Clubul "hand-made"
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
GabrielaG spune:
Deci a trecut si targul...vizitatori f purtini...nu s-o fi facut mediatizare deloc...sau sunt iesenii mai lenesi, cine stie. Oricum eu is desumflata din cauza targului si umflata de plans din alte cauze...deci pana la urma constanta, nu?
Umflat cu dezumflat iese talia normala...hi, hi...
Oricum m-am bucurat ca mi-au fost admirate felicitarile quilling, am si vandut 4...acum cine stie daca va mai fi vreun targ...ca mie imi place atmosfera in general.
Pupici si o duminica placuta,
Gabriela si baietii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LunaNoua spune:
Gabriela ... nu te dezamagi. E perioada grea .. foarte grea ... asta e...
Despre targul de la Brasov ... ce sa va zic ... decat ca este Primele doua zile nu a fost nimeni la targ, decat ziaristii, organizatorii si epozantii. Ieri, sambata ... a trecut pe dimineata o tura de pensionari plictisiti acasa si alti priceputi in a comenta, care mi-au facut nervii tichi
Pe seara a trecut o "desteapta" in graba si mi-a pus capacul. A tras o privire fugitiva pe stand .. si a zis omului de langa ea "Deh ...bijuterii din orice prostii si porcarii!!!" Iar eu lucrez la bijuterii cu sarma placata cu argint si cu aur .. si pietre semipretioase. Astea sunt prostii si porcarii ?
Mai inteleg cand comenteaza cate unul ca "eu nu port asa ceva". E corect ... omul are gusturi, alte preferinte ... tot respectul. Dar vin "destepti" din astia ... si iti trantesc comentarii si aprecieri care mai de care mai jignitoare .. si cand te uiti la ei sunt imbracati cu haine "trei la zece mii" si isi etaleaza chinezerii ieftine pe post de accesorii pretioase. Azi m-a pocnit plansul cand in sfarsit ... pe seara a venit o femeie draguta care nu a cumparat nimic, dar mi-a laudat cu sinceritate munca. Eu inteleg ca oamenii nu au bani ... sunt multi fara loc de munca .. nu sunt bani pentru cumparat bijuterii .. chiar si la o suma cat de cat accesibila, pentru ca eu nu am preturi mari. Dar vin oamenii cu suflet si ma incurajeaza .. si ma sustin ... si .. ei sunt cei pentru care ma stradui sa ignor comentariile de genul "Placat cu argint ? Adica suflat ? Adica tot o porcarie ...nu e argint!"... sau ... "Ce iti trebuie tie din astia ? Tie ti-am luat cercei de aur !! "
.. sau .. "Astea sunt inele de sarma ghimpata" A venit azi o baba care a zis ca m-a vazut la televizor si a vrut sa vina sa vada cum fac inelele. I le-am aratat si a zis .. ah .. cu sarma ghimpata ? Poi cine ar purta asa ceva? Ca eu daca as cumpara asa un inel pentru mama ... ar zice ca am aruncat banii. Cat costa ? 22 lei ? 220 de mii ? Poi eu am dat pe inelul asta mult mai putin .. si e argint" In urma ei .. venea bineinteles mama ... sprijinita intr-un baston. Am incercat sa ii raspund politicos.. ca exista oameni care apreciaza arta, designul original, munca manuala, mai mult decat valoarea materialelor in grame de aur si argint...dar nu aveam cum cine sa vorbesc....
Si s-a facut foarte mare reclama ... sunt premii .. sunt concursuri ... este Radio Brasov cu Gabi Buzdugan care face farse .. si glume si voie buna ... si nu au cu cine :(( La carnavalul Indragostitilor .. se plimba pe patinoar doar indragostiti de 10 ani ... Unde sunt brasovenii .. nu stiu. Este singurul loc unde se organizeaza eveniment public dedicat zilei indragostitilor .. si .. nu vin decat pensionarii la comentat .. si copiii la patinoar :(
Sunt extraordinar de surprinsa de acest fapt .. si ma doare sufletul ca atat sunt de grele vremurile incat sa nu ne mai arda nici macar de o plimbare pe sub Tampa :(
made in Brasov
LunaNoua spune:
Si ca sa va povestesc si din cele bune ... a venit o doamna azi ... eleganta, frumoasa si aranjata, si i-a placut ce a vazut la mine. Mi-a spus ca sunt foarte dragute.. dar ca .. ea nu poarta din astea .. dar.. chiar ii plac. Avea pe degete inele frumoase, scumpe, de foarte bun gust. Atat s-a tot uitat.. s-a mai intors .. iar le-a apreciat .. incat pana la urma i-am facut un inel la comanda, din cipsuri de lapis lazuli si sarma placata cu aur. Fata de bijuteriile pe care le avea .. inelul de la mine chiar ca era fara valoare .. dar ...a preferat sa le dea jos pe alea si sa puna inelul meu nepretios. Lucruri din acestea ... ma tin pe mine la suprafata si ma ajuta sa trec peste rautatile ce le aud la tot pasul...
Gabriela, aici targul acesta este extrem de mediatizat. Au fost pliante la toate usile, in oras, pe strada, la radio din ora in ora reclama, la televizon reportaje, la ziare articole, concursuri cu premii la fiecare ora, sponsori mari, radio, si ... cu toate astea ....nu au venit oamenii la targ :( Se poate ca acelasi lucru sa se fi intamplat si la Iasi.
made in Brasov
GabrielaG spune:
Luna, multumesc mult de tot, chiar m-a ajutat ce mi-ai povestit...eu sunt abia la inceput. E drept ca a si plouat ieri mult la Iasi, apoi am vazut si soare parca afara...cat despre mediatizare, nu a fost sau poate au fost niste afise mici (format A4)pe usa la locatia unde s-au tinut si cine stie pe unde, ca eu n-am mai vazut. Apoi mi-am dat seama ca saptamana aceasta marea majoritate a studentilor din Iasi sunt in vacanta si probabil erau plecati...asteptam martisorul, poate o fi mai bine...
Aseara am fost la Avatar si mi-a placut mult "lumea aceea", culorile, plantele luminoase, fulgii aceia ca niste meduze mici...
Va doresc o duminica frumoasa si spor la treburi,
Gabriela si baietii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Luna,Gabriela
eu nu am fost la nici un targ as vrea sa incerc de la toamna sau primavara...caci imi place ce fac.Abia atunci -deoarece va fi fata mai mare si intarcata...nu as dori sa vand cu "tzatza" la vederesi fata "mufata"
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ionitza spune:
gabriela, nu stiu cum se face ca si cind am fost eu la Casa studentilor la targ, a fost vreme neprielnica (era un ger de crapau pietrele (in decembrie)...iar in ianuarie...am dat vina pe ...ianuarie - luna de criza prin definitie. oricum nu te descuraja!
Fetelor, rautaciosi sunt foarte multi, care vin pe la targuri si iti strica inima...si tu trebuie sa le zambesti frumos, ca de cele mai multe ori nu poti sa le dai peste bot
Eu am ramas cu minunatul de tablou cu calut, petru ca tipa care l-a comandat a zis ca ea avea "alta viziune" "un cal mare maro, fara iarba si copaci".....
ce sa mai zic....nu mai zic nimic..riscuri asumate, nu?
mai ales ca am iesit muuult din zona mea de confort (stiti ca mie imi plac ciupercute, fluturasi si buburuze) ...dar mi-am zis ca iesind din zona de confort, progresez... Doh!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilib72/lilib72.jpg)
lilib72 spune:
Fetelor, imi pare sincer rau pt. dezamagirile voastre dar trebuie sa fiti optimiste si sa va ganditi ca o sa fie OK pe viitor.
Va pupik
lili@domnisorica daria
my creature
GabrielaG spune:
Am primit si eu comenzi de felicitari...oare e de bine?
Parca sunt mai destinsa,
Gabriela si baietii
Cristale spune:
Imi pare rau de experientele urate pe care le-ati trait la targuri, dar sigur va iesi si soarele.
Gabi e de bine ca ai primit comenzi pentru felicitari.
Eu am mesterit niste flori din diverse materiale poate reusesc sa aduc primavara mai repede ca asa m-am saturat de iarna.Florile le puteti vedea pe blog.
www.floar3d3colt.blogspot.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilib72/lilib72.jpg)
lilib72 spune:
gabi, multa bafta! sa fie intr-un ceas bun
cristale, foarte dragute floricelele, poate sunt de bun augur si vine primavara mai repede
am reusit sa pun si eu geanta mea
lili@domnisorica daria
my creature