Tinere senioare cu greutate>50kg(60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

wow!!!!!!!!!
ce de voturi!!!!!!!
record!!!!!!!!!
multumim,fete!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, stiu ca nu am mai scris de mult, dar am de lucru la fel de mult ca atunci cand mergeam la birou zilnic. Telefoanele suna...n-am ce face, mailurile vin, firma de conta ma omoara cu emailurile ca vor sa inchida anul, astia de la grup la fel, ca fac consolidari si io trebe sa le dau pachetele....of....de as naste odata, macar le zic ca nu mai pot, ca am un bebe mic in brate si nu pot scrie cu ambele maini....parca vad ca o sa imi zica sa scriu cu o mana...dar tot sa scriu....
Acu nici eu nu vreau sa fiu nesimtita, stau acasa platita 100% toata perioada asta de 4-5 luni...macar la niste emailuri sa raspund...ma rog si la telefoane si sa fac raportarile
Ei, vad eu cum ma descurc dupa ce vine bebe....

Mayanule, mama draga....dar tu esti latina get-beget, nenea olandezu e mai ...cum sa zic...mai rece nitel, el nu intelege manifestarile astea 'clocotind'..parca a mai zis ceva de genula asta o fata mai devreme....take it easy, mai vorbeste, mai gandeste...dupa cum vezi s-a intors nenea cu pupaturi si iara e totul roz. Io acu' ma bag in seama, dar sa stii ca ei nu prea apreciaza 'iesirile' temperamentale ale latinilor. Nu stiu cum e M al tau, dar in general, rasele nordice nu apreciaza si nu gusta latinitatea in toate manifestarile ei. Am citit pe tema asta o gramada, dar nu imi permit sa zic mai multe, pt ca tu esti o femeie trecuta prin viata, ai un copil mare si o relatie si cred ca stii cel mai bine cum e pentru tine.
Bafta mare! Si..sa iti fie tie bine, ca anii de aici sunt scurti si trec repede...macar fericite sa fim!

Libra nu inteleg de ce ai ganduri negre, chiar nu inteleg. Cine ziceai ca e psihologul de servici azi???!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

beatrix,
bine ai venit printre noi
speram sa ramai cat mai mult!!!

Galliciana, Luminita42, va multumesc mult de tot! Si eu ma bucur sa ma aflu printre voi, mult succes tuturor!

Mergi la inceput

floricica albastrea!!!
ufffffffff 37!!! se apropie rpd de tot bb alex!!!
il pupam dulce de tot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Beatrix bine ai venit si din partea mea! Sarcina usoara si bb sanatos sa ai.Nu ne-ai spus ce o sa aveti,fetita,baietel?

Nicooooo???

Prestare usoara sot de Amy Scoatem agitatele?Bai Amy,n-am ma vreme sa umblu dupa Raduci gasiti voi unul si ma bag si eu la un picior Sa veniti cu vesti bune azi

Elly,hai la socializare,sau tu dormi?pup craioveanca draga tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Dragele mele va tuc si io cu foc si declar azi prima zi de RAHAT!!!!

Mergi la inceput

ufffffffffff,mayanule,imi pare rau!!
dar,bine ca s-au rezolvat problemele dintre voi!!

Mergi la inceput

totusi,unde e nico?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salve fetuci,
Blue floricica, lasa mayanul sa scoata foc...ca de ...asa e la latini...
Si eu sunt capiata, si cand ma supara poporul sfant fulgii le iese la toti...
Pupic pe burtic...
Beatrix, te pup si bine ai picat la zuze.
Nico, pe unde te plimbi astazi?
Gali, pup
Ada,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

fete cucuiete, va sarut pe toate.

mie iar nu imi merge netul acasa, de fapt explorer-ul si nu am avut timp sa il aranjez.
acum am venit repejor pana la firma,dupa un examen., m intrat sa va vad si sa va scriu.
deci:

1.nico, la multi ani domnului T si din partea mea, multa, multa sanatate si multa bafta luna asta. sa dea DD sa se implineasca visul cel mare.
despre gonal, recunosc ca mi-am prins urechile cu prima injectie...noroc cu fetele ca m-ausalvat si mii de pupicei pt lummy_clt, galli si nu in ultimul rand elenei.
capul, nu m-a durut, doar o stare de indispozitie dupa fiecare injectie.
acum plec spre monitorizare sa vad ce si cum.

2.luminita, esti tare frumusica

3.mayanule, imi pare rau , dar o sa vina si vreamea nostra cand rusii nu o sa mai vina timp de 9 luni.

va pup si va imbratisez pe toate, acum fug spre eco.

Mergi la inceput