prezenta la "umanitare"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorothee
stiu e putin...

nu e putin! pentruca cel ce da, daruieste din inima! poate ca nu vom stii niciodata, ca acel putin a fost un ajutor imens pentru cauza respectiva.
sotul meu spune adesea, daca ajuti pe cineva nu faci nimik deosebit, faci ceea ce esti dator sa faci! dator fata de semenul tau aflat la necaz/suferinta/durere. iar ceea ce ma inalta pe mine, este multumirea mea suflteteasca. dar nu ma ridica mai presus de nimeni!

tocmai am vazut filmul "Schindlers Liste". vi-l recomand. e bine de vazut din cand in cand.

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorothee

da, Natasa, ai dreptate, uneori suntem mai "Toma necredinciosul".

tocmai am sunat si eu la teledon la Alexandra. stiu e putin...

Asta e ideea, daca sintem multi, nicio suma nu e mica pentru fetita asta si pentru altii ca ea. Cind daruiesti ceva cred ca nu are absolut nicio importanta cantitatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cred ca sunt ca. 100.000 de mii de membrii pe DC si facand un calcul usor, de ar dona fiecare 1 euro s-ar strange banutii 1,2,3. Sunt unii aici de cand s-a intiliazat DC-ul si il folosesc ca platforma ptr. tot felul de aberatii, dar n-au dat niciodata nimic la umanitare, nici macar atentie.
Cred ca Mirela ar trebui sa se gandesca sa faca o taxa, de genul: "dai 1 euro, esti membru". Poate asa merge mai usor!

Nu conteaza cat ai donat, conteaza ca ai facut-o!
Curaj! Ptr. copii inseamna asta sanatate, cateodata chiar viata!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor poate nu e o idee foarte buna dar ma gandesc ca pt cei care chiar vor sa cumpere cate ceva, au nevoie de unele lucruri ar fi mai usor daca pe langa subiectele deschise la bazar pt fiecare copilas in parte s-ar face si unul comun cu toate produsele care se vand, astfel incat daca cineva vrea sa cumpere un anumit produs sa poata intra doar la un subiect nu la fiecare in parte. si bineinteles banii sa fie redirectionati cui trebuie. nu stiu e o idee...

30 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nushulica,da-mi voie sa te felicit!super ideea!
exact cum spunea si kari,amadoua ne gandeam cum sa facem sa mai mediatizam putn pe DC cazul lui Alex...si da recunosc ca am intrat la mai multe subiecte de pe forum si am prezentat link-ul cu cazul lui Alex....cumva trebuia sa-l facem cunoscut,caci cum bine spui,multe persoane intra doar la subiectele lor si atat....
e groaznic sa vezi ca atatia pui de oameni,chiar si adulti,sufera si viata lor atarna de u fir de par...si sa ma ierte dumnezeu,dar daca toata lumea nu intra ca se deprima,atunci cum sa ne ajutam semenii???
si pe mine ma deprima,incepand cu al meu,dar bocesc juma de ora,a ma doare sufletul si incerc macar o vb buna sa spun sau sa impartasesc din experienta!
doamne ajuta,sa putem sa-i ajutam cat de cat,macar pe cei care au cazuri deschise aici pe DC!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinusha

Cred ca sunt ca. 100.000 de mii de membrii pe DC si facand un calcul usor, de ar dona fiecare 1 euro s-ar strange banutii 1,2,3. Sunt unii aici de cand s-a intiliazat DC-ul si il folosesc ca platforma ptr. tot felul de aberatii, dar n-au dat niciodata nimic la umanitare, nici macar atentie.
Cred ca Mirela ar trebui sa se gandesca sa faca o taxa, de genul: "dai 1 euro, esti membru". Poate asa merge mai usor!

imi dai voie m-am gandit si eu la asta, dar nu stiam cum sa spun....1 euro nu inseamna nimik pentru noi, dar pentru un copil inseamna viata!
si nu ma pot abtine, acuma chiar nu pot, trebuie sa va spun ca am primit pe mail poze cu Alex, micul copilas care va merge la operatie in Israel, luna aceasta. e atat de frumos.....asa scump.... merita acel 1 euro al nostru!!

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

intrebare

dupa ce virez banii pt ce am cumparat de la bazar cum fac? daca fac plata electronic imi da un fisier de confirmare, dar cui i se trimite? si de unde iei adresele de mail?

buna ideea cu taxa de membru, mai ales daca se specifica clar ca e strict pentru actiuni umanitare. ar putea fi anuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinusha

Irinusha,eu sunt una din persoanele care nu trimit banii in conturi pentru ca.....nu o pot face .Am preferat sa ajut asa cum o pot face si,crede-ma,chiar daca nu scriu de fiecare data cand trimit bani sau cumpar ceva pentru vre-un copil bolnav ,o fac totusi si nu-mi astept nici aplauze,nici floricele nici nimic .Cand voi avea contul meu deschis la banca aici voi putea activa si la "celelalte " cazuri ! Deocamdata o am pe Bianca din Iasi ,o fetita cu malformatie craniana si pe care o am "sub aripa" de cand avea cateva luni (acum are 2 ani ) si careia ii trimit lunar medicamente ,jucarii care sa o stimuleze ,bani (prin felicitare in plic ) si hainute .Atata pot ACUM .
Dupa ce ma voi casatori legal aici voi avea un alt statut ,mai multe drepturi si pot dona si altfel asa ca,nu te supara,dar nu mi se pare drept sa se impuna acea taxa oricat de mica ar fi !

Sunt multe persoane in situatia mea,care nu pot dona bani personal si atunci roaga pe X sau pe Y sa trimita din cont in cont ( eu mi-am rugat prietenii) si nu se mai obosesc sa anunte ca " Azi am trimis suma de ...pentru ..." ci o lasa asa .Pentru ele e important ca au trimis !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Kariguld, lasa-ma sa ma aplec eu in fata ta ... stiu ca esti mereu prezenta unde e nevoie!

Laura, tu chiar crezi ca se ia cineva dupa ce spun eu? ... era doar un fel de impuls, ca daca ar dona toti (sau mai multi) cate putin, s-ar ajunge mai repede unde trebuie. E un forum liber, nu se va putea impune nimic ... stai linistita.
In alta ordine de idei, tu esti - pe langa Dana - baza la hainute ptr. copii, ce asta nu-i nimic?
Si succes! Alte urari mai tarziu!

"Spuneti "prezenta la umanitare!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Buna dimineata fetelor,

Probabil o sa fiu putin off topic dar sunt relativ noua pe forum si nu stiu unde as putea posta intrebarea mea.
Eu tot strang hainele care ii raman mici fetitei mele. O parte am dus la spitalul in care am fost noi dar acum deja am iarasi vreo doua plase. Sunt hainite in stare buna si unele chiar aproape noi. Stiti voi cum ar putea ajunge la cineva care chiar are nevoie de ele?

Va multumesc!

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput