Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea
Raspunsuri - Pagina 9
tanamera spune:
Buna dimineata!
Andreea multumim pentru bunatati.Eu cred ca o sa ii faci o surpriza frumoasa sotului tau.
Vanyy ai venit de la medic?
ukume24 spune:
Buna dimineatza fetelor,
Andreea multumim mult de cafetluta si toate cele. Si eu am venit azi cu o foame la servici de numa. Am ciupit cate ceva si astept pauza de masa sa ma duc sa manac calumea.
Ramayanaa esti o persoana foarte puternica si meriti sa fii mamica. Sunt sigura ca se va intampla minunea numai ca bebe din pacate nu vine cand vrem voi ci cand vrea DD.
Yasmi imi pare tare rau pentru tine. Sper din suflet sa gasiti o solutie.
Arianna esti super. Ai puterea sa incurajezi si pe altii ceea ce e foarte bine. Si eu ma simt faorte bine de cand am intrat pe forum si vorbesc cu voi.
cos_minutza spune:
Neatza
Andreea multumim de bunataturi
Eu zic ca e o surpriza super
,cred ca o sa fie super incantat sotzul
Multi 
Tanamera 
Ukume poate e semn foamea...
Am fost dimineata la analize,diseara primesc rezultatele.
O zi frumoasa si usoara!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
beluistef spune:
Buna fetelor si de la mine
Sa aveti o zi frumoasa si lispsita de evenimente neplacute.
Andreea bafta vineri la eco si sa ne vii cu vesti bune, apoi sa ne spui reactia sotzului de sambata cand va vedea filmarea.
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
ANDREEA84 spune:
dar sa stiti ca daca aflu ce sexulici va avea bebe tot nu ii voi spune,ii voi spune poate cu o luna inainte sa nasc sau poate chiar atunci cand nasc,sa vad in ce toane sunt...![]()
11+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
Katy82 spune:
Buna fetele! Dupa cum va spuneam eu nu am avut net cateva zile. Ieri au venit baietii de la cablu si au rezolvat problema. Eu sunt in Z 12. Am inceput un tratament naturist pt intarirea sistemului imunitar si in primul rand pt proiectul bebe( laptisor de matca si polen). Am citit din urma ca sa recuperez si ce-mi vazura ochii - avem o noua graviduta, s-a spart gheata, urrrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Vanny felicitari! 

, sa-ti dea Dumnezeu un copilas sanatos!
Fetele noi Leonardo, Ramayanna, Paula bine ati venitpe la noi. Parerea mea ca voi ati intrat la aspirante ca sa ne luati pe toate mai repede la odisee. E frumos aici dar si mai frumos daca am trece toate la odisee ca sa povestim si noi cu Elena despre primele miscari ale lui
prin burtica noastra.
Elena, Flori si Andreea gravidutele noastre
, multa sanatate va doresc!
Cosminutza imi pare tare rau ca nu au iesit analizele bine, poate dai de vreun doc bun si le dai de cap si ti se implineste visul sa fi
in 2010.
Yasmi eu zic sa te lasi in voia lui Dumnezeu si sa nu abandonezi gandul la bebe 2, fiecare copil vine cu norocul lui in viata asa ca daca DD va trimite un copias sunt sigura ca o sa rezolvi si cu serviciul.
Anca imi pare tare rau ca nu fost sa fie bb luna asta.
Joy daca nu a vrut sa vina barza poloneza poate trece pe la tine barza care a vizitat-o pe Vanyy, capul sus!
Fetelor sa aveti o zi frumoasa!
http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
bb_yasmi spune:
katy, tare frumos ai spus
!!
ai mareeee dreptate, fiecare copil vine cu norocul lui in viata. de cand a aparut printesa noastra toate s au schimbat in viata noastra in bine......

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramayanaa Arianna, multumesc mult de cuvintele frumoase...dar sa stii ca nu mi-am pierdut credinta...doar ca am obosit si fac o pauza ...sau cel putin asa spun, ca fac pauza...gandurile mele insa tot spre asta se indreapta, involuntar...intr-un fel sau altul tot o sa fiu mamica...asta o stiu cu siguranta... Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis... http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related |
Cind ti se implineste dorinta cauta-ma te rog la Locul fetelor Nou
venite,sa-mi zici.....bafta multa si incredere
Arianna11 spune:
Ukume si Andreea 

Sarcina usoara si la termen gravidutelor,iar aspirantelor ...incredere ,de toate are grija DD