Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Anda , super spa-ul ... cat despre schimbari si prioritati in viata, e complicata rau chestia. In primul si in primul rand as vrea sa ajung sa ma simt si eu bine pe termen lung, ca scapata de grija asta, as putea incerca sa-mi reorganizez si restul lucrurilor. Asa insa, am impresia ca totul se rostogoleste incontrolabil la vale si tot ce pot sa fac e sa ma bucur ca lucrurile inca mai merg ...

In continuare, a voastra dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

saluti...nici nu o sa va vina sa credeti de unde va scriu...de la maternitate...io am facut ieri febra...si iau antibiotic...sper luni sa ajung acasa...

e de garda o cunostinta asistenta...asa am reusit sa intru aici...

Rebeka e bine

va pup petoate si multumesc de sustinere

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mihi .... mi-ai inseninat ziua ... ca am vazut ca ai scris ... un miliard de . Sa dea Dumnezeu sa treaca repede febra ( de la ce ai facut-o ? ) si inca un miliard de pentru Rebeca mica si draga. Ai grija de voi si daca ai nevoie de ceva, orice ar fi, da un semn, ca sigur sare tot tribul ... ce ma bucur ca ai reusit sa ne spui ceva, dar imi pare rau de febra, sper sa-ti treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

haideti la o cafea de weekend

Mihi draga tare ma bucur ca ai reusit sa ne scrii si ca Rebecca e bine, abia astept s-o vad. imi pare rau ca ai facut febra, sper sa-ti treaca repede si sa mergeti acasa. va dulce pe amandoua.

si daca am vazut eu bine ... LA MULTI ANI, COSMIN! sot de Anda. Ando, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa fiti fericiti. Sarbatorire faina astazi!

Danitin eu iti doresc sa ajungi sa te simti bine, sa treaca toate cele rele ... hai ca tu esti o femeie puternica, stiu eu ...

Restul trupei care pe unde umblati? ce planuri aveti pe weekend?
noi plecam acusi la arad, ne auzim pe saptamana viitoare, desi la mine va fi una tare nasoala la lucru, s-a intamplat ceva, dar las' ca va povestesc altadata.
weekend placut sa aveti
trupa toata

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

...sa iau duamnele mai intai

Mihi, refacere rapida si odihna cat se poate.. multa sanatate iubita, sunteti in gandul meu
Dana, cand am citit postarea ta mi-a trecut prin cap o intrebare...merita bonusul ala in plus de care ziceai?! nu trebuie sa zici, tu stii mai bine raspunsul multa sanatate dragule si ai grija de tine, de voi
Geta, tin pumnii sa treaca cu bine saptamana asta..si la mine a fost o saptamana cu cantec si tot cu belea...ma rog sa se finalizeze cu bine ca altfel e groasa. sa ne auzim cu bine pe wk viitor...

Domnule Cos' sa-ti asterne viata bucurii multe si mari care sa se aseze usor si cumpatat in calea ta si a familiei tale tare frumoase La multi, multi si sanatosi ani!

noi am mai bagat aseara o tura de tort si lumanare buna de 'fufat' impreuna cu puradeii si acuma ne-am sters de frisca pe bot pana la anu' si mai lasam loc si la altii (vorba vine..)
azi sau maine poate mai bagam o tura de patinuar si in rest la caldurica home cu porodicea tzopaitoare

v-am tzucat si sa va ninga frumos

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Mihilicooo, te pup cu drag. Si eu am patit la fel, las ca trece . Sa ajungeti cu bine acasa dulcilor.

Multzam de urari, abia am acut oki , azi mergem sa batem parcurile, sa mincam undeva si sa ne simtim bine .

si s-aveti un we relaxant

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza

Mihilica, hai cu mama, ca treci tu si de asta...bagatela, pe langa nascare, nu?
Rebecca e bine, asta e important, hai te pusiliche si fa-te repede bine sa mergeti acasa...

La multi ani, Cosmin!

Sa fii sanatos, sa ti se implineasca toate dorintele!
Andule, sa-ti traiasca frumosu`!
Sa fiti fericiti amandoi!

Dana, capu sus, si privirea-n fata!
In rest mai moale cu atata munca, ca zau nu face bine...
ai grija mare de sanatate, ca fara ea, tare greu este...

Geta, distractie la Arad...maine poate trecem si noi pe acolo...

Andanii, ia zi de unde scoti ceaiurile alea faine? ca vreau si eu...

Pup iu pe toata lumea...
un we minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Vin si eu la urat La multi ani Cosmin, sot de Anda, sa fi sanatos si fericit alaturi de frumoasa ta si dragul tau pitic.

Mihi, sa te refaci rapid, ma bucur ca Rebeka e bine, abia astept sa vad poze cu ea. Eu cand imi amintesc prin ce am trecut dupa nastere mi se zburleste pielea pe mine, horor

Noi ieri am facut planuri pentru concediu si am hotarat sa facem turu Americii (sau atat cat reusim in concediu lu' Florin), o sa inchiriem o rulota si pi cai, abia astept, aseara abia am putut adormi, ma si vedeam pe coclauri.

gasca, sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

let's rock oleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anda draghe , sa-ti traiasca sanatoasa jumatatea...sa va iubiti mereu si sa fiti fericiti!Cosmine , hepi barzdei tu iu!

Mergi la inceput