Sunt oripilata de programele de pe Cartoon Network
Raspunsuri - Pagina 7
Roxxy80 spune:
Eu cred ca cea mai simpla solutie este sa scoatem din grila de programe toate aceste canale de desene animate. Eu am scos absolut tot. baietelul meu are 2 ani si jumatate si are voie maxim 30 de minute pe zi la desene. De cand s-a facut frumos afara trec si 2-3 zile fara sa vada desene. Prefer sa-i arat carti, sa jucam tot felul de jocuri in putinul timp liber din casa. Pana acum a avut voie sa vada: Cartea junglei, clubul lui Mickey Mouse, Polar Express, Cei 3 Purcelusi, Alba ca zapada, Baby Einstein si cam atat.
LilianaR spune:
De acord cu Roxi, e cea mai buna si simpla solutie!
Alycia, juridic spuneam si eu in primul mesaj ca nu e ilegal sa transmita acele programe si juridic am si dat cateva solutii pe care nimeni nu le-a bagat in seama...
Stiu ca e greu sa te apuci sa studiezi tampenii fara numar ca sa faci o plangere intemeiata cat de cat... ca solutiile nu erau nici sigure si nici usoare, ba chiar si costisitoare... dar nu vad altele si acelea nu au atras nici cel mai mic interes.
Asta e realitatea, daca vrei ceva cu adevarat, trebuie sa lupti, sa te zbati, sa cheltui timp si bani. Dar nu a interesat pe nimeni.
Si oricum nu cred ca va duce la interzicerea posturilor cu pricina, sincer, ca nimeni nu iti ia copilul sa-l puna in fata TVului si sa-l chinuie sa stea acolo... benevol se face asta!
Nu putem interzice cutitele pentru ca pot fi folosite ca arme.
Eu cred ca cea mai buna solutie e cea aratata si de Roxi si de alti useri aici...
Sigur ca si solutia asta inseamna efort, timp consumat de explicatii copilului etc., jocuri noi de inventat cu el, nu e banala si fara consum si de aceea multi ar dori ca altii sa le rezolve problema canalelor blamate! E mai usor asa, nu mai miscam noi niciun deget pentru problema noastra!
Ca si cum canale ca Playboy ar putea fi interzise pentru ca adolescentii/copiii pot ajunge la ele!
21+
madau spune:
Eu le-am scos de mult, de fapt le-am parolat si am rezolvat problema
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
cameliam spune:
Noi am achizitionat niste DVD-uri cu clasicele Disney, tocmai pentru ca sa evitam canalele de desene animate unde nu putem controla ce program se transmite si cat de educativ este. Daaar, spre exemplu, in "101 Dalmatieni", Cruella zice:
"Roger, esti un prost, ha-ha-ha-ha!"
"Prostilor, imbecililor!"
In Alba-ca-Zapada, Morocanosul il apostrofeaza pe Hapciu:
"Mai prostanacule, acum ti-ai gasit sa stranuti?"
Cartea junglei sau Pisicile aristocrate sunt ok, personajele vorbesc frumos, sau poate mi-a scapat mie vreo expresie... posibil.
cameliam spune:
Eu n-as incuraja astfel de practici. Mai ales in calitate de moderator, fara suparare Laura_25.
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Legat de problema costurilor DVD-urilor (care de multe ori sunt si prost subtitrate sau 'redesenate' si adaptate sa fie mai ieftine si pierd enorm in calitate), exista alternativa descarcarii de filme de desene animate de pe internet. Sunt site-uri de unde poti lua cu torente de ex. tot felul de filme. |
Jasmin012 spune:
Elle, dupa cum probabil ai aflate de notorietate ca CN contine desene mult prea violente. Banuiesc si eu ca baiatul tau e mare, nu mai e de Minimax.
Ai putea sa faci ceva: sa afli care sunt filmele preferate de copilul tau si sa-i cauti DVD-uri sau CD-uri cu ele.
Aaaa, si sa stiti ca pe Minimax sunt desene la care ma uit si eu: Franklin, Micile genii, etc
Iar pentru CN, pana si daca se rezolva vreo problea cu ajutorul CNA-ului, ce ati putea face ar fi sa dezinstalati programul, asta daca nu cumva copilul stie sa umble cu telecomanda in meniu.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...