Clubul "hand-made"
Raspunsuri - Pagina 18
lilib72 spune:
Salutare dragelor
bine v-am regasit!
Laura bine ai venit , cred ca noi doua avem fetitele de aceeasi varsta, nu erai si tu la ,,copilasii de martie-aprilie 2003"? sper ca nu ma insel.
Dodo, imi place foarte mult poncho-ul, vreau si eu unul pt. fata mea.
lili@domnisorica daria
my creature
Laura B spune:
Cristale, "La multi ani" (am citi pe blog ca pe 8 martie a fost ziua ta de nastere).
Eu nu am reusit sa fac foarte multe recent. Cu vreo doua luni in urma mi-au placut niste margele in pietre semipretioase dar, pentru ca mi s-au parut foarte scumpe, m-am hotarat sa incerc sa-mi fac ceva similar singura. A iesit asta
Am prins gustul si am mai facut un lantisor cu turcoaze pentru fetita mea mai mare (albastrul e cularea ei preferata), un colier din perle de apa dulce, o parte din ce va fi un colier din perle pe sarma rasucita- care va fi terminat cand o sa am timp sa ma ocup de el-, si un colier din turcoaze. Am pus pozele lor in album.
Anja, foarte frumos tabloul. Felicitari pentru premiu (il meriti!). Ce mai lucrezi? Tot quilling?
Dodo, foarte frumoase lucrurile facute de tine. Fetita bolero e o dulcica- de ce era necajita?
Lili, nu te inseli, fetitele nostare sunt de aceeasi varsta. Diana implineste chiar azi 7 ani. Cand e ziua Dariei? (scuze ca am uitat data… Stii cumva ce s-a intamplat cu subiectul cu copilasi? A disparut de muuult, sau nu am fost eu in stare sa-l mai gasesc?). Daca vrei si ai timp, mai scrie-mi te rog despre voi pe pm.
Sunt interesante gentile de la link-ul tau. Imi place in special cea din material de blugi… E complicat de facut?
Spor la lucrat!
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B Dodo, foarte frumoase lucrurile facute de tine. Fetita bolero e o dulcica- de ce era necajita? |
cand o tine cineva de maine trebuie sa mearga ,nu sa pozeze-acesta era motivul caci nu-i permiteam sa plece
Multunesc de aprecieri
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mara95 spune:
DODO, lucrezi minunat!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
ionitza spune:
Buna fetelor!
Nu am intrat de mult pe forum...am recuparat citind acum ce ati mai scris, vizitand paginile de pe bloguri si alte imagini postate.
Sincer nu stiu ce s-a intamplat nu am mai facut multe, doar a trecut timpul foarte repede.
Vroam numai sa va salut!
Si sa urez bun venit celor noi in club!
Anja77 spune:
LauraB,
Foarte frumos colierul. Cand il termin si pe cel albastru, asteptam o poza.
Multumesc pentru cuvintele de lauda si pentru ca urmaresti blogul! Cosuletul cu flori este creatia Monicai (monysorescu). Eu nu am curaj sa ma apuc de quilling, cel putin momentan. Ea insa are o rabdare fantastica. Florile dinainte tot ale ei sunt.
Eu acum am ceva de tradus, asa ca am lasat putin blogul pe mana Monicai, sa posteze ultimele creatii, ca ea creaza nu se joaca .
Cand termin proiectul de tradus, sa vad ce inspiratie am. Toate noutatile vor fi pe blog, in orice caz. Nu ratam nimic .
Sa ai o zi frumoasa si sa ne auzim cu bine!
Ionita, multumesc pentru urari! Mult succes si de-acum. Imi place blogul tau, de aceea am si devenit "urmaritor".
Fetelor, numai bine si aveti grija de voi! Mult succes in tot ce faceti!
Blog de inspiratie maxima pentru scrapperi si curiosi - http://scrapbookemporio.blogspot.com/
danat spune:
Fetelor trec si eu o fugutza sa nu ma uitati ca exist Am fost cam puturoasa (vorba vbine) in ultima vreme, dar nu prea am avut timp de hobby-uri din pacate. Ca le simt lipsa.
Mai nou, datorita unor fete dulci de aici, m-a lovit si microbul scrapbookingului si am inceput sa ma dotez cu materiale.
Dar tare mi-e dor sa mai pictez cate ceva...abia astept sa ma reapuc.
Va pupicesc si ma uit din urma ce ati mai scris!
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
Cristale spune:
Anja sunt bine, ma invart si eu pe aici ca de lucru nu am chef. Ma deprima vremea de afara, astept sa vina primavara, care vad ca se lasa cam mult asteptata.
Laura multumesc pentru urare. La multi ani si fetei tale. Imi plac colierele tale.
Eu cand lucrez cate ceva pun pe blog, insa in ultima vreme nu am mai facut nimic.
Danat bine ai revenit printre noi. Asteptam sa ne mai arati ce minunatii mai faci.
Va doresc tuturor o zi buna si spor la creat.
www.floar3d3colt.blogspot.com
Anja77 spune:
Cristale, vremea in weekend a fost acceptabila in unele zone ale tarii. La tine? Pana si in Suedia am avut soare tot weekendul. Insa stiu ca atunci cand e gri, parca nu ai chef de nimic si nici energia necesara. Dar primavara e aproape ;).
Danat, nu te uitam. Din contra, cand lipsesti mai mult, eu ma intreb ce e cu tine. Superbe picturile. Mult spor si de acum incolo!
Pupici
Blog de inspiratie maxima pentru scrapperi si curiosi - http://scrapbookemporio.blogspot.com/
lilib72 spune:
Buna dragelor
Am trecut sa va salut, nici eu nu am lucrat nimic pt. ca stau prost cu timpul, dar ideei am
Am admirat lucrarile voastre sunt minunate, felicitari
danat superbe lucrarile tale tale
lili@domnisorica daria
my creature