Azoospermie -cap 36-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Cristinici, dr Iosup mai face eco la un cabinet pe langa Agronomie.Unde face si Tutunaru cosultatiile, sunt usa in usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Cu scuzele de rigoare ca nu am mai intrat de foarte mult timp aici desi asta a fost primul subiect la care am scris acum un an am intrat sa va incurajez si eu, sa va spun sa credeti in sansa voastra si in bunul Dumnezeu. In aprilie anul trecut am intrat si eu disperata ca aflasem de verdictul sotului: azoospermie. Am incercat sa caut tot felul de raspunsuri si solutii dar singura pentru noi a fost donatorul. Nu am incercat sa facem biopsie ca nu ni s-a dat nici o sansa si am decis sa nu riscam sa afectam si altceva. Am acceptat ideea unui donator si uite ca acum sunt fericita posesoare a unei burtici de aproape 7 saptamani. A fost primul FIV si primul reusit spre norocul nostru. Suntem in extaz si eu si sotul, chiar mai mult el. Eu sunt inca un pic tematoare...inca n-am spus la multa lumea...dar el este topit. Vrea sa dea petrecere...sa spunem la toata lumea...are o grija de mine cum n-as fi crezut vreodata. Va spun sincer ca daca as fi obtinut o sarcina natural nu cred ca era asa in extaz dar prin cate am trecut este cel mai frumos lucru care ni s-a putut intampla.
Nu renuntati niciodata sa luptati, indiferent pe ce cai, pentru ca Doamne Doamne are cate o surpriza pentru fiecare dintre noi. Trebuie doar sa avem curaj, speranta, credinta si incredere.
Va pup pe toate 'fara numar'.

fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andrabirni merci am reusit, sa-l programez acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Felicitari Yarrina, sa fiti sanatosi si fericiti!

am si eu rezultatul partial al analizelor. mai trebuie sa iasa HPV, Inhibina B si AMH.
restul au venit si sunt ok, cu exceptia Anti-TPO care are valoarea dubla fata de referinta.

aveti idee daca influenteaza negativ "performantele" mele la FIV?

si analizele sotului sunt ok, cu exceptia aceluiasi FSH mare, la valoare tot dubla, adica nimic schimbat fata de acum 3 ani; aia e...

multumesc, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor, ce este Ac Anti Herpes 1Ig ?Sotului i-a iesit pozitv.Ce inseamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marya_b spune:

Poate insemna ca a fost infectat in trecut sau ca infectia este activa...Stiu ca se mai face inca o analiza pentru a se identifica exact statusul infectiei. Cel mai bine este sa intrebi un medic, pt ca e f important sa vezi exact despre ce este vorba.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uxaa spune:

Buna ziua!Vreau sa stiu daca exista pe forum vre-o aspiranta care a facut punctie testiculara in constanta,la spital adica?Noi suntem in evidenta la dr voinea felix si ne-a chemat la spital pentru aceasta procedura...ideea este ca nu am mai gasit nici o parere pe forumuri referitor la experienta in astfel de proceduri in constanta...ne este putin teama de procedura si mai ales de rezultat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Buna fetelor?? sa inteleg ca nu mai e nimeni?? acum, dupa ce am citit aproape toate posturile la subiectul asta si mi-am facut curaj sa declar ca sunt si eu o azoogirl?? mai suntem atatea fete care avem nevoie de sprijinul si sfaturile voastre! pupici si sper sa resuscitam topicul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ehei...daca nu mai era nimeni, bine mai era!

flyhigher77, din pacate suntem numeroase, dar poate si rutina asta ne-a facut sa nu mai fim la fel de active.

adevarul e ca, acum cativa ani, cand nu ma pregateam de ICSI, ca acum, ci eram doar in cautari de doctori etc...eram mai activa pe forum.
Acum, cand sunt atat de aproape, imi e teama sa vorbesc despre asta.

pt mine urmeaza o perioada de vise si sperante, sa vedem cum se va finaliza.

va pup, tinem legatura totusi, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Buna Iyoana, ai dreptate, ar fi minunat sa nu mai existe problema asta, ca multe altele si sper sa-ti ajute bunul Dumnezeu!
E foarte bine ca se vorbeste despre acest subiect si se impartasesc experiente. Eu ca incepatoare am citit pe nerasuflate sute de pagini :) incerc sa-mi fac o idee de ansamblu, m-au emotionat si reusitele si esecurile si incerc sa decantez si sa stabilesc pasii pe care urmeaza sa-i facem si noi.
Va multumesc voua,tuturor fetelor care ati postat pana acum si va doresc sanatate si reusita! Curand o sa incep sa pun intrebari, sper sa ma priviti cu ingaduinta!

Flyhigher77 - Po#355;i face īntodeauna mai mult decāt ai crezut.

Mergi la inceput