Locul fetelor Nou-Venite (57)
Raspunsuri - Pagina 19
jesia spune:
neata fete, ninge ca-n povesti 
Incepe o noua saptamana si nu stiu de ce am o stare de cacao, am cazut in butoiul cu tristete 
ieri am fost la biserica putin si nu am reusit sa stau pana la sfarsitul slujbei pt ca ma bufnit plansul si nu am putut sa ma opresc toata ziua 
...mai ales ca azi e ziua sotului face 25 ani si ar trebui sa fiu happy
...o sa incerc macar azi sa nu ii stric ziua, ca ieri am reusit 

Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
Neata fetele....
Si la noi ninge ca in povesti...

Azi am fost la doctor dupa analize: totul e ok, o mica deficienta de calciu dar e la limita si nu trebuie sa iau nimic docamdata.
Vizita la eco e peste o luna, de abia astept sa imi vad puiul...
Va
pe toate si o zi frumoasa va doresc.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 8+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia neata fete, ninge ca-n povesti ![]() Incepe o noua saptamana si nu stiu de ce am o stare de cacao, am cazut in butoiul cu tristete ![]() ieri am fost la biserica putin si nu am reusit sa stau pana la sfarsitul slujbei pt ca ma bufnit plansul si nu am putut sa ma opresc toata ziua ![]() ...mai ales ca azi e ziua sotului face 25 ani si ar trebui sa fiu happy ...o sa incerc macar azi sa nu ii stric ziua, ca ieri am reusit ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Neata Jesia si un
ca sa-ti treaca starea asta.La multi ani sotului tai si multa sanatate.Hai sus moralul ,nu mai fi trista ca o sa fie bine,de mine ce mai zici ca aseara mi-au venit uritii 

Fetelor va spun buna dimineata si va
,ma bucur si eu pe linga voi,imi imaginez zapada si ma apuca dorul de casa,dar mai e un pic si ne scriem din Romanik 
O zi buna tuturor si Nike asteptam vestea cea mare ca sa ne mai bucuram si noi,hai cu II
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Neata fetele.... Si la noi ninge ca in povesti... ![]() ![]() ![]() Azi am fost la doctor dupa analize: totul e ok, o mica deficienta de calciu dar e la limita si nu trebuie sa iau nimic docamdata. Vizita la eco e peste o luna, de abia astept sa imi vad puiul... Va pe toate si o zi frumoasa va doresc. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 8+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Flori
fetita burticoasa si fericita ,bea si tu mai mult laptic,iaurt,brinzica,etc....ca o sa ramii fara calciu , bb creste nu sta pe loc 
Arianna11 spune:
Fetelor acum m-am prins de ce cintam eu de la prima ora colinde...pt ca acasa ningeeee,ce frumos,ma bucur ca un copil mic desi nu vad cum fulguieste ![]()
Lia73 spune:
jesia ce-i cu tine ? sa te bucuri impreuna cu sotul tau azi serbeaza-l asha cum se cuvine si nu te mai necaji 
SA-TI TRAIASCA SOTIORUL SA FITI SANATOSI SI FERICITI SI SA VA IMPLINEASCA BUNUL DUMNEZEU TOATE DORINTELE

+12 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Lia73 spune:
floricica o sa treaca timpul repede si o sa-l vezi pe bebika cum face giumbuslucuri la mami in burtica iar de calciu sa papi branza si lapte 
+12 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
jesia spune:
lia. ariana multumesc mult de tot pt incurajari
si pentru urarile de bine...sa speram ca Sfantul le asculta 
Ce nu te doboara te face mai puternic
nike974 spune:
Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului!
E bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!

plang,rad,plang,rad.