PRIETENE FARA TITLU (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.
CRISTINA la noi pe la cine am mai fost la onomastici la copii mici,de obicei vin doar mamele si copiii.Iar tortul e pentru copii in principal,dar intotdeauna a ramas si pentru adulti.Acum depinde si cati copii sunt invitati si cat de mare e tortul,dar de obicei lor li se taie feliute mici si nici pe-alea nu le mananca de tot! Cel putin la cel al Dianei de anut trecut a ramas de-am impartit si fetelor de la sala si ... am mai adus si acasa din el Drept e si ca era mai mare,facut acasa nu din cel comandat pe la cofetarii.La gradinita tot asa am dus unul facut acasa si a ajuns la 25 de copii,educatoare,ingrijitoare ...
Pentru parinti se obisnuieste cum zici tu cafele,sucuri,bere (daca vin si tatii) si eventual aperitive - platouri asortate sau doar niste saratele acolo.
Cand am fost cu Ingrid la locul ala de joaca era un chef de copii mai maricei,dar erau acolo doar ... copiii ! Probabil parintii doar i-au adus si veneau dupa ei la ora fixata.Fetele de-acolo i-au servit cu tortul,au facut pozele ... deci pe viitor merge si fara parinti

Diana e ok,n-a mai facut febra Acum picteaza.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu n-am cu ce ma lauda, Diana de ieri seara a facut febra, dat Nurofen, crezut ca trece...fras, la ora 3 din nou febra, i-a mai dat o doza desi erau 6 ore intre cele doua, n-aveam ce face. Acum nu are febra, doar muci, curge nasul si a facut o iritatie rosie acolo, of, ii e frica sa si-l sufle.
Vit C cu propolis, ceai de musetel cu miere si lamaie, profilactic si tratament si tot. De mancat o face, parca mai putin ca zilele trecute, dar nu esential. Ma pun sa-i fac fructele acum.
Astery, doar atat ca sa-ti raspund la intrebare (sorry, dar n-am timp sa stau pe forum, doar cu fetita, ma striga mereu): eu servesc tort si la adulti, dar nu vad o tragedie daca n-ar face-o cineva. Deci, e alegerea mea, dar nu m-as supara daca ar primi tort doar copiii, punandu-ma in locul musafirilor.
Va si poate maine, daca se simte mai bine fetitza voi scrie, speram la o noapte fara probleme.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara mamicilor!

Am mai aparut si eu...

Va multumim mult pt urarile Raisei!

Vreau sa urez si eu "La multi ani!" tuturor spiridusilor ce si-au serbat ziua de nastere pana acum ... si imi cer scuze pt intarziere.

Am terminat cu sesiunea acum, asa ca m-am relaxat putin. Fratior/surioara Raisei nu ii mai facem gata am pus in cui visul ... poate doar daca se va intampla din greseala dar altfel nu.

Raisa este foarte fericita ca i-am serbat ziua de nastere la gradi, ca i-au cantat LMA, este cumintica, vad ca inafara de putina violenta impotriva jucariilor nu a invatat. Aaa si sa dea ordine dar tot jucariilor caci cu mine nu a tinut figura si a renuntat... In vacanta fara sa vrea ne-a spus tot ce fac persoanele mature care se invart in jurul lor la gradi... urmarindu-i joaca...

Am apucat sa citesc ce a patit Ingrid sunt socata ... eu zic ca de la gradi a prins toate astea si nu atat de la copii cat de la educatoare, ingrijitoare, bucatarese ... cine se invarte pe langa ei.

Mergi la inceput

Buna seara.
URSULINA bravo ca ai scapat de sesiune! Si zi asa Raisa da ordine jucariilor? Imi imaginez ce haioasa o fi! De ce n-o filmezi si tu odata pe-ascuns ? Deci si ea v-a turnat tot ce se intampla pe la gradinita Asa-s fetele de obicei
INGRID deci n-a scapat nici a ta de un puiut de febra ,sper sa scape urgent si ea.Ce sa facem asa e iarna si a noastre-s sensibiloase rau.Bine ca e doar atat ...

Eu am dormit cu Diana la amiaza si acum seara am trimis-o la mami - ea s-ar fi dus de ieri,dar n-am lasat-o.Si de gradinita m-a pisat la cap cu intrebarea cand merge iar la gradinita.Si ea mai are ceva mucisori vad,in schimb acum sunt eu cam infundata si m-am abonat la vibrocil.De macat a mancat binisor azi,iar supa de fasole uscata si ceapa la amiaza si la trezire o portie de spanac si un ochi de ou intreg.Ce e mai aiurea e ca e mai marait Tudor daca nu e ea acasa.De plictiseala cred.Cand e ea n-am treaba cu el,se uita ca hipnotizat la ea toata ziulica si tzipa/"vorbeste" de zor
Merg sa ii bag la blender piureul, ca de adormit n-are chef vad.Si in bucatarie ii place sa stea,cred ca de camere s-a plictisit.Dar unde sa il scot ca e cam ghetarai pe-afara.Nu in halul in care e in restul tarii,dar totusi ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare

mai apar si eu pe aici...
Urez La multi ani spiridusilor pe care i-am ratat.
LA MULTI ANI EMMA!!!
LA MULTI ANI Raisa!!!!!
LA MULTI ANI Mark!!!!!
LA MULTI ANI Clara!!!!!
LA MULTI ANI David!!!!!
LA MULTI ANI Ilinca!!!!!
LA MULTI ANI Daria!!!!!

Scuze pentru intarziere.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

DANIELA mai da si tu raportul,ca doar acum nu mai ai scuza cu plaja.Sau dau si-ai tai navala la PC daca te vad la el?

Tudor a mancat portia intreaga de piure de legume Am facut azi supa de pui si i-am pus legume de-acolo morcov, telina, pastranac, patrunjel - fara cartof deci,plus cateva linguri cu supa de pui pentru subtiat si pe-urma cereale de orez pentru ingrosat. Deci pot zice ca am inaugurat si supa de pui ? Aaa si azi cand am mancat spanac i-am dat si lui o lingurita,chiar daca era preparat ca pentru noi.I-a placut,desi era proaspat satul de cat laptic bause.Acum se joaca si probabil il va lua somnul curand.

INGRID cum mai e Diana? Si a mea era rosie sub nas dar am facut-o cu garmastan

Mergi la inceput

La noi zapada mare si multe grade cu minus in termometre. A venit iarna. Copii ies afara in fiecare zi, se joaca(cu mai mare placere daca au si parteneri), ii trag cu sania, ne alergam, ne bulgarim, construim cazemate, tobogane, ne tavalim(acum mai putin ca este bocna zapada). Au fost fermecati in prima zi cand au vazut zapada mormane asezata peste tot. Cu toate astea Ioana nu conteneste a ma intreba cand vine vara. In prima zi cand a nins ma intreba daca nu putem merge si noi putin la plaja. I-am spus ca nu avem ce face pe plaja ca este frig si bate vantul si mai este si zapada peste tot. Voia sa dam zapada la o parte si sa ne jucam un pic cu nisipul. Alta data era soare afara si s-a dus sa scoata un picior gol pe usa sa vada daca-l incalzeste soarele deajuns cat sa putem merge la plaja. La noi zapada ca zapada dar vara este un vis, plaja, soare, baie in mare in piscina, umblat desculti si dezbracati. Rares nici el nu sta afara mai mult de 20 minute, sta ce sta si fuge repejor in casa. Ciudat este ca mie imi place tare mult zapada si iarna. deci nu le insuflu eu repulsia fata de zapada. oricum eu dupa ce pleaca ei in casa mai raman pe afara si tot fac la carari prin zapada cu lopata.
Imi tot fac de lucru ca minune mare am reusit sa am ceva zile la activ de cand nu mai fumez! Intr-o zi m-am enervat ca sunt dependenta de ceva si am zis :GATA! Sper sa reusesc sa nu mai fumez niciodata. Maine deja se fac 6 zile de cand nu le-am mai atins. Este greu dar nu imposibil. Nu folosesc plasturi sau alte med. ori substitute.

Mergi la inceput

Wow Daniela ce buna metoda de lasat de fumat : lopatat zapada Oricum felicitari si sper sa te tina! Ce fain ca aveti atata zapada chiar daca e ceva mai frig.Nici Diana mea nu rezista deloc la frig,dar aici seamana pe mine.Ai citit ca mergem, la vara la mare in gasca ?

Mergi la inceput

N-am citit! Ce gasca??

Mergi la inceput

Eu cu Ingrid si ... Cristina cu familii cu tot evident. Tot la Cap Aurora unde am fost acum doi ani.

Mergi la inceput