Leoaicele DC *(48)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

de lovit s-a lovit sub buza de jos..si si-a sectionat-o in gura cat si in extewrior.E un semnn fff micut...se pare ca mai tare m-a durut pe mine decat pe ea.Caci ea a supt imediat ..putin si s-a foit sa-i dau drumul si iar s-a "urcat" pe mobila exact in locul unde cazuse.Acest loc este exact unde-i televizoul si fata schimba programe,inchude tv-ul si tot ce nu-i dau voie sa faca.
Ledi si eu ma gandesc mereu la voi ..dar ....
Daria sa ai ziua putin mai frumoasa..

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt pe aici ... nu prea pot scrie, citi mai rarut ... maine dimineata stem la birou si asta imi da o stare d`aia - sa urlu in codru
Pupam buba Isabellei sa treaca repede

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

hello

Ce fac fetele ?

Dodo, sper sa fie utimul semn ...

cata, am fost azi la dubai si l-am luat, ehhh, nu am scapat pana la urma dar barem azi m-am simtit mai bine

cu stomacul tau, aceeasi chestie, toti trei am mancat a fel si numai pt clau a trebuit sa opresc de "urgente"

Ledi, voi cum mai sunteti?

Restul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Mari , vrei sa slabesti sau faci sport pentru intretinere? Eu singurul sport pe care il fac e sa alerg dupa tramvai si sa merg pe jos, dar se vede ca nu mai merg ca alta data- ca acum stau mult pe scaun toata ziua...mi se pun noaptea carcei de exemplu acum ma doare piciorul stang de 2 zile ca urmare a unui carcel in miez de noapte

In alta oridine de idei ma enerveaza ca nu mananc mai nimic toata ziua si cand ajung acasa am stomacul lipit de sira spinarii de foame si normal ca sunt cat casa si nu dau un gram jos

eu stau la min de birou si problema e ca nu fac miscare deloc, la birou stau cate 4 ore lipita de scaun, cand mi-e foame beau apa...insa ma ingras si de la apa, seara rontai la morcovi cu Ema...deci tre sa fac ceva ca ma deformez...merg de 2 sapt la sala, zi de zi ma kinui...insa nu se vedetermin luna si pe urma trag linie sa vad daca pierd timpul degeaba ori cu folos...
nu de alta insa in primavara nu mai am cu ce sa ma imbrac...sacourile le tin descheiate

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mari , te inteleg perfect cu slabitul eu stau 7.5 ore lipita de scaun..programul e de 8h pe zi...deci in afara faptului ca ma duc la toaleta sau sa fac o copie xerox nu ma prea ridic, nu mananc cine stie ce, beau apa si la greu, mananc doar cand ajung acasa si tot grasa sunt nu reusesc neam sa slabesc, dar nici regim nu tin. Am o fosta colega a dat jos 30 kg! A mers la nutritionist, a tinut regimul, a mers la sala apoi s-a apucat de dansuri moderne ...eu nu-mi permit nimic din toate astea...nici macar regim
Spor la slabit, sa se vada rezultatele Cum merge cu rochia pentru Ema?

Restul leoaicelor pe unde umblati? Noi azi in casa la caldurica, maine la nasi si gata we asta....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Hello

ce fac fetele? cam iniste pe aici ...

cata, am vazut o gramada de zapata, si Bia fericita

Mergi la inceput

Annie , daaa am si uitat sa pun linck la poze de la tara

La noi ninge ca in povesti ...din nou imi place dar ma gandesc cu groaza ca luni iar facem o ora pana la gradinita....

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
la Navodari ploua
sper ca sunteti bine las si si ...la copii din nou...

Intre timp am mai realizat cate ceva:
frumos(zic eu) si inca ceva inimioare(alb,rosu si negru)

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

La noi ninge viscolit de seara trecuta te bate vantul din toate directiile de nici nu mai stii cum sa mergi pe strada...
Sper sa fie ultima ninsoare din iarna asta...macar sper

Gabi , a trecut semnul la fata?

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La noi inca ninge, s-a asternut in strat generos, viscolul mai exista prin unele intersectii deschise, zapada nu s-a dat de catre primarie decat pe cateva artere principale, in rest e jale! Cu chiu cu vai am ajuns pe-o cararusa stramta pana la metrou!

Scolile azi sunt inchise, asa ca tati a ramas cu Andrei acasa!

Gabi, sper sa-i fi trecut deja semnul Isabelei, imi pare rau ca a facut bubita, !
Catutza, m-ai amuzat cu bradul , ai fost super tare, pana la urama l-ai desfacut??? Am vz si eu pozele de la tara, superbe, se vede ca s-a bucurat tare de zapada Bia, acum are din belsug si in Bucuresti! Ai dus-o azi la gradi, sau e inchisa?
Daria, cum a fost cu Giulika la birou, v-ati descurcat??
Mari, felicitari ca nu te lasi pe tanjeala si faci sport, si eu ca si Catutza, singurul sport pe care-l fac e drumul spre/dinspre metrou si urcatul si coboratul scarilor tot la metrou!
Annie, deci n-ai scapat de drumul la Dubai? Macar a fost cu folos...
Va urez o saptamana minunata si va invit la o cafea mare si aburinda!!!!

Mergi la inceput