Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

back in truck..as zice io...
...Dana raspunde Andei despre 'virgina' , Anda care-l are pe Iedu, deci slabe sanse oricum s-o intereseze de Alba ca Zapada ...da' o info in plus nu strica niciodata, nu-i asa?! io-i pun in carca lui Doris poazne shugubete (mea culpa drago, sa nu zici ca-s ironica cumva!)...Ando chiar asa am tinut minte ca Doris o tras fotografia aia fac matanii sa-mi spal gresca
io-mi caut ciorapii adunati prin sertare ...life is great
ma batea un gand sa pun poza cu tiganu' da' m-am gandit ca intra lumea la idei si cum inca-s in monitorizari, deh...suflu si-n iaurt 'rece'

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

no acuma ca ne-am lamurit a cui ii virgina si cu cit ii halatu, propun toast: www.maphler.com/wp-content/uploads/2009/01/caricatura_dinozaur.jpg" target="_blank">Pentru mezozoic DC!
hip hip uraaa, si in pijamale ca is ca un bundash, la cererea publicului, am executat bundasu si acuma toti porii casei put a oo...no hat...life is great, vb porodicii.

Silvana? Ce faci fata? Cum e life-ul tau?
Mihilicaaaaaa(sa ma auda!)...te umbesc.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

Silvana si Paul

Amin!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

sa inteleg ca-i de bine Silvo? E roza?
Mi-ai facut seara zapacita ce esti :)))))
Somn usor si vise ioz.

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

No coment...
mi-era dor de-o asa atmosfera, o spun cu toata sinceritatea...
Io caut musetzelu pentru vineri la intalnire...
Pregatesc pantofii de la Albu si paietele de la Borezatu...
Sa ne vedem tzantzose si incolonate ...
Hai va pupa Doris si-atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Si bonus pentru dimineata, la cafea, aveti, cap nou aici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu sunt absenta vineri sunt plecata in provincie
Pentru Mariuca veri speshial:
Ce ne facem daca afla popica de Guestus?Ma scoti?????si mai grav acu te pui nasa la mine si la Guestus?ai pup iu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

e bine ca dupa toata zapaceala asta se lasa cu o nunta
despre ce tigan vorbiti voi ca io nu stiu??!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

e bine ca dupa toata zapaceala asta se lasa cu o nunta
despre ce tigan vorbiti voi ca io nu stiu??!!

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

ia cauta-l aici

Mergi la inceput