North America: Moarte Kilogramelor (3)
Raspunsuri - Pagina 20
Donia spune:
Ziua mea de cantar e marti. In felul asta, daca fac vreun exces in week-end, mai am timp luni sa repar cate ceva ![]()
Si maine am de gand sa imi masor si cateva circuferinte, sa vad daca se duc si centimetri, nu doar kilograme. Ha, ha, auzi la mine, kilograme... parca vad ca maine vin sa ma laud cu vreo suta de grame ![]()
maru, te-ai cantarit?
Hai la raport!
Vad ca voi ati dat jos binisor, felicitari!
conchita, stiu ca ai sarbatorit-o pe Sonia nu de mult. Cum pe la alte subiecte nu ne intersectam, ii urez aici La multi ani!
Sa fie bucuroasa si vesela, sa exploreze si sa descopere cu drag minunatiile din jurul ei!
Cum ati petrecut?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
columbiana spune:
vad ca ati ajuns la pagina 20, eu nu ma laud cu slabitul, am pus inapoi kg pierdut
, dar va propun un titlu:
Canadience si americance, in forma si frumoase ![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mimitete spune:
Am mai dat si eu jos 1 lb. Nu e drept, unii dau kg si altii ca melcul lb-uri
. In weekend scap de tentatie pt ca sintem la ski. Mi s-au lungit ochii cind copiii mincau brownies si eu banana dar asta e. De azi intr-o luna sint la plaja asa ca am deadline scurt de inca 6lb, sa vedem... Eu n-am slabit prea mult dar intru in pantalonii marimea 8 asa ca zic eu ca zumba a replasat suncile.
Oana, unde ati fost la ski? A fost meserias si asa de cald.
O saptamina buna cu putine calorii.
zavalita spune:
In calitate de viitor rezident canadian, ma inscriu si eu in cursa. Eu sunt mica rau de inaltime, cu o conformatie mai solida asa...chiar atletica
. Imi strica look-ul doar kg acumulate in ultimii 2 ani...am facut vreun an intreg tratamente hormonale, basca ca nu mai fumez de un an jumate...si asa s-au suit vreo 20 de kg pe grumazul meu.
Am inceput de saptamana trecuta o dieta de pe culinar, mai soft asa..dieta yandirei, respectiv
dimineata fructe cate vrei si incape(
)
pranz carne cu 7 legume
seara peste cu alte 7 legume.fara ulei legumele!
Am dat jos cam 2 kg.n-am mancat eu chiar atatea legume, dar am mancat mult mai multe ca de obicei. am mai trisat si cu cate un ou din cand in cand.fiert of course!
N-am facut sport saptamana trecuta, am zis sa ma acomodez mai intai cu dieta. Azi vroiam sa alerg o ora pe eliptica dar sunt obosita rau.Cred ca mai stau si saptamana asta fara sport si incep saptamana urmatoare.
vreau sa tin dieta asta 3 saptamani.
Bafta in dieta fetelor !
ruxij spune:
Dadui si io jos 2lb pe care le pusesem la loc weekendul trecut in vizita/sarbatorire ziua mea. Deci eu sunt ca aia, doi pasi inainte, doi inapoi.:)) Nu se mai intrevad petrecanii in viitor deci poate scadem de acum inainte fara sa mai punem la loc.
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donia conchita, stiu ca ai sarbatorit-o pe Sonia nu de mult. Cum pe la alte subiecte nu ne intersectam, ii urez aici La multi ani! Sa fie bucuroasa si vesela, sa exploreze si sa descopere cu drag minunatiile din jurul ei!Cum ati petrecut? |
multumesc frumos, Donia, iti intorc urarile cu drag pentru tine si familia ta.
a petrecut doua zile, de-aia nici nu dau raportul pe-aici.
OlgaTarziu spune:
Conchita la multi ani pt Sonia!
Ruxij la multi ani. Suntem dintr-o luna, nu si dintr-o zodie. Dar cica ne intelegem.
Maru doamne ce-mi place printzesa! Adica bine ca nu-i porcusorul.
Felicitari fetele pt lb. Nu conteaza ca-i doar 1, 2. Asta e ce numesc eu slabire sanatoasa si frumoasa. Vine si pelea dupa restul. Daca slabesti prea repede te trezesti cu pungutzele de piele atarnanda. Nu uitati cremele de hidratare by the way.
Diana2007 spune:
Pai bine mai fetelor, eu zic sa raportam cat slabim la cat avem de slabit per total. Ca eu am dat patru kg jos si mai am 20 (nici nu scriu in pounds ca ma ia raul). Cine vrea 2-3 kg normal ca se da mai greu jos.
Si apoi eu mai zic una, e mai usor sa dai jos decat sa te mentii, acolo e arta ! Asa ca pe mine ma veti gasi pe acest topic muuuult timp de acum incolo ![]()
Olga, ia zi-mi tu ce exercitii sa fac ca sa mi se mai subtieze mainile, ca mie greutatile nu-mi plac, la gym fac totul cu din alea de 1 lb, iar bluza de neopren cu maneci lungi nu am vazut ![]()
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Donia spune:
Eu raportez cu multumire 25 de minute pe eliptica, si nici macar n-a fost greu. Greu a fost sa gasesc timp si chef, dar ce bine m-am simtit dupa aceea!
| Citat: |
| citat din mesajul lui conchita si o trupa de copii la...nici nu stiu sa-l scriu, ca nu-l frecventez - chuck e. cheese? something like that. |
He, he, lasa ca o sa-l frecventeze Sonia
Dar ce zi frumoasa ati avut voi doua
As fi vrut sa fiu si eu La ce teatru ati fost si cat a durat? Are Sonia rabdare?
Diana, nu prea ai cum sa subtiezi mainile cu exercitii, ci doar sa tonifici muschii. Atunci cand faci exercitii se consuma calorii, deci dispar grasimile, dar ele dispar uniform, nu dispare grasimea de pe maini daca faci exercitii pentru maini, asa cum nu dispare grasimea de pe abdomen daca faci abdomene. Se reliefeaza muschii, da, asta daca poti sa-i vezi de sub stratul de grasime (ca la mine inca nu e posibil
Fetelor, ce mai gatiti? Cu proteine multe si calorii putine? Ce combinatii carne - legume, ce condimente, ce arome, ce sosuri?
Eu azi am facut o mancare de mazare cu pui in care am pus si o ceapa si cativa baby carrots, ceva usturoi, cimbru si busuioc, in sos de rosii.
Nu mi-a luat mai mult de 40 de minute sa o gatesc, mai am si pentru maine o portie, dar dupa aceea ce mai fac? Ca asa de mult ma strofoc sa scornesc cate o mancare, parca nasc, nu alta! Nasc idei, asta fac!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.