PRIETENE FARA TITLU (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ei ceau si de la mine.
DENISA he he eu una nu dorm,clar.Abia la ora asta m-am eliberat de strumfi si bantui p-aci pana mai rontai ceva dulce.
V-am zis ca azi am plimbari,dimineata am tras o tura la Carrefour in DM si dupa-amiaza la dentista.Iar acum seara am tabarat pe acte,am profitat ca Diana s-a uitat la desene animate cu Harap Alb.Iar Tudor la Diana
Pana nu uit,BRANDUSA tu ii dat lui Tavi si apa de cand ai inceput diversificarea? Ca eu nu mai tin minte cum am facut la Diana.Deocamdata nu i-am dat,dar ma intreb daca nu ar trebui macar un pic.
Lui Tudor i-a cam iesit prin gingia de jos varful ascutit al unui dintisor,nu prea se vede,dar se simte bine la pipait.Si roade saracul pe ce apuca.E in continuare mancacios si de laptic si de piureuri.Si se si vede pe el ca e dolofanel Nu sper eu sa ramana asa,ca n-are pe cine va semana grasun si colo dupa un an daca nu mai devreme,parca si vad ce longilin devine.
Diana s-a comportat ok la dentista,adica pe scaun,ca inainte si dupa nu vreti sa stiti: sarit,tropait,cantat etc. In taxi incolo si in tramvai la intoarcere la fel a batut intruna din gura Am zis ca poate se mai oboseste cat am mers pe jos pana la tramvai si ca ii pica bine o gura de aer ,dar nici poveste.Dimpotriva a tinut pasul cu mine - care merg in super viteza de obicei - ca fugea tot sarind in sus.Singura dezavantajata - mami care abia se tinea de noi Asta e ,daca a vrut sa vina si ea si mai ales daca am uitat cum ii zice la strada aia ca sa comand taxi si mi-a fost lene sa intru inapoi sa o intreb pe Carmen dentista.
ANAMARIA ma bucur ca e in grafic Clara.Dar ce vaccin faceti voi si noi nu?? Cu prietena-ta stiam eu ca i se termina numele in "iana"
LILI wow ce mare e bebelinul !!! Tot nu ai zis cum il va chema! Deci din moment in moment ... Sa nu uiti sa ne anunti!
DENISA lasa ca a iesit oricum bine,am vazu pozele de la chef,super Cred ca a fost incantata Emma de atatea cadouri !
CRISTINA smotruisi azi?
INGRID pe tine nu te mai intreb,cred ca esti ocupata cu lectura
Ufff sa ma vad scapata de maldarul asta de acte si ma apuc iar si eu , ma rog atat cat pot printre tzatzaleala, piureuri, scutece etc. Mai greu acum ca Tudor cere tot mai multa atentie ... Chiar si cand il pun jos pe plapuma aia intinsa se taraie de la un capat la celalalt si trebuie sa il mai culeg de pe parchet/covor sa il readuc pe calea cea dreapta Nu mai sta deloc pe spate,intr-o secunda e intors pe burta si sprijinit in maini cu scafarlia in vant - pozitia lui preferata.Aa adica mai sta culcat cand ii faci "teatru de papusi" sau te schimonosesti in fatza lui.Apropo de "teatru de papusi" sa vedeti hohote de ras si chiote cand ne jucam cu el cu ursulocul ala imens! Nu ii e frica defel de el,nici cand e pupat sau mangaiat de urs - numai chiuieeee ! Asa ca o sa incep sa re-aduc de la fratelo din apartament pe vechii prieteni mai uriasi ai Dianei: pe Dino,pe Scooby si ce-oi mai gasi sa vedem ce efect au.I-am luat azi din DM o jucarioara din aia cu cca 8 paharele colorate de marimi diferite,ce se baga una in cealalta.Deocamdata a pus Diana mana pe ele Sper sa ii placa strumfului mai incolo,ca deocamdata s-a aruncat la ele doar sa le bage in gura.
Ce sa va mai zic,cum ne mai distram seara printre altele.Daca Tudor nu e adormit dupa baie+ ,il pun in bouncer in patul mare si asista la citit povesti.De obiceri sta si asculta cuminte,dar daca incepe sa turuie si el pe limba lui,eu incep sa ii traduc Dianei ce i-a spus (par example daca Tudor isi flutura caciulita in timp ce "vorbeste" inseamna ca i-a zis Dianei sa si-o puna ea in cap - si i-o si punem ) . Si Diana evident se sparge de ras spre fericirea lui Tudor care rade si mai si.Ei cam asa ne saboteaza Tudor ora de povesti ... Si azi au adormit aproape la 12 noaptea,i-am lasat acolo singurei pe intuneric si Diana tot striga ca sa vin sa vad ce face Tudor ca nu o lasa sa doarma - zdranganea din jucarioarele agatate la patut.Ce sa zic,ca de obicei ea nu tace.pana la urma s-a lasat linistea
Am plecat si eu ca am recuperat cat pentru 3 zile (se vede si ca am baut a doua cafea abia pe la ora 20 )

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata si de aici, unde ninge ca'n povesti!
E tare frumos, doar ca se circul cu mare greutate, noroc ca-i oras mic, dar tot e problematic.
Moni, ieri n-am facut neaprat mare smotruiala, dar to mi-aluat ceva timp. Nu pricep de unde naiba atat praf pe mobile, in tesatura canapelei etc... Sper sa nu mor pana mi-oi cumpara un aspirator din ala smecher cu aburi sau ce-o fi, poate aa scap de praf.
De aseara am reinceput terapia, merge bine, avem programe noi, azi ma voi uita si eu pe ele, sa vedem cu ce se mananca.
Ieri am luat-o si pe Teodora de la gradi, odata cu Razvan, si nu va spun ce emotii am avut, noroc ca Teodora are influenta asupra lui Razvan, si n-am alergat dupa el de nebuna, au mers frumos pana la locul unde aveam parcata masina.
Azi ciu-ciu masina, ninge fara incetare si fireste, domnii de la Primarie (fie ei laudati !) n-au binevoit sa ia nicio masura, adica niciun fel de material antiderapant.
In dimineata asta m-am intalnit si cu Dana Ene, doar ca se grabea la serviciu. Va pot spune doar ca Roxanica e in mare forma, motzata mica .
Trimit si revin.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Liliana, acum chiar ca trebuie sa stai cuminte, daca a rezistat bebe pana acum, sa mai stea putin. O sa scapi si de dureri curand . Ma gandeam azi-noapte la voi, daca ati fi locuit la bloc... nu ti-ar mai fi "ars" sa-l tii pe Nicolas acasa, langa tine. Ma gandeam pur si simplu ca-i nasol intre 4 pereti, cum se spune. La casa e cu totul altceva, iesiti imediat in curte pt. putina joaca.

Denisa, o sa-ti cam scoata peri albi soacra. Cred ca si tu te consumi foarte mult, daca tot ii cunosti defectele, de ce nu ii mai dai pace uneori?
Foarte frumos tortul cu Dora .
Nu vreau sa ma gandesc ce-o fi fost in sufletul tau cand nu l-ati mai gasit pe Alex ... bine ca nu iesise pe usa.

Ingrid, deci faci sport, bravo. Ieri am facut si eu cativa pasi pe stepper, asa de acomodare , ca altfel n-am timp.
Eu am o mare incantare dimineata cand ma sui pe cantar , sper sa ma tina entuziasmul. Cred ca imi voi lipi postere cu femei suple pe toti peretii, ca sa ma motivez .

Moni, sper sa ai vesti astazi despre si .
Deci Tudor e miscacios si aproape dintos, bravo.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu imi beau cafeaua si ma uit afara, e ca in povesti (de groaza) si nu ninge. Au anuntat de o saptamana ca va ninge azi, Astery, ati furat ninsoarea banatenilor, voi, cei de acolo.
Copila mea are probleme la fundulet, iar i-au iesit hemoroizii, de ani de zile nu s-a rezolvat, am dat-o cu crema de galbenele si zice ca o ustura. Uff. Nu face cu sange, asta e bine. O sun pe pediatra azi sa vad ce-mi indica.
Na, gata. Cica sa-i dau cu crema de galbenele, baita seara la fund cu ceai de galbenele si tot seara Hemorzon crema. Cica nu m-a vazut de mult. Pai daca nu aveam nevoie..e ok copila, Doamne ajuta sa tot fie asa.
Denisa, multumesc frumos, dar nu-i nevoie, esti o dulce . Caut eu pe aici, undeva tot gasesc, n-are rost sa trimiti atata drum un colet. Paltonasul Emmei e foarte dragut, cred ca il va mai putea purta si la anul, imi place culoarea si forma.
Si rochita de pe ea, foarte dulce. Am ochit tortul ala al socrelei, bezea cu ciocolata...o nebunie, mama facea tort cu bezea, nuca si crema de ness, mancam pana mi se facea rau. O pun sa faca de ziua sotului, o tinem iar impreuna cu a Dianei.
Ce sinistru sa se piarda copilul...uf, asta e cosmarul fiecarei mame. Nu te mai enerva si sanatate lui Alex, asta iti lipsea acum, sa se imbolnaveasca!
Astery, super de voi! Aici pe cine intreb, in afara de copil, niciunul nu vrea zapada. Vor sa fie frig (sa simta cica iarna), dar nu zapada...pai cum? Sa nu mearga cu masina??? Fras'.
Spor la slabit, eu mai fac si masaj singura, daca te uiti pe net sunt modalitati diverse de masare, am slabit deja 2 kg. Pentru ca nu mananc de la ora 18 seara si atunci doar doua felii de paine cu zacusca. Ma doare capul, dar pe masura ce slabesc si ma obisnuiesc cu ratia de hrana, o sa-mi treaca. Lasa, o sa fii bella la mare.
Moni, si cand am fost la voi se invartea Tudor de numa'. Are chef de plimbarit baiatul, de pe pat pe covor si invers. Adica invers mai greu.
Nu cred ca va ramane grasun (ce de colacei faini are, l-am vazut in poze), se va lungi si va capata un aer de vesnic fomist...cunosc stilul, finutza mea e la fel. Era plinuta, acum s-a lungit si nu mai vrea mancare.
La voi nu ninge?
Lili, e mare baietelul! Bravo! Sper sa ajungi la cezariana si sa mai stea linistit bebele acolo, la caldurica. Eu am vrut, dar mi-a luat-o inainte Diana. Neprevazuta, ca si acum.
Anamaria, da, vreau sa slabesc si deja se simte la haine. Nu ma mai cantarsc, la mine toata chestiunea sta in lactate si dulciuri. Doamne, pai torturi din alea cu bezea de care scriam mai sus...istenem, as manca zi si noapte, pana mi-ar plezni fierea.
M-am uitat in drop, n-ai pus poze cu fetita. Cand pui? Vreau sa-i vad si pe copiii Mirei.
Hai sa fac un pic la aparate daca tot stau acasa, masina e in revizie, abia dupa-masa o scoatem.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Salut gagici,prezenta si eu pe ziua de azi.
Vestea e ca deja se vede dintisorul lui Tudor,nu e iesit decat pe sfert,dar macar a strapuns gingia deja.
Pe Diana o ia iar mami la ei pana diseara.Sper sa fie ok,ca aseara cam pufaia pe nas.
Maine sper sa merg sa cumpar si biletele alea
Ce ciuda imi e ca nu avem si noi zapada
Ma duc la o tura de cu Tudor si p-orma imi iau o cafea si ma apuc de trebi Pe la poze/filme m-am mai benoclat pe fuga,nu prea am apucat sa pun comenturi,asta e,recuperez eu candva.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea,
Ingrid- te rog eu da-mi adresa pe PM- ajunge f. repede pachetelul( nu te gandi ca pun kg), am eu o metoda rapida, intreab-o pe Cristina si nu ma chinui, e placerea mea de ziua ei, ok
Cristina- da normal ca am crezut ca pica cerul pe mine, ca stiam ca din cladire nu are cum sa iasa, si sa se piarda, dar nu era pe la jocuri...acum e cu muci si tuse,dar sper sa isi revina..
Vreau si eu idei de terapii,noi cred ca incepem literele ca vad ca cifrele merg,adica is 90% masterate-oricum nu ne lasam asa ci vrem 100%, culorile la fel,cele 6-7 de baza, si am inceput categoriile(animalele iarasi ii plac)...
Legat de soacra, o las in pace f. mult, cred ca a observat ca vad ca imi tot da dreptate si cica aseara i-a facut morala lui fii-su, sa vad ce aflu azi de la el..
Moni-spor la acte!
Ana-nu ne mai dai vesti?
Bee si Lili-azi ce faceti,toate bune?

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Denisa, ai cerut idei, poftim. As spune sa treceti nu la LITERE, este mult prea devreme, ci la animale domestice, salbatice, fructe normale si exotice (ananas, kiwi etc), pasari...., mediul inconjurator (in casa), partile corpului...................

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Chris-mersi-animale domestice stie, partile corpului de asemenea,lucram la animale salbatice pe categorii(jungla,apa,etc) si mersi pt ideea cu fructele si mediul,scriu acuma la terapsita sa pregateasca materialele pt next week.

Mergi la inceput

DENISA alte idei pe langa cele enumerate de Cristina : sus / jos, deasupra/dedesupt ,departe/aproape si alte pozitii in spatiu, cald/rece/fierbinte/inghetat/umed/uscat etc. ,tare/moale ,gusturi: dulce/amar etc. toate cu exemple concrete si alte chestii de genul asta.Mi se par mai normale deocamdata.Are timp berechet si de litere mai tarziu.Pe urma mai ar fi obiectele de imbracaminte par example.(Si sa nu uiti de amanunte: nasturi,capse ) Si mai sunt,daca imi amintesc iti mai zic ... aha meseriile si caracteristicile lor.De chestii din astea poti sa te ocupi si tu 5-10 minute pe zi sa ii "povestesti" , separat de terapie.Sigur o sa ii placa! Si nu e neaparat sa il stresezi sa le retina exact,imediat si pe toate odata.Ca doar sunt multi si de 4 ani care inca nu le stiu pe toate si corect.Incearca si cu formele geometrice macar cele 3-4 principale ,stiu ca Diana mea era in extaz dupa ele pe la 2 ani!

Mergi la inceput

Moni-mersi, formele le stie,hainele so and so.deci mai insistam, la capse, ca la fermoare e cel mai tare,si cu cald/rece/fierbinte/inghetat/umed/uscat etc. ,tare/moale ,gusturi: dulce/amar -sus,jos -in fata/spate- vad cas tie, deja pe su si sjos le zice in engleza, ca cuvinte,nu e ca doar le intelege...si e f. receptiv la ce e nou legat de tehnica,aseara isi pusese tasu nsite casti smechere pe urechi sa auda filmu' ca noi faceam galagie cicasi imediat s-a dus si i le-a luat sa si le puna si el,si nu s-a lasat pina nu s-a jucat el cu ele, desi i le-am luat intentionat sa vedem ce face...asa ca incapatinare cu caru' au si racii nu numai capricornii..sau la el e din cauza ca asa sunt baietii

Mergi la inceput