Leoaicele DC *(48)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ledi multumim ! Am dat nurofenu'!Preventiv!Nu are febra dar nu se stie!
Oh... cat de bine cunosc !Edi statea 2-3-4 si a prins chiar criza cand a stat chiar si 5 luni fara job si ...nu mai zic cum ne-a fost atunci! Imi pare rau nu stiam ca nu mai are job sotul tau!
Vaccinuri -ca sa nu dai multi bani in plus - la Instit. Matei Bals ( asa cred ca0i zice) in spatele Spit. Colentina este farmacie .Aclo se gasesc vaccinuri la care nu se aplica adaosurile din farmacii.
Spre ex. infarixul de l-am luat eu a fost pana de curand 180 lei ( acum s-a scumpit nush de ce si a ajuns 206 lei) iar in farmacii era intre 230 si 250 lei.
Chiar daca nu au momentan se face comanda si vine.
Spre ex. noi cred ca o sa facem vaccinul suplimentar echivalent cu prevenarul dar cica un pic mai bun si nu mai scump.

fata si baietelul ei scump si drag si iubit!
O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
e luni azi avem logopedie -deci carat fata de gat...sper sa ma tina coloana pana invata ea sa mearga.Desi folosesc sling cu inele care e mult mai ok decat orice marsupiu (pt coloana) tot ma cocoseaza

Daria eu nu reusesc sa vad patinatoare probabil imi lipseste vreun programel ceva-o sa rezolve Dan cand vine
Dany mama si puiul ei.Clinica este la 10 min de mers pe jos de la gara(in sp Militar)str e Dinicu Golescu la nr 10.Deci nu-i musai masina....dar asta nu inseamna ca nu va asteptam sa va vedem
Ledi
Cata,Aurorra,Katty

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neataaa
la noi ninge si usor viscoleste.
Gabi -of ce sa zic sa ajungeti rpd sa nu te cococseze prea mult fata.
Ok daca e aproape atunci azi pun banutii in cont.
Te rog diseara cand vin eu iti trimit niste pozici am 4 lucrusoare cat mai noi d epus la bazar pr. Bogdan. eu nu stiu cum sa pun poze asa ti le trimit tie si le rezolvi tu.
Acum sunt pe fuga.
toate fetele

O saptamana minunata va doresc.
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Pupam copiii vaccinati si care urmeaza
Noi am avut un weekend frumos, sper sa am o saptamana rapida la munca. Vreau acasa ...
Voi ce faceti, cum sunteti ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Buna,
e viscol si-i iarna...nu pot iesi cu fata din casa....si aveam drumuri de facut
m-am apucat de martisoare

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Dodolina, preturi la fluturasi ???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Mneatza.
Dodolina, preturi la fluturasi ???

Fluturasii si abstract 6 lei/buc

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Ce fac fetele?

Am intrat sa va salut, eu sunt numai buna de dar nu vreau sa ma insir in probleme, ca nu mai termin...asta e , life sucks

va pup si va doresc o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna seara dragi leoaice

eu pe fuga, nu mai am timp de nimic, la servici nu mai am net asa ca va saltut in fuga.

o saptamana frumoasa, fara febra sau altceva va dorim

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza, cafea cu frishca? anyone?

De azi incep, am inceput deja, sa iau trat antitabac , sper sa si reusesc.... cum toate merg ca curu (scuze dar e adevarul,) macar chestia asta sa fie ceva bun in viata mea ,

Pup u all!

Mergi la inceput