Cum or arata userii DC? :))
Raspunsuri - Pagina 2
kariguld spune:
cam asa imi imaginez
-denizel -inalta, parul negru, intotdeauna aranjat
-guestus -sobru si vesnic cu ochelari de soare
-conchita - hotarata, blond-satena,cu armura pusa
-capcaunul- elegant, parul negru si ochii negri
tre sa ma mai gandesc la altii
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_a Kariguld cred ca e inalta si poarta palarie. |
tintit! sunt inalta si port palarie doar vara, in vacante! si in fiecare zi la ora 11 mananc schwarze schokolade!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!
ymca spune:
eu am imagini atat de clare incat nici nu mai intru pe la poze, pentru ca-mi stric tot sistemul dupa aia.
asadar:
conchita - clar bruneta, aducand a Penelope Cruz, cu breton si par pana la umeri, tuns drept, nu-l strange in coada/coc
denizel - tunsa scurt, ochelari de vedere, slabuta, poarta blugi in general
dov - bruneta, mica de inaltime, slabuta, genul care poarta fuste mereu
mihaelka - bruneta, par strans in coada, slaba si are multe camasi albe sau culori pale in garderoba, cam de 1.70m
buflea - imbracata sport, tunsa scurt, satena. nu poarta geanta, mai degraba rucsac sau ceva mai sport.
m-a cam prins subiectul asta
buli spune:
denizel,
trimis pm, daaaar nu apare in outbox.
hahaha ca tot vorbeam de dimensiuni diferite, cine stie unde l-am trimis si cine il primeste :))
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
anca_a spune:
Denizel, de departe cea mai apropiata imagine de realitate a fost a unei forumiste care te credea barbat. Tii minte? :)))))
alina023 spune:
Noooo...Denizel e musai sa fie mignona! Micuta si energica! Un fel de iepurasul Duracel! ![]()
Guestus cre' ca-i saten si are ochii verzi (daca-si da jos ochelarii de soare
)
Conchita este eleganta si cu statura impunatoare (nu, in nici un caz cu probleme de greutate!
)
Capcaunul are ochelari de vedere si parul cretz (pffff...habar nu am de unde ideea asta!
)
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
anca_a spune:
Sheannamp e mica, slabuta si seamana cu Jodie Foster.
Andrada e bruneta cu ten masliniu si are o privire patrunzatoare.
LadyJ e satena, inalta si cu trasaturi fine.
ladyJ spune:
Denizel e sigur slabuta si undeva pe la 1,65 , parul mediu cred spre scurt saten inchis. Mi-o imaginez foarte zambareata si amabila ![]()
Conchita cred ca are parul scurt culoare inchisa, si este atletica. Inaltime medie.
Ma mai gandesc ![]()
ymca spune:
dati-mi voie sa revin in forta![]()
beren - tanar, cu ten frumos, masliniu, par inchis la culoare; cred ca are si un cioc recent; inalt, lung, subtire (ce-as rade sa fie o doamna
)
accept92 - par lung strans in coada de cal; are unghii ingrijite
carolinah - blonda, cu breton, cu sprancene pensate frumos, imbracata in tendinte; arata ca scoasa din cutie in orice moment al zilei; ten deschis si cu tendinte de inrosire, pete rosii, etc
adina iulia este de inaltime medie, fara probleme de greutate, satena, par mediu; poarta esarfe si se imbraca colorat
opriti-ma va rog, altfel nu mai lucrez nimic azi!
denizel spune:
Va multumesc pentru ca ati facut din subiectul asta o chestie ataaat de draguta si relaxanta
!!!!
- am uitat sa spun ca imi imaginez ca Andrada are niste ochi foarte frumosi, probabil caprui inchis
- LadyJ e un blond mediu (ca nuanta) si are ochi albastri. S-ar putea (doar uneori imi imaginez asa) sa ii placa rujurile in culori tari
- PsichoMom are o figura care iti inspira incredere (nu stiu sa o descriu) si are obiceiul sa priveasca in jos si sa se gandeasca la ceva
- Mihaelka are parul lung si ochi negri
- Beren e brunet inchis
- Sheannamp, uite, nu am reusit sa mi-o imaginez, dar asemanarea cu Jodie Foster mi se pare potrivita
- Ymca e tunsa scurt, se imbraca sport si nu-i place sa poarte nimic pe buze
- Alina_023 are ochelari de vedere si poarta breton
Iar eu, inutil sa mai confirm, sunt un mustacios
.
Buli, ma duc sa verific daca am primit PM-ul.