Locul fetelor Nou-Venite (57)
Raspunsuri - Pagina 17
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 fetele, m-am intors d ela pomenirea de 6 luni a socrului meu,de la Borsec.preotul m-a impresionat mult. nimeni nu vb romaneste,dar pt ca noi nu stiam maghiara, au vb romaneste.socrul meu a fost cel mai fain socru care poate exista. in 7 ani nu ne-am contrazis macar. altfel, maine mai am un examne. ma rog sa ma trezesc maine la 5 dim sa pot invata. saptamana asta 3 exemne, zi d elucru de 12 ore si depalsare la Borsec. Va las ca sunt zdrobita de oboseala.am slabit 3kg. |
Imi pare rau pentru socrul tau
Dumnezeu sa-l ierte 
Bafta la examene!
De unde ai mai slabit 3 kg?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Buna dimineata fetele ,va
cu mult drag si va urez o duminica placuta!
Draga nu mai stim nimic de tine ,speram ca esti bine 
trutzi spune:
Neata!
-icei si de la mine.
draga sper ca esti mai bine
Am citit la odisee ca nu te simteai prea bine in ultimele zile 

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Salutare fetelor dragi

Nike,unde vrei sa ajungi cu slabitul?
,bafta mare l;a examene si Dzeu sa il odihneasca pe socrul tau
Arianna,Trutzi
fetele dragi
eu atazi m-am tinut de vizite toata ziua iar acum fac o ciorbita de os de porc cu zeama de varza![]()
,am luat reteta de la Lia![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
polo spune:
Gata cu munca pe ziua de azi. Am rasfatat soul cu supa crema de purcel cu crutoane, frpturica cu cartofi la cuptor si tort a la Mimi.
Acus sa ma ocup olecuta si de mine![]()
http://community.webshots.com/user/diove
nike974 spune:
Ii multumesc lui Dumnezeu, la examen am facut f bine.
m-am intors,am gatit cate ceva,dar nu am terminat inca.
mai vreau sa fac niste peste umplut cu diverse, la cuptor, in unt,lamaie si alte mirodenii.
pe 16 trebuia sa imi vina cm...........nu a venit.
cora79 spune:
| citat din mesajul lui nike974 Ii multumesc lui Dumnezeu, la examen am facut f bine. m-am intors,am gatit cate ceva,dar nu am terminat inca. mai vreau sa fac niste peste umplut cu diverse, la cuptor, in unt,lamaie si alte mirodenii. pe 16 trebuia sa imi vina cm...........nu a venit. |

fa un test de sarcina,Doamne ajuta sa fie bebe

cora79 spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Cora,Trutzi ![]() Cora spor la gatit Eu sunt la servici si ma plictisesc ingrozitor |
Hai ca trece acum timpul si mergi acasica

cora79 spune:
| citat din mesajul lui polo Gata cu munca pe ziua de azi. Am rasfatat soul cu supa crema de purcel cu crutoane, frpturica cu cartofi la cuptor si tort a la Mimi. Acus sa ma ocup olecuta si de minehttp://community.webshots.com/user/diove |
Eu am facut ciorbita de porc cu zeama de varza si macaraoane cu branza la cuptor,meniu traditional