Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut!

Andanii, multzam de ceai, multzam de gustare ... asta numai virtual ce o pot servi, ca in rest cica sunt la cura de slabire, ceva soft dar deocamdata merge. Imi pare rau ca tot nu se simte bine copilasul tau. Sper sa treaca cat mai repede ....

Silva, da ce te-a suparat la lucru?

Io am patzit ca pantofarul cu papucii rupti, stateam linistita ca o dau pe Lori la grupa pregatitoare, trai pe vatrai si ieri a venit inspectorul scolar gen adj intr-o emisiune, vb cu el un pic inainte si aflu ca ... nu mai exista grupe pregatitoare, cica nu mai sunt fonduri pt asa ceva. Asa ca trebuie sa-mi suflec manecile si sa ma apuc de operatiunea inscris la scoala . Vai de viata noastra o fi, Lori e ca maica-sa, cu comportament mult mai tineresc decat varsta reala . Face ea 6 ani in martie, da-i zurbagie, fara rabdare, rasfatata si agitata ca unul de 3. La 3 ani te primesc la scoala? . Incep sa am senzatia aia din vacantele de demult, cand ma gandeam, inca x saptamani si iar incepe scoala ... ia sa ma distrez pe rupte cat mai pot. Incep sa trag chiulul dimineata si ma intind cu o placere vinovata intre plapumi, si cand sa ma extrag ... eh, din septembrie gata cu lenea dulce, sus de dimineata si cu concertul de rigoare asa ca, acum, daca se mai poate, ia sa ma stau un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

La multi ani Cosmin...sa fi fericit si sanatos alaturi de minunata ta nevasta...si de rodul iubirii voastre...cam slaba productie

sunt acasa...suntem bine...io obosita as dormi non stop...sper ca o data sa va povestesc cum a fost...

va ubessc si va pupacesc

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mihi ma bucur ca sunteti acasa nu pui ceva poze cu printesa mica?
Dani, pai is ciufuta pe ei ca nu-mi dau ore, saptamana asa o zi, saptamana viitoare 1 zi

si pentru ca am avut timp sa gandesc atatea zile libere ce credeti ca o facut Silvana???!!!! am decis sa iau tauru de coarne si sa dau cu el de pamant in felu urmator: azi m-am inscris la un curs de asistent veterinar care incepe din toamna is asa happy ca am luat decizia asta ca nici nu am cuvinte sa va descriu cum ma simt, insa pana in toamna musai sa-mi imbunatatesc engleza bine de tot, asa ca acu is in cautare de cursuri de limba engleza deci nu ma lasati prea mult libera ca fac "prostii"

gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihi

La multi ani Cosmin...sa fi fericit si sanatos alaturi de minunata ta nevasta...si de rodul iubirii voastre...cam slaba productie

sunt acasa...suntem bine...io obosita as dormi non stop...sper ca o data sa va povestesc cum a fost...

va ubessc si va pupacesc

mihi

si io ubesc zapacila, pe tine si toata "productia" ta.......din categoria bine ca esti tu dejteapta!
hai ca te pup de nu te vezi, te astept cu povestea...cind ai vreme.

bravo Silva, asa te vreau, da mama cu taurul de pamant! Succes maxim.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

ziua buna
haideti la o cafea fierbinte ca vad ca-i cam amortita lumea pe aici...

eu am lipsit ... motivat , s-a intamplat ceva mai nasol la lucru si am o perioada superaglomerata, nu mai am timp de nimic ... o sa va povestesc cate ceva altadata ...
Mihi bine ca ai ajuns acasa, ma bucur ca sunteti bine amandoua, astept sa vad poze cu bebelina mica.
Silvana bravo, f bine ai facut, succes in continuare.
Anda ce mai faceti? cum ii mai merge la Edi cu scoala?
Doris vad ca ai disparut de tot ...
Ana la fel ...
Andanii imi pare rau ca tot il mai doare piciorul pe baiatul tau.. i-a dat ceva tratament sau doar creme si asteptati sa treaca?
Danitin am inteles eu bine, se desfiinteaza grupa pregatitoare? si-atunci o sa mearga copiii la scoala la 6 ani?
succes cu inscrierea domnisoarei la scoala ...
Vicki vad ca si tu esti tare ocupata ...
Aida te-a acaparat de tot Erik? mai zi o vorba pe aici ...
Deya cum mai stai cu examenele?
Mariaa sanatate si un pt cele 2 porodici...

na, ca am scris o intreaga epistola, cine stie cand mai apuc sa intru pe aici, asa ca va pe toate
o zi faina sa aveti

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut!

Mihi, bine ai revenit acasa. O mie de tie si bebelinei.

Silva, super, bravo tie!!!!! Asta da veste buna si mobiliyare. Tin pumnii sa se aseze toate asa cum vrei tu si sa ti se indeplineasc#259; toate planurile.

Geta, a fost o confuzie din ciclul mai intai vorbim, pe urma intrebam despre ce. A fost invitat la noi inspectorul general adjunct si l+am intreba ce se mai stie despre grupa pregatitoare, in sensul daca se face la scoala sau la gradi ... si tipu' zice: nu se mai face, ca nu mai sunt fonduri pentru grupa pregatitoare. A spus-o clar de tot, n-am fost singura care a auzit. A doua zi am inceput sa ma agit cu inscrierea lui Lori in clasa I si peste tot nu pricepea lumea ce-i cu grupa pregatitoare. Asa ca am sunat la minister sa verific si ... grupa pregatitoare continua sa existe bine merci, domnul inspector vorbea in punga ... asta daca nu mai intervine ceva in stilul specific gafelor din ultima perioada.

Azi am o zi cumplita, m-am trezit cu o durere de cap care nu vrea nicicum sa cedeze si mai sunt si ametzita rau de cap ... beah, abia astept sa vina weekendu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Mihi, bun venit acasa si refacere rapida! Sanatate multa si gogosica papacioasa si cuminte noaptea sa aveti
Silvana, jos palaria! stii...de multe ori rabdam pana ajunge cutitul la os si abia atunci luam deciziile care ne pot schimba viata! totul e cu un rost si atunci cand trebuie...felicitari din tot sufletul, n-am nici un stress ca n-o sa faci ce ti-ai pus in cap...doara ai trecut oceanul...restul e floare de tei
dana, multa sanatate ciorii tale
dana, cred c-a fost ceva zilele astea...mai multe persoane de pe la job/home ne-am plans de dureri mari de cap cat toata ziua; persoane din medii diferite, zone diferite de lucru...cine stie...eu am un cui pentru astia de la Continental si P&G care lasa in aer chestii de tot felul..traiasca alergicii si astmaticii
Geta quess what...azi suntem acasa, ca tot vorbeam de raceli pe la gradi...ieri m-au sunat pe la 2 s-o iau ca-i situatia verde-albastra, m-am dus val vartej dupa ea s-o duc la medic. cand ajung acolo situatia nu era deloc asa albastra, Ale era vioaie numa cu o tuse seaca. am mers totusi la dr. dau in continuare med'surile necesare si azi stam acasa pentru siguranta ca sa nu ia amploare tusea pana luni.
clar ca baietelul de luni, este de 2 zile deja acasa...
sa-ti mai zic ceva? ieri dupa ce m-au chemat, Ale era toata echipata ca la carte, maieu, bluza, tot in pantaloni si snurul la gaci strans bine-bine traim in romania, altceva n-am de zis.

asa ca azi o sa avem program home made cu supa de gaina (de casa), cu ceai de lamaie, pita de casa si placinta cu dovleac. zupa am ispravit-o, mai am de copt pita si placinta.

asa ca daca vi se lasa cu pofte, ca servesc cu o bucata sa va pice bine.
week-end fain sa aveti!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Mariaa ce sa mai zic, fara cuvinte ... imi pare rau ca s-a imbolnavit Ale, sanatate la maxim, sa se faca bine pana luni. pana atunci va rasfatati pe acasa ... o sa mai cercetez si eu ce se intampla pe la gradi ...
Danitin deci sa-nteleg ca-i o varza in capul inspectorului aluia ... in concluzie, Lori nu intra inca in randul scolarilor ...
las' ca-i bine asa ... si eu abia astept weekendul, sunt obosita si stresata ... sper sa-mi revin pe weekend.

weekend placut sa aveti

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

la fete

Sanatate la bolnaviori!

Noi acasa, in concediuuuu....sa inceapa vacantaaa . Am dormit azi pina la 12....spalat oboseala, plec la curatenie, casa nu-mi ies din ritm . Piduku sanatos, doamne-ajuta, vesel ca incepe marea nebunie .

pup, sa veti we fain.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut ...si io pe aici , va citeste mandea , da' nush ce sa va impartasesc...in rest e in regula..linear...

Silvana...bafta,fata draga!

Simona , multa sanatate la titireaza!

In rest va pupez si io si va urez weekend bestial!

Mergi la inceput