanei tunicii, in loc sa admire expozitia . Pun poza pe blog, sa ma laud cu ea

Azi am facut la comanda un colier de felul celui prezentat la emisiunea de la tv, care a iesit splendid... de imi era greu sa ma despart de el...Free-form, cu blue lace agate (o piatra superba), amazonit, howlit turcoaz si cuart, toate impletite intr-o forma organica, ce cadea natural pe decolteu. Femeia a venit sa il ia ... a incercat sa il indrepte (i se parea stramb) cand de fapt acea curbura era absolut necesara pentru pozitia corecta pe gat ... apoi ... s-a gandit ca ar fi vrut ca agatele sa fie sferice si nu banuti, (deja ma lua cu calduri) , l-a infipt intr-o sacosa de plastic alaturi de alte lucrusoare. I-am atras atentia ca va trebui sa aibe totusi grija de el, caci se poate deforma. Nu il poate pune in sacosa, langa paine si cartofi. M-a intrebat uimita: " poi unde sa il pun "??? Ma rog .. cireasa de pe tort a fost cand mi-a zis ca totusi, i-ar fi placut sa ii vand siragul de margele agate, adica .. materia mea prima, asa cum se afla insirata biluta langa biluta . In acel moment mi-as fi dorit sa nu ii fi facut enorma reducere de la 100 de lei la 6o de lei, pe care i-am facut-o de drag ca a venit special pentru a cumpara un obiect unicat, o bijuterie cu un design avangardist. Am crezut ca e un om care apreciaza munca si designul original pe care acea bijuterie o avea .. si s-a dovetit ca "am aruncat margaritare la porci". Sper ca macar sa o faca cadou cuiva care o va aprecia la adevarata valoare.

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Fetele va rog care stiti sa faceti capitol nou.
Deea e superba tunica. Imi place mult. Sa o poarte sanatoasa stapana.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

LunaNoua este deosebita tunica, nu mai este o piesa de imbracaminte ci una de design. Nu-ti fa sange rau atunci cand nu iti este apreciata munca. Gandeste-te cat de putina educatie artistica se face in scoala, cat de plina e piata de kitchi-uri si lucruri de prost gust, de unde sa mai priceapa lumea sa discearna ce e valoros sau nu, daca nu are o sensibilitate artistica inascuta. Nu putem decat sa speram ca aceste targuri handmade si magazinele parca tot mai multe cu obiecte decorative de calitate vor educa gusturile.
Eu, recunosc, nu sunt o iubitoare de bijuterii, am doar cateva primite cadou, deci cu valoare sentimentala. Daaar...de cand ma uit pe blogul tau si al altor bijutieri handmade privesc bijuteriile altfel si de 8 martie mi-am facut cadou un set de sidef rosu (arata ca sideful, de fapt nu stiu ce e) care ma cucerit din prima intr-un boutique de artizanat. Si imi plac bijuteriile tale cu "sarmulite' si pietricele teribil. Spor la lucru!

Mergi la inceput

Multumesc pentru cuvintele de incurajare.

Cristale, am incercat sa fac capitol nou, dar nu reusesc sa pun mesajul de pe prima pagina. Cand il copiez, nu il copiaza corect. Banuiesc ca mi-ar trebui o lista facuta in afara forumului, pe care sa o pot trece.

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Citat:
citat din mesajul lui LunaNoua

Cristale, am incercat sa fac capitol nou, dar nu reusesc sa pun mesajul de pe prima pagina. Cand il copiez, nu il copiaza corect. Banuiesc ca mi-ar trebui o lista facuta in afara forumului, pe care sa o pot trece.

made in Brasov

Pasul 1 Intri pe prima pagina a subiectului si apesi pe butonul "Reply with Quote" la primul mesaj (al lui madau).

Pasul 2 Copiezi exact ce-ti apare in fereastra.

Pasul 3 Deschizi subiect nou. Primul mesaj va fi un Paste a ceea ce ai copiat la Pasul 2, pe care imediat il editezi stergand randul de la inceput (adica stergi [quote][ i]citat din mesajul lui madau[/ i]) si de la sfarsit (incepand cu [b ][mamica ][black ][font=Comic Sans MS ]Madau si[/font=Comic Sans MS][/black] [zana ][font=Comic Sans MS.. )

Pasul 4 Adaugi link la capitolul 2: sub primul rand adaugi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147313CAP 2[/url$] - poti sa copy & paste ce am scris eu cu albastru, dar sa stergi semnul de $ dinainte de ultima paranteza dreapta.

Succes!

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gata capitolul nouClub "Hand-made"**2**

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput