Magazinele de vise, dealeri de droguri periculoase

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Credeti ca in perioada prohibitiei, in state, s-a baut mai putin alcool? Nu. Dar mafia castiga enorm.
Prostitutia. Mi s-ar parea mai ok sa existe stabilimente unde sa fie controale medicale riguroase decat promiscuitatea de pe centura. De ce sa castige pestii?
Hai sa luam un rau considerat mai mic. Tigarile. Daca tigarile ar intra la negru...veti cumpara tigari din colt, de la "baieti" sau nu mai fumati? Cine vrea sa fumeze- fumeaza indiferent de felul in care le procura sau de parerea parintilor.

Pana la urma, din taxele mari puse pe viciu, statul ia niste bani si dupa ce se plimba toti demnitarii, poate ramane ceva sa "bage" in sanatate, invatamant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

hmmmm! mi-e groaza cand aud de asa ceva! doamne si au murit atatia tineri din cauza mizeriilor astea si tot nu se face nimic. nu mai am cuvinte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Nu exista o legislatie concreta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

Ar trebui sa inchida toate magazinele astea,asa cum au facut rusii zilele trecute.Oficialii de la Moscova au decis sa inchida toate magazinele astea de "vise".

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

In liceul la care predau mult prea multi elevi au folosit sarea de baie minune...DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya
Hai sa luam un rau considerat mai mic. Tigarile. Daca tigarile ar intra la negru...veti cumpara tigari din colt, de la "baieti" sau nu mai fumati? Cine vrea sa fumeze- fumeaza indiferent de felul in care le procura sau de parerea parintilor.

Fumatul oricum s-a redus drastic de cand s-a transformat dintr-un obicei social elitist intr-un stigmat (nu vorbesc de RO, uite-te in lume). Daca nu s-ar mai gasi tigari legal, probabil ca ar renunta la fumat toti cei ce nu ar fi dispusi sa comita ilegalitati (cred eu o buna parte)

Cred ca daca ar scoate in afara legii astfel de magazine ar fi mare lucru. Eu nici nu credeam ca sunt legale astfel de chestii la noi...poate cu o legislatie pe masura s-ar mai reduce consumul de produse de acest fel.

Si oricum, problema nu e la cei addicted. Sa zicem ca acele cazuri patologice vor fi in stare sa comita ilegalitati. Totusi problema e la "new comers", care gasesc acum disponibil (prea disponibil) acest drog desi nu ar trebui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Io una m-as oripila la heroine si cocaini mai rau decat la ierburi...

Astea din legal shop-uri sunt legale pt ca pe ele scrie ca sunt pt aromoterapie...

Si nu moare nimeni de la astea. Pericol il reprezinta drogurile adevarate, nu schimonoselile astea pe care mai scot unii niste bani. Ideea ar fi sa se faca ceva concret anti-drog, sa se inchida si astea, n-am nimic impotriva, dar magazinele astea sunt nici 5% din problema drogurilor in Ro... Si eu am vazut oameni terminati de diferite substante, e ceva oribil, te sperie si te face sa fugi cat poti... Dar again, eu nu consider ca ierburile astea sunt asa de odioase. Ceeq ce reprezinta, da, dar ceea ce sunt ele in sine... Sa fim seriosi, e mai rau sa vezi unu fierbandu-si niste cocaine(sper ca nu gresesc) intr-un parc si apoi cazand lat cu seringa in vene.

Inca mi-e indiferent daca le inchide cineva, treaba lor, sa fie sanatosi. Daca ma razgandesc mai trec pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Eu as dori din suflet sa se inchida sandramalele astea care vand droguri copiilor indiferent ca au 18 ani.
Sa nu-mi zica mie careva ca fix la 18 ani gata, ai voie sa te droghezi, bei etc doar pt ca esti major....
Si nu-s asa convinsa ca le cere buletinul vanzatorul cd intra in magazin, ca sa nu mai zic ca acum copiii astia incepand de pe la 14-15 ani arata cam ca noi, astia la 30, sunt fete inalte si mature ca poti sa zici ca ele au 2 copii si eu sunt inca la liceu...

Eu as pune lacat pe ele si i-as trage 2 palme si Elenei Basescu care s-a gandit ea ca ar fi bine sa legalizeze drogurile usoare si se agita pt asta in Parlamentul European...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

Bine ai zis,Nico.Merita cele 2palme si de la mine inca doua,ca ea a fost cu initiativa,de fapt de la tac-so a plecat totul.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicopuscasu

Eu as pune lacat pe ele si i-as trage 2 palme si Elenei Basescu care s-a gandit ea ca ar fi bine sa legalizeze drogurile usoare si se agita pt asta in Parlamentul European...

Vrea doar sa le legalizeze, nu sa instituie obligativitatea consumuarii lor.

Mergi la inceput