Cum or arata userii DC? :))
Raspunsuri - Pagina 18
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Marius,fara suparare dar ai fost destept ca ti-ai ales asa fatuca! Uite ce mandrete de fete ai! Sa va dea Dumnezeu si noroc ca sa le aveti pe toate dupa suflet! Sa stii ca si eu,regateanca,mi-am ales sot din Apuseni(vai mie cu mancarea!)dar am copii frumosi! |
Ba am fost norocos ca m-a acceptat ea.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Amina_Marina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Ba am fost norocos ca m-a acceptat ea. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Tot Respectul.Frumos spus.
AkaManah spune:
citat din mesajul lui b.nica Marius,fara suparare dar ai fost destept ca ti-ai ales asa fatuca! Uite ce mandrete de fete ai! Sa va dea Dumnezeu si noroc ca sa le aveti pe toate dupa suflet! Sa stii ca si eu,regateanca,mi-am ales sot din Apuseni(vai mie cu mancarea!)dar am copii frumosi! |
Dar...care e problema cu sotii din Apuseni?! Si eu sunt tot din Apuseni Si mananc normal...carne...
Veninul dauneaza grav sanatatii.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
AkaManah spune:
citat din mesajul lui denizel AkaManah este saten mediu spre inchis, are parul aspru si dificil de aranjat si sprancene subtiri. Bluzele, camasile si tricourile pe care le poarta au manecile foarte bine calcate (cu dunga pronuntata adica). Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Saten deschis, sprancene normale, par ondulat tuns scurt, aproape 1,75 m. Intr-adevar port camasi cu "dunga" , chiar si pijamaua are dungi calcate intens dar acesta nu este meritul meu. Mama are o chestie asa..zice ca-s frumos dar eu o banuiesc ca e partinitoare. Nu port adidasi decat acolo unde vreau sa fiu lejer 1000%. Eventual pana merg la sala unde am cursurile de dans unde imi iau pantofii de standard.
Veninul dauneaza grav sanatatii.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Amina_Marina spune:
Aka! Aaaaa! Matale esti dansator! Brrr! La dunga tot, sireaca sotie/iubita.Eu port totul sifonat pentru ca asa e la moda, chiar si camasile de la costum.