Clubul "hand-made"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

I-am dat de capat Era vorba de o litera diferenta. Intr-unul am definit RON si in altul ROL Tot la bani era problema Mai lucrez si in noaptea aceasta, si daca ma ajuta Dumnezeu, maine am ce va arata si fac inaugurarea

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Dodo sunt superbe martisoarele.
Ionita felicitari pentru invitatie.
Luna asteptam magazinele.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

in sfarsit am reusit sa adaug fotografie cu bucatica de fereastra facuta pe blog (pe bubulina)
sa nu aruncati cu rosii!
cred ca maine o sa apara interviul-portret in adevarul de seara de iasi.....am emotii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ionitza, superba fereastra...imi place la nebunie. Spor la treaba in continuare!
Luna ti-am admirat coltisorul si mi-a placut mult de tot.

Pupici si oz i superba,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Diana, superb tort, si de-a dreptul minunata fetita !!! Am vazut acum pozele pe blogul tau

Ionita, fereastra arata BETON (daca se poate numi si sticla beton :D ) !!! Abia astept sa o vad finalizata. Inceputul este foarte, foarte promitator. Tin pumnii :)

Eu azi am la vesti .. ca nu stiu pe unde sa le insir Nu aduce anul ce aduce ceasul.. iar ceasul de azi de la ora 16 ... mi-a adus o casuta de lemn, la targul organizat la noi in Brasov, la baza Olimpia. De maine sunt la targ .. pana pe 8 martie .... va fi vai de "..rul" meu dar ma bucur de nu mai pot Eu nu am fost pregatita cu destula marfa nici pentru 8 ... dar ... uite ca asa s-a ivit ocazia .. si .. de maine sunt la targ. Vor fi activitati ... vor fi insuratei de o zi, poarta sarutului .. carnaval ....mare bucurie. Sper sa ma tina balamalele sa lucrez acolo, in casuta ... dar nu stiu daca voi putea .. caci aici inca e iarna foarte bine. Daca nu ... ma dreg cu vin fiert .. ca si din ala este si tot fac eu ceva Nu prea e inteligibil ce am scris pe aici ... dar sper sa ma scuzati ... nu mai pot de bucurie si emotie.

va pupicez.

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

multumesc de aprecieri! uitandu/ma mai bine la pozele de pe blog am observat (tineti/va bine) ca nu i/am facut nasuc lui minnie! este ca n/ati observat?

bafta, deea, le dovedesti tu pe toate!
a, si mie imi place fereastra, astept continuarea!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

luna de maine pina pe 8 martie?? iti tin pumnii si muulta muuulta putere! (si-un calorifer!) ca eu cel putin am impresia ca nu se mai termina iarna asta.....mi-aduce aminte de cind eram mica (ce ierni erau atunci)...dar una peste alta, azi mi s-a parut si mai frig!
Multumesc de aprecieri in ce priveste fereastra,...vedeti si voi ce priveliste minunata am!...dar o fac eu sa fie

Mergi la inceput

Ionita, nici nu mai conteaza ce e in spatele geamului. O sa fie superba fereastra! Da, pana pe 8, dar numai joile, vinerile si sambetele. Am lunile, martile si miercurile liber ! Asta e cam asa: Una pe fata, una pe dos

Eu nici nu stiu ce sa fac mai repejor pentru maine O sa imi car toate catrafusele acolo .. asta de bine ce mi le-am aranjat frumos

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Buna fetelor
Un salut de bun venit din partea mea lunei si marei

Dragelor, sunteti niste harnicute si va felicit din toata inima pt. creatiile voastre.
Eu am reusit sa cos o geanta folosind materialul de la o pereche de blugi vechi a iesit ceva, dar nu am reusit sa pun poza

Luna, multa bafta la targ!

Cu drag

lili@domnisorica daria

traistishoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

superb, superb! imi place de mor ce faceti voi aici!
eu nustiu daca am talent in asa ceva dar tare m-as lipi pe langa una dintre voi sa fur macar tehnica si sa vad mai apoi daca am sau nu talent. pentru voi

Mergi la inceput