Fetita mea nu doarme noaptea!

Fetita mea nu doarme noaptea! | Autor: izabellaluk

Link direct la acest mesaj

Helo,am o fetita de 2.6 cu care ne chinuim f tare cu somnul,are cineva vreo idee sau mai are cineva vreun copil cu somnul dereglat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

In ce sens? Nu vrea sa se culce? Sau se trezeste noaptea? Problemele au aparut acum, sau le-a avut mereu?
Cauze pot fi multe. Depinde de programul pe care il are, de activitati, de orele pe care le petrece in aer liber...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce inseamna "dereglat"?? cate ore doarme pe zi/noapte??? de la ce ore doarme ziua/noaptea?? se trezeste noaptea??

si fetita mea are 2 ani si 3 luni dar are un program de somn bine stabilit de la care nu ne abatem de cat cu mici-mici exceptii.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Fetita mea are aceeasi varsta si, de cand s-a nascut putem numara pe degete noptile in care nu s-a trezit pana dimineata.
Am incercat toate metodele recomandate (ceai de tei, picaturi homeopate, fara jocuri agitate inainte de culcare, dormitul cu o jucarie, etc - am refuzat doar romerganul recomandat de pediatra), i-am facut analize (pentru viermisori, lipsa de calciu sau ce altceva ar mai fi impiedicat-o sa doarma) nu am avut nici un rezultat.
Are program foarte bine stabilit de cand era bebelus. Se trezeste dimineata la 7, merge la gradi unde doarme de la 13.30 pana pe la 15-16, iar seara este in pat la 21.30. Adoarme foarte repede si doarme adanc pana pe la 1-2 dupa care incepe distractia.
Ea este un copil foarte activ, nu sta o secunda locului.
Daca gasesti vreo metoda care sa dea roade, anunta-ma si pe mine, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Daca e vorba de treziri in timpul noptii, cred ca sunt foarte putini copiii care nu se trezesc deloc pana dimineata.

Al meu are aproape 6 ani si se trezeste cel putin o data pe noapte (dar adesea de 2-3 ori) - ba ca-i trebuie ceai, ba pipi, ba iubire, ba ca s-a descoperit in somn sau a visat urat.
Ne-am obisnuit cu asta - mai ales ca mama mi-a povestit ca atat eu, cat si fratele meu am facut la fel, pana am fost maricei.

Mergi la inceput