vaccin contra gripei porcine Fluval P la copii
Buna, am auzit ca in Ungaria se produce vaccinul Fluval P contra gripei porcine care poate fi dat si la copii peste un an...stie careva ceva? Cum ne putem proteja copii de gripa porcina, mai ales daca umbla in colectivitati? A facut careva vaccinul copilului?
Raspunsuri
puisorul spune:
Nu stiu nimic despre acest vaccin dar ma intereseaza si pe mine. Tocmai am aflat de o fetita din Cluj de doi ani care are gripa asa ca incep sa reconsider parerea negativa despre vaccinare.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
natalia_nica spune:
Puisorul, si ce-a patit fetita de 2 ani care are gripa porcina? Ca probabil nu e primul copil care a contactat-o, dar n-am auzit de evolutii grave ale gripei noi la copii
sirimie spune:
Doctorita mea mi-a spus ca Vladut e prea mic pentru a fi vaccinat contra gripei porcine. Abia de la 6 ani in sus. Si ca vaccinul de care se vorbeste la noi pentru copii va fi verificat si lansat abia la 1 februarie.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
alycia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Doctorita mea mi-a spus ca Vladut e prea mic pentru a fi vaccinat contra gripei porcine. Abia de la 6 ani in sus. Si ca vaccinul de care se vorbeste la noi pentru copii va fi verificat si lansat abia la 1 februarie. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
asa e..la noi in Romania nu se face vaccinul pt copii sub 6 ani ca nu il produc ai nostrii insa in Ungaria vaccinul asta de care va vorbeam FLUVAL P se administreaza copiilor de la 1 an in sus. Am dat search pe google si am aflat ca se poate da copiilor..intrebarea era daca stiti pe careva care l-a facut...?
Anni mai sti ceva de fetitza din Cluj?
puisorul spune:
Fetita e "bine" doar ca e o gripa severa. Cand voi afla mai multe va spun. Eu pana acum nu stiam de vreun caz la un copilas asa mic, si de-aici panica.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
carstea spune:
Eu am primit scrisoare de la medic ca am programare pt vaccinare cu Rares(2 ani si 8 luni).Eu cred ca rares a avut o tulpina de virus in decembrie.
Nu vreau sa-l vaccinez insa mai am nevoie sa aud niste pareri.
Voi ce ati auzit?
makydenis spune:
Buna alycia, noi am facut vaccinul Fluval P baiatului mai mare in noiembrie 2009 cand avea 3 ani si 11 luni; o singura doza si fara vaccinul pt gripa sezoniera (la adulti se dau amandoua odata). Nu am avut efecte secundare de nici un fel. E la gradinita.
Daca te pot ajuta si cu altceva, sa-mi scri.
alycia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui makydenis Buna alycia, noi am facut vaccinul Fluval P baiatului mai mare in noiembrie 2009 cand avea 3 ani si 11 luni; o singura doza si fara vaccinul pt gripa sezoniera (la adulti se dau amandoua odata). Nu am avut efecte secundare de nici un fel. E la gradinita. Daca te pot ajuta si cu altceva, sa-mi scri. Infinitului de viata i-am zis MAMA |
pana la urma m-am decis sa-i fac vaccinul Fluval P baiatului cel mare...16 ani, i l-am facut seara si dimineatza mi-a spus ca-l doare spatele iar cand a venit de la scoala mi-a zis ca se simte foarte slabit si-l dor toti muschii din corp..i-am dat un Nurofen si am stat cu ochii pe el ca pe butelie, sincera sa fiu la cel mik de 6 ani jumate parca nu am curaj sa il mai fac desi cunosc persoane care le-a facut copiilor vaccinul asta si nu au patit nik. Mai stau in stand by ca se pare ca s-a mai potolit si gripa asta afurisita, nu se mai aud cazuri de noi imbolnaviri..daca mai aflati ceva sunt dornica sa va ascult. Mersi
Happiness_4_us spune:
Tocmai au aratat la Ant1 o tanara de 30 de ani care a facut Cantgrip si a doua zi au aparut dureri musculare, diaree si altele, ajungand chiar la hemipareza si nu mai poate merge decat schiopatand. Acum este internata la neurologie cu tratament adecvat.
In acelasi reportaj, un medic spunea: nu sfatuiesc pe nimeni sanatos sa se vaccineze cu acest vaccin.
Se pare ca ce a patit tanara sunt reactiile adverse ale vaccinului.
Nu vreau sa sperii pe nimeni.
Aici in Is s-a vaccinat aproape toata populatia, inclusiv copii mici cu Pandemrix de la GSK.
Noi am spus pas acestui vaccin.
Stirea apare si pe www.mediafax.ro/social/femeie-din-arad-internata-dupa-ce-a-avut-o-reactie-severa-la-vaccinul-contra-a-h1n1-5439612" target="_blank">Mediafax.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
patrisuca spune:
acest vaccin nu m-a convins prea mult. nu mi-asi face nici eu iar copilului nici atat.