Cum or arata userii DC? :))

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Pe Buflea mi-a inchipui in blugi si balerini, imbracata casual si cu cohelari cu rame negre si pe Crinuta cu par lung, intins si negru ca abanosul.
Natasa cred ca se imbraca un pic mai elegant si are suvite blonde.

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

E interesant sa te gandesti la oameni pe care nu-i cunosti si sa incerci sa-ti imaginezi cam cum arata, opinie formata evident pe baza postarilor lor sau pe baza nick-ului pe care l-au ales.

Viviana cred ca are parul negru, sau oricum inchis(saten), mediu, in jur de 1,70 inaltime si ii place sa se imbrace in taior. Mi-o imaginez stand la birou cu pixul in mana, invartindu-l intre degete si asteptand ca interlocutorul sa termine ce are de zis, ca apoi sa inceapa ea cu contraargumente.

Anca_a cred ca este foarte feminina, este destul de inalta,nici grasa nici slaba, blonda.

Shanna are inaltime medie, parul scurt spre mediu, il poarta desfacut, eventual saten. Are tenul alb si maini foarte frumoase cu degete subtiri.

Deianira are ochii foarte mari si frumosi, este cocheta si are gust estetic.Foarte feminina.

Crinuta cred ca este blonda, nu este foarte inalta si e bine proportionata.

Muffin este bruneta, foaaarte curioasa, ochii mari si n-are astampar. cred ca poarta breton.

Adina Iulia este satena (deschis), ochii verzi sau albastri, ii plac hainele colorate si este foarte finuta.

Maru este mica la inaltime, blonda si foarte sprintena.Se imbraca comod.

Buflea este naturala, sincera, ochi caprui par saten spre blond. Nu cred ca este foarte inalta.

Natasa are parul scurt, saten inchis(poate chiar castaniu) nu foloseste machiaj decat foarte rar sau eventual doar ruj de buze si se imbraca clasic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
Patou are cam 1,63 m si e slabuta. Parca as zice ca e blonduta mai inchis.

Denizel, mi-ai inseninat ziuaAfara-i frig, ninge si eu mor de plictiseala...si am intrat din pura intamplare la subiectul asta...

aproape ca ai nimerit: 1,65, saten deschis, dar partea care m-a amuzat este ca sunt slabuta. Pai nici aici nu scap de asta? De cand ma stiu aud aceleasi comentarii la adresa mea: "mai pune ceva pe tine ca te sufla vantul"

p.s acum mi-ai dat tema de gandire

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ladyJ e clarvazatoare! (ori mi-a vazut pozele ceva timp in urma)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Natasa are parul scurt, saten inchis(poate chiar castaniu) nu foloseste machiaj decat foarte rar sau eventual doar ruj de buze si se imbraca clasic.

Nici nu stii cit m-ai nimerit :) Eram blonda pina acum o luna jumatate cind mi-am schimbat vopseaua (L'oreal d'ala rapid de te face in 10 min) si sint satena inchis. Total fara voia mea :) Sigur nu ma stii de undeva? Parul e tuns french, destul de scurt, nu ma machiez decit f discret si ma imbrac clasic. Eu zic sa joci la loto saptamina asta, poate ai o intuitie la fel de buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Hai mai, chiar v-am nimerit?

Maru, nu cred ca am vazut fotografiile tale. Spun ´´nu cred´´ pentru ca chiar daca le-am vazut, sigur am uitat. Nu sunt ipocrita Parerea mea e strict legata de ce scrii, cum scrii...asa a aparut ´´imaginea´´

Natasa, daca aparea subiectul asta cand tu erai blonda, eu scriam ca esti satena, apoi iti luai vopsea si iti iesea saten..oups..ziceai ca sunt vrajitoare :-)) M-a mai acuzat o data pe mine cineva aici ca fac vraji , ma bucur tare ca DEJA tu esti vopsita saten :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:

Maru, nu cred ca am vazut fotografiile tale. Spun ´´nu cred´´ pentru ca chiar daca le-am vazut, sigur am uitat. Nu sunt ipocrita Parerea mea e strict legata de ce scrii, cum scrii...asa a aparut ´´imaginea´´

Natasa, daca aparea subiectul asta cand tu erai blonda, eu scriam ca esti satena, apoi iti luai vopsea si iti iesea saten..oups..ziceai ca sunt vrajitoare :-)) M-a mai acuzat o data pe mine cineva aici ca fac vraji , ma bucur tare ca DEJA tu esti vopsita saten :-))

Nu poti sa faci o vraja sa ma fac blonda la loc? :) Pe mine sigur nu m-ai vazut in poze pentru ca nu am album, deci ai o intuitie buna. Intrebarea e daca faci un portet dupa cum scrie lumea si intuiesti firea si obiceiurile sau doar asa, la intimplare? Aveam o colega care iti spunea: numele tau imi inspira biscuiti cu ciocolata. La tine cum functioneaza? Oricum, sa stii ca m-am distrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:

Pe mine nu m-ati nimerit inca :), poate doar la bine proportionata :)

La tine am zis ceva corect?>
Nu stiu de ce mi te imaginez fumand in pauze cu o colega, amica?

Pe Adina Iulia o vad purtand bijuterii, mi-o imaginez foarte cocheta, si mereu machiata.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ha!Ha!Bravo Denizel!De doua ori te felicit:intai ca ai postat un subiect amuzant si doi ca m-ai nimerit cu inelul!
Cand port inel(destul de rar in ultima vreme), prefer unul cu o piatra "cuart fumuriu",ziua, sau unul f. frumos lucrat cu aur alb,seara.Nu am purtat niciodata argint.

Ca sa intru si eu in joc am sa ma opresc la ...ochi.
Denizel, cred ca ochii tai sunt caprui;
Lady J, are ochii caprui sau verzi;
Capcaunul are ochii negri sau caprui si in mod sigur nu poarta ochelari,poate la citit ;
Xeno cred ca poarta ochelari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mai dar nici un comentariu naspa vad.Toata lumea-i cocheta,frumoasa,finuta,slabuta,extra-mega... aaa,vorbeati doar de simpatiile proprii.
Tare as fi curioasa sa va aud ce pareri aveti despre cei pe care nu-i puteti "inghiti".ooops ,am zis-o!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput